ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

bizim cinsiiyeti hala belli olamdığı için beklemedeyizz oğlum geçen bi kız ismi, söledi SELVA ama manası da önemli erkek olursada HAMZA zaten taaa nişanlıykenden konuşuldu....bu arada kızlar ben doktora gidemedim bu hafta şeker yüüklemesi vardı acaba kaçıncı hafta aralarında yapılıyoki bana 24 haftalıken gel demişti ama yaptıran varmı aranızda önümüzdeki hafta giderim büyük ihtimal

ESim henüz kararıma tam ısınmış olmasa da ben kızım için Neva ismini düşünüyorum ama kısmet Doguma kadar ne olacağı belli olmaz herhalde:)kızlar bu ara bende çok sırt agrisi oluyo sizde de var mı

Kızlar dün ayrıntılı 2.trimisel ultrason için dr gittik daha doğrusu doktor bizi başka bi uzman dr gönderdi bize de bişe demedi gittik dr ayrıntılı bebeğin işte kalbine kafasına felan beynine herşeyini inceledi boylarını ölçtü sonuçtan çok korkmaya başladım bebeğe az kan gittiğini zayıf olduğunu ve en önemlisi bebeğin başından ayaklarına kadar olan bi ölçü varmış benim bebeğimde ayak kısalığı oma ihtimali var dedi ve kafam çok karıştı Çarşamba günü dr gidicem ve test sonuçlarını vericem bakalım ne dicek çok korkmaya başladım

bende 24 hftalık gebeyimpzaretsi gitcem aç karnına gel dedi doktor sanırm bu aralar yapılıyor......

selamlar ,
forumu sondan 3-5 sayfa taradım ama bulamadım önceden sorulmussa kusura bakmayın

sorularım

1- Doktorunuz beslenme için ne dedi ?

- Benim yeni dr um aşağıdakileri yasakladı

Yiyecekler ; Ekmek, kızartma, şeker (çikolata), unlu mamuller vb, yumurtanın sarısı, tuz , tüm koserve ürünleri ( salça dahil), her türlü gazlı içecekler

Yürüyüş ; yokuş, meyilli yollar , her türlü eğilme uzanma vb.

Mutlaka almam gerekenler; her öğünde protein, her gün bol meyve, 3.5 lt su,

Artık ne yiyeceğim bilmiyorum

2- hamileliğinizin 25-26. haftasında oldugunuzu düşünürsek TOPLAMDA KAC KG aldınız ?

- dr benim fazla aldıgımı bir daha ki kontrol de ( 29. haftada ) sadece 2 kg almam gerektiğini uyardı

Hepinize mutlu sağlıklı günler dileğiyle

Yeşim - İzmir

Merhaba ben de 24+3 üm nasipse kızımız olacak.8 yaşında bi oğlum var.Ben de bu hafta şeker yüklemesi yaptıracağım.Bebişim 640 grmmış.Parmağını emiyordu ultrasoundda.Hala isim bulamadım eşim Zeynep diyor ama.Ben yanına bi isim daha düşünüyorum.Ayrıca 72 idim hamile kaldığımda şimdi 78 oldum Ama boyum 173:)

Allah sizinde bebişinizi sağlıkla kucağınıza nasip etsin:) zeynepte güzel isim yanına Azra olabilir. bende şeker yüklemesini ptesi yaptrıcam umarım sonuçlarımız ii çıkar..paylaşımınız için teşekkürler

sorma aynı dert 2 haftadır bendede var senın kacıncı haftan bılmıorum ama

kizlar 2 gundur ellerim ayaklarim yaniyor gece surekli su iciyorum buz gibi,hic rahat edemiyorum icim yaniyor ve ben yurt disinda yasiyorum burada ki doktor seker icin burada 28 haftada test yapiliyormus.ne yapacagimi bilmiyorum seker olma ihtimalim var mi sizce?bilenler lutfen yardimci olmanizi bekliyorumm

arkadaslar besenmeniz nasıl neler yiyorsunuz ?
benim dr um sekeri ekmegi kesti

ben sabah 6 da kalkip demir ilacimi iciyorum esimi yolcu ettikten sonra yatip 10 da kalkiyorum o zaman kahvaltimi ediyorum meyvesuyuve her gun 1 yumurta zeytin peynir bal recel ne varsa yiyorum 3 dilim ekmekle bir de elevitimi iciyorum,saat 13:30 gibi acikiyorum kucuk bi kase ceviz badem findik ne varsa yiyorum bir adet meyve yiyorum,5 gibi tekrar esim geliyo aksam yemegi yiyorum haftada 2 kez balik 2 kez et yapmaya calisiyorum.sabhalari 2 gunde bir pilates yapiyorum evde.bazen aksamlari yuzmeye gidiyorum.aksam kalsiyum verdi doktor onu iciyorum bzen kahve iciyorum bazen balli sut yapiyorum boyle genelde gunlerim. ama 2 gundur geceleri icim yaniyor sekeri birakmaya caliscam cok yiyen biri de degilim ama ayaklarim yaniyor geceleri..

sizin nasil geciyor gunleriniz? ben 24.haftaya girdim bu hafta 58 kiloydum 62.5 olmusum cok mu sizce??

meraba arkadaşım
bende dün yaptırdım şeker yüklemesini 50 mg lık yaptılar..korkutulan gibi bişi değildi gitmeden önce çok irenç miden bulanır gibi sözler duymuştum ama alakası yok hiç bişi olmadı normal şekerli su gibiydi...aç gittim iyi geldi şekerli su::) bu arada ben 24 haftalığım..

iyi geceler arkadaşlar

24 haftalık hamileyim henüz oğluma bi isim bulamadık önümüzde daha uzun bir süre var ama ben oğlumun daha fazla isimsiz kalmasını istemiyorum..ne bileyim bi kimlik yüklemek istiyorum belkide

eşim benim beğendiğim hiç bir ismi beğenmiyor bende onunkileri..ve herşeye karışıyor isim konusu birazcıkta bize bırakılsın dimi ama ya::)

neyse kısacası bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

evet nedense bulunan ısımler begenılmıyo sanırım kasıtlı bazılarıdaben erkek olsaydılar eray ve eymen ıstıyodum ama kısmet 2 kızım olcak ınsss

Anket açmak istiyorum ama bulamadım nasıl açılıyor yardımcı olursanız sevirinirim , özel mesaj atarsanız daha da çok sevinirim kızlar yaa

kızlarrr sonunda öğrendim cinsiyetimizi erkekmiş yarında şeker yüklemesi yapılcak bebeğin gelişimi çok iyimiş maşlhh 1 kilo 80 grammış yavrum buda abisine çekmiş sanırım

------------
öğlen ekmek yemiyorsunuz sanırım, fazla kilo almamıssınız ben 48 kg dım hamilelikten once su an 57 kg oldum ve daha 25+5im. Akşamları bendede ateş basması oluyor ve bazı geceler acıkarak uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…