bayanlar ısım ne dusunuyosunuz paylasırmısınız:44:?ben beril ve zümra dusunuyorum ama kısmet
bizim cinsiiyeti hala belli olamdığı için beklemedeyizz oğlum geçen bi kız ismi, söledi SELVA ama manası da önemli erkek olursada HAMZA zaten taaa nişanlıykenden konuşuldu....bu arada kızlar ben doktora gidemedim bu hafta şeker yüüklemesi vardı acaba kaçıncı hafta aralarında yapılıyoki bana 24 haftalıken gel demişti ama yaptıran varmı aranızda önümüzdeki hafta giderim büyük ihtimal
Merhaba ben de 24+3 üm nasipse kızımız olacak.8 yaşında bi oğlum var.Ben de bu hafta şeker yüklemesi yaptıracağım.Bebişim 640 grmmış.Parmağını emiyordu ultrasoundda.Hala isim bulamadım eşim Zeynep diyor ama.Ben yanına bi isim daha düşünüyorum.Ayrıca 72 idim hamile kaldığımda şimdi 78 oldum Ama boyum 173:)
ESim henüz kararıma tam ısınmış olmasa da ben kızım için Neva ismini düşünüyorum ama kısmet Doguma kadar ne olacağı belli olmaz herhalde:)kızlar bu ara bende çok sırt agrisi oluyo sizde de var mı
arkadaslar besenmeniz nasıl neler yiyorsunuz ?
benim dr um sekeri ekmegi kesti
bizim cinsiiyeti hala belli olamdığı için beklemedeyizz oğlum geçen bi kız ismi, söledi SELVA ama manası da önemli erkek olursada HAMZA zaten taaa nişanlıykenden konuşuldu....bu arada kızlar ben doktora gidemedim bu hafta şeker yüüklemesi vardı acaba kaçıncı hafta aralarında yapılıyoki bana 24 haftalıken gel demişti ama yaptıran varmı aranızda önümüzdeki hafta giderim büyük ihtimal
iyi geceler arkadaşlar
24 haftalık hamileyim henüz oğluma bi isim bulamadık önümüzde daha uzun bir süre var ama ben oğlumun daha fazla isimsiz kalmasını istemiyorum..ne bileyim bi kimlik yüklemek istiyorum belkide
eşim benim beğendiğim hiç bir ismi beğenmiyor bende onunkileri..ve herşeye karışıyor isim konusu birazcıkta bize bırakılsın dimi ama ya::)
neyse kısacası bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
------------ben sabah 6 da kalkip demir ilacimi iciyorum esimi yolcu ettikten sonra yatip 10 da kalkiyorum o zaman kahvaltimi ediyorum meyvesuyuve her gun 1 yumurta zeytin peynir bal recel ne varsa yiyorum 3 dilim ekmekle bir de elevitimi iciyorum,saat 13:30 gibi acikiyorum kucuk bi kase ceviz badem findik ne varsa yiyorum bir adet meyve yiyorum,5 gibi tekrar esim geliyo aksam yemegi yiyorum haftada 2 kez balik 2 kez et yapmaya calisiyorum.sabhalari 2 gunde bir pilates yapiyorum evde.bazen aksamlari yuzmeye gidiyorum.aksam kalsiyum verdi doktor onu iciyorum bzen kahve iciyorum bazen balli sut yapiyorum boyle genelde gunlerim. ama 2 gundur geceleri icim yaniyor sekeri birakmaya caliscam cok yiyen biri de degilim ama ayaklarim yaniyor geceleri..
sizin nasil geciyor gunleriniz? ben 24.haftaya girdim bu hafta 58 kiloydum 62.5 olmusum cok mu sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?