------------
öğlen ekmek yemiyorsunuz sanırım, fazla kilo almamıssınız ben 48 kg dım hamilelikten once su an 57 kg oldum ve daha 25+5im. Akşamları bendede ateş basması oluyor ve bazı geceler acıkarak uyanıyorum
bende Allah kısmet ederse ocakda anne olucam 23.haftaya girdik 21. haftada ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin sırtındaki omuriliği görünmedi aradan zaman geçti tekrar bakıldı yine görülmeedi daha sonra kendi doktoruma gittim sonuçla oda beline kadar olan bölümü gördü belden alt tarafı görülmedi tekrar gircem ayrıntılı ultrasona bu bi hafta içinde iyi usg doktoru arıorum ankarada umarım bi problem yoktur bebeğimde dua edin arkadaşlar
ankarada eyüp ekici var o çok iyi
yalniz degilsiniz kizlar benim oglusum da oyle babasi 4 de geliuo 4 den yatana kadar bir tepinmez mi cocuk tepinmiyo babamiz bi turlu yakalayamiyo:))
sorma aynı dert 2 haftadır bendede var senın kacıncı haftan bılmıorum ama
ben 26. haftamdayım benimde bi kaç haftadır oluyo sırt ağrım.özellikle fazla ayakta durunca ya da bulaşık yıkarken falan.. bi tane tencereyi yıkamak işkenceye dönüşüyo malesef. daha da önümde epey zaman var inşallah daha artmaz bu ağrılar doktor kalsiyum ve magnezyum desteği verdi bu durumu söyleyince onları kullanıyorum
Merhaba kızlar bende 25 haftalık hamilerim bı kızımız olacak inşallah şimdiye kadar Guzel bı hamilelik geçirdim sonuna kadar boyle olur umarım artık hareketlerde çok net hissedilin e insan tam havaya giriyo sizinde öyledir herhalde ama benim kızım babasına hiç kendini belli etmiyo babası elini koyduğu an kesiliyor hareketi hala anlamadım nedenini:)başka bu durumda olan var mı çok merak ediyorum:)
Kızlar dün ayrıntılı 2.trimisel ultrason için dr gittik daha doğrusu doktor bizi başka bi uzman dr gönderdi bize de bişe demedi gittik dr ayrıntılı bebeğin işte kalbine kafasına felan beynine herşeyini inceledi boylarını ölçtü sonuçtan çok korkmaya başladım bebeğe az kan gittiğini zayıf olduğunu ve en önemlisi bebeğin başından ayaklarına kadar olan bi ölçü varmış benim bebeğimde ayak kısalığı oma ihtimali var dedi ve kafam çok karıştı Çarşamba günü dr gidicem ve test sonuçlarını vericem bakalım ne dicek çok korkmaya başladım
selamlar ,
forumu sondan 3-5 sayfa taradım ama bulamadım önceden sorulmussa kusura bakmayın
sorularım
1- Doktorunuz beslenme için ne dedi ?
- Benim yeni dr um aşağıdakileri yasakladı
Yiyecekler ; Ekmek, kızartma, şeker (çikolata), unlu mamuller vb, yumurtanın sarısı, tuz , tüm koserve ürünleri ( salça dahil), her türlü gazlı içecekler
Yürüyüş ; yokuş, meyilli yollar , her türlü eğilme uzanma vb.
Mutlaka almam gerekenler; her öğünde protein, her gün bol meyve, 3.5 lt su,
Artık ne yiyeceğim bilmiyorum
2- hamileliğinizin 25-26. haftasında oldugunuzu düşünürsek TOPLAMDA KAC KG aldınız ?
- dr benim fazla aldıgımı bir daha ki kontrol de ( 29. haftada ) sadece 2 kg almam gerektiğini uyardı
Hepinize mutlu sağlıklı günler dileğiyle
Yeşim - İzmir
kızlarrr sonunda öğrendim cinsiyetimizi erkekmiş yarında şeker yüklemesi yapılcak bebeğin gelişimi çok iyimiş maşlhh 1 kilo 80 grammış yavrum buda abisine çekmiş sanırım
iyi akşamlar
ben geçtiğimiz cumartesi yaptırdım şeker yüklemesini Allah'a şükür bir sorun çıkmadı.yalnız kafam karıştı şimdi benim bebeğim 570 gram çok mu küçük?
25 . haftaya girdik.siz kaç haftalıksınız?
canım merhaba bende seker yüklememi yaptırdım temiz cıktı cok şükür 23+3 te 640 gr dı yavrum her bebek aynı olacak diye bişi yok bende bazen cokmu acaba diyorum ama olabiliyomuş farklar kafanı takma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?