slm kızlar aranızda alışverişe başlayan varmı acaba ne zaman almak gerekiyo ben almamıştım hişbişey ama bu hafta mothercare deki zıbınlara dayanamım 2 takım aldım
bu bizim ocak 2012 leri grubunda cogu kisi tek basina yaziyor sorular havalarda ucusuyor kimse birbirine destekci olmuyor genelde bana mi denk geliyor bilmiyorum ama biraz daha kaynasmamiz birbirimize destekci olmamiz gerekli bence..
seninle aynı fikirdeyim en kopuk grup biziz herhalde daha öncede söyledim ama kimse fark etmedi herkes kendi kafasına göre takılıyo tasadüfen başka bi hamile grubuna bakarken gördüm ne güzel ilişkiler olmuş birlirlerinin öyle destekliyolar kıskandım
kızlar merhaba bende size sorcaktım aldınızmı kıyafet ve diğer ihtiyaçları diye ben kasım sonu almaya başlarım diye düşünüyorum çünkü kış çocuğu olcakları için bide bana doktor ilk çocuğum sezeryan olduğu için buda öle olcak tabii ocak 10 dedi doğum için çok heycanlıyım ama hala bi hastanaye karar kılmış değilim ben sadece vitamin kullanıyorum
bide geçenlerde vajinit bide nezle oldum ki sormayınn ama antibiyotik kullanmadım atlattdım yavaş yavaş
aslında şöle aklımızda olanları yazsak ihtiyaç ve kıyafet için birbirimizin eksiklerini tamamlarızz
slm kızlar aranızda alışverişe başlayan varmı acaba ne zaman almak gerekiyo ben almamıştım hişbişey ama bu hafta mothercare deki zıbınlara dayanamım 2 takım aldım
Merhaba, ben 28 haftalık hamileyim. Kıyafet alışverişini ilk bebek olduğu için annem yapmak istedi ve 1 yaşa kadar ihtiyacı olan her şeyi aldı. Acil olanlar arasında hastane çıkışı, bolca zıbın ve battaniye dediler bana. Bir de herkes erkek çocuğunun kıza göre daha çok ıslandığını ve daha çok kıyafet değiştirdiğini, ona göre önlem almamı söyledi, bilemiyorum ama. İlk çocuğum daha :)
Ben bugüne dek bir park yatak (baby2go), bir uyku seti, bir ana kucağı ve ufak tefek görüp de dayanamadığım iki üç body aldım. Ama oğlumun kısmeti sanırım, gelen hediyelerle daha şimdiden benim dolaplarımdan birisi doldu. İndirimde olmadıkça hiçbirşey almıyorum. Mağazaları geziyorum yürüyüş niyetine, indirime giren bir ürün oldu mu gidip alıyorum.
Doğuma kadar da böyle yaparım diyorum. Doğum öncesi illa bulup almam gereken bir ateşölçer var, bir de banyo seti. Ama onları da belki indirime girer diye bekletiyorum.
Mesela chicco'da her h.sonu bir üründe büyük indirim oluyor. Vaktiniz varsa bakın derim. 250 liralık ana kucağını 120'ye aldık. Aynı şekilde mothercare'de de her ayın 15'inde kimi ürünlerde %50 oluyor. Geçen ay uyku takımı aldım ayıcıklı. Ama bu ay indirimde güzel bir ürün göremedim.
kızlar ben daha bişiy almadım sadece mathercare den 7 li badiler varya paketli ilk hamile olduğumu öğrendiğimde almışdım bi paket 2 ayım kaldı doğuma çokmu geç olucak acaba bayramdan sonraya kalıo alışveriş zaten çok da pahalı mathercare chicco felan
evet mothercare pahalı bi tane 5 li bi tane 3 lü zıbına 107 lira verdik ama çok güzeller yaaacanım ilk bebeğinmi benim ilk bebeğim olcak inşallah bende senin gibi almıyodum ama neolur ne olmaz dediler almaya başladım bende inşallah olmaz ama belki bebişler erken gelemek isteyebilir
kızlar dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı ve diğer bebek ürünleri carrefourda indirimde ilgilenenlere duyurulur
kızlar ben daha bişiy almadım sadece mathercare den 7 li badiler varya paketli ilk hamile olduğumu öğrendiğimde almışdım bi paket 2 ayım kaldı doğuma çokmu geç olucak acaba bayramdan sonraya kalıo alışveriş zaten çok da pahalı mathercare chicco felan
Bana doktorum bebeğin kyafetlerini yıkarken yumuşatıcı kullanmamamı söyledi. Kimyasal içerikli olduğu için gerek yok dedi. Bebeklere özel deterjanla yıkamak yeterli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?