ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

slm kızlar aranızda alışverişe başlayan varmı acaba ne zaman almak gerekiyo ben almamıştım hişbişey ama bu hafta mothercare deki zıbınlara dayanamım 2 takım aldım

ben ilk 3 ay giyebilecegi turde bi ton zibin tulum takim havlusunu kremlerine kadar aldim yatagimiz kuvetimiz falan kaldi ayakkabileri bile var dedesi almisti turkiyedeyken ben burada bulmakta zorlanirim diye baya bi ihtiyacini turkiyeden almistim,

bu bizim ocak 2012 leri grubunda cogu kisi tek basina yaziyor sorular havalarda ucusuyor kimse birbirine destekci olmuyor genelde bana mi denk geliyor bilmiyorum ama biraz daha kaynasmamiz birbirimize destekci olmamiz gerekli bence..

bu bizim ocak 2012 leri grubunda cogu kisi tek basina yaziyor sorular havalarda ucusuyor kimse birbirine destekci olmuyor genelde bana mi denk geliyor bilmiyorum ama biraz daha kaynasmamiz birbirimize destekci olmamiz gerekli bence..

seninle aynı fikirdeyim en kopuk grup biziz herhalde daha öncede söyledim ama kimse fark etmedi herkes kendi kafasına göre takılıyo tasadüfen başka bi hamile grubuna bakarken gördüm ne güzel ilişkiler olmuş birlirlerinin öyle destekliyolar kıskandım

bende ayni sekilde imrendim herkes karsilastigi sorunu yaziyor ama kimse bi akil vermiyor bizim grupta gecen 4 gundur oyle fena hastalandim ki ve memleketimizden uzaktayiz yurt disindayiz o kadar zorlandim ki burada bisey soruyosun cevap yok valla artik bende biraktim bizim grubu diger aydaki hamilelerin sayfasindan ogreniyorum cogu seyi umarim isyanimiz bosa gitmez ve artik daha duyarli oluruz ,,

kızlar merhaba bende size sorcaktım aldınızmı kıyafet ve diğer ihtiyaçları diye ben kasım sonu almaya başlarım diye düşünüyorum çünkü kış çocuğu olcakları için bide bana doktor ilk çocuğum sezeryan olduğu için buda öle olcak tabii ocak 10 dedi doğum için çok heycanlıyım ama hala bi hastanaye karar kılmış değilim ben sadece vitamin kullanıyorum
bide geçenlerde vajinit bide nezle oldum ki sormayınn ama antibiyotik kullanmadım atlattdım yavaş yavaş

aslında şöle aklımızda olanları yazsak ihtiyaç ve kıyafet için birbirimizin eksiklerini tamamlarızz

yaa aslında neye ne kadar ihtiyacı olur bilemiyorum çok almakta istemiyorum çünkü ayda ortalama bi kilo alan bebekler var ayının kıyafetleri olmuyo ama eksik bişeyide olmasın istiyorum kaç takım ne alsak ki bilemedim ,

slm kızlar aranızda alışverişe başlayan varmı acaba ne zaman almak gerekiyo ben almamıştım hişbişey ama bu hafta mothercare deki zıbınlara dayanamım 2 takım aldım

Merhaba, ben 28 haftalık hamileyim. Kıyafet alışverişini ilk bebek olduğu için annem yapmak istedi ve 1 yaşa kadar ihtiyacı olan her şeyi aldı. Acil olanlar arasında hastane çıkışı, bolca zıbın ve battaniye dediler bana. Bir de herkes erkek çocuğunun kıza göre daha çok ıslandığını ve daha çok kıyafet değiştirdiğini, ona göre önlem almamı söyledi, bilemiyorum ama. İlk çocuğum daha :)
Ben bugüne dek bir park yatak (baby2go), bir uyku seti, bir ana kucağı ve ufak tefek görüp de dayanamadığım iki üç body aldım. Ama oğlumun kısmeti sanırım, gelen hediyelerle daha şimdiden benim dolaplarımdan birisi doldu. İndirimde olmadıkça hiçbirşey almıyorum. Mağazaları geziyorum yürüyüş niyetine, indirime giren bir ürün oldu mu gidip alıyorum.
Doğuma kadar da böyle yaparım diyorum. Doğum öncesi illa bulup almam gereken bir ateşölçer var, bir de banyo seti. Ama onları da belki indirime girer diye bekletiyorum.
Mesela chicco'da her h.sonu bir üründe büyük indirim oluyor. Vaktiniz varsa bakın derim. 250 liralık ana kucağını 120'ye aldık. Aynı şekilde mothercare'de de her ayın 15'inde kimi ürünlerde %50 oluyor. Geçen ay uyku takımı aldım ayıcıklı. Ama bu ay indirimde güzel bir ürün göremedim.

benimde ilk bebeğim annem benden çok uzakta mothercareden zıbınlarını aldık bu ay ikinci üründe hastane çıkışı %50 indirimdeydi

kızlar ben daha bişiy almadım sadece mathercare den 7 li badiler varya paketli ilk hamile olduğumu öğrendiğimde almışdım bi paket 2 ayım kaldı doğuma çokmu geç olucak acaba bayramdan sonraya kalıo alışveriş zaten çok da pahalı mathercare chicco felan

canım ilk bebeğinmi benim ilk bebeğim olcak inşallah bende senin gibi almıyodum ama neolur ne olmaz dediler almaya başladım bende inşallah olmaz ama belki bebişler erken gelemek isteyebilir

kızlar dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı ve diğer bebek ürünleri carrefourda indirimde ilgilenenlere duyurulur

Bana doktorum bebeğin kyafetlerini yıkarken yumuşatıcı kullanmamamı söyledi. Kimyasal içerikli olduğu için gerek yok dedi. Bebeklere özel deterjanla yıkamak yeterli dedi.

Ben kıyafet için mothercare tercih etmiyorum. Zaten kış bebeği olacak. Evden dışarı çıkmayacak ve yeni doğan yeğenimizden gördüğüm üzere, neredeyse haftada bir boy atacak. O kadar para vermeye gerek yok. Daha uygun fiyatlı şeylere yöneliyorum. Sadece %100 pamuklu olmasına dikkat ediyorum.

kıslar sızı okuyunca ben baya abartmısım kıyafet eksık gedıklerıama ıkız oldugu ıcın ne olur olmaz dıye 1 ayda topladıgımı topladım.ıns kullanmak nasıp olur ne dıyım.deterjan karar veremedım bende herkes farklı bıse soyluyor:44:sanırım sadece yumusatıcız omobaby kullancam ek gıdaya kadar.bızde en son salı gunu dr kontrolumuzde 650 ser gram ve 29 cmdı boylarımız sımdılık sorun yok sukur.ınsallah hepımız saglıkla kavusuruz bebıslerımıze

Son düzenleme:
bende 27 haftalık hamileyim, ilk bebeğim ve bir oğlum olacak inşallah:))) kıyafetlerini bayram sonrasına bırakmayı düşünüyorum. deterjan konusunda dalin almayı düşünüyorum ancak yumuşatıcı kullanma taraftarı değilim.

oh ne guzel sohbetler ediliyor cok sevindim en azindan sayfamiz ilerliyor:) kizlar benim de kardesim saglikci tabi o bu tur olaylara mantik cercevesinde bakiyor ben yatagini falan almadim henuz,dun kardesimle konustugumda neden almadin zaten bugun dogsa yasayacak al icinden geldigi gibi 7.ayda butun organ gelisimini tamamladi bebis dedi,ne bileyim ben sona yaklasmadan allah gostermesin erkenden alip biseyleri sonra uzulmekten cok korktum,ama kardesim verince gazi ben artik duramam sanirim:) sabuntozu yurt disinda oldugum icin bulmakta zorlanicam buyuk ihtimalle raflara bakiyorum hic rastlamadim suana kadar ama duru sabun var acaba sabun rendelesem kullansam olur mu birde ne kadar atacagiz sabuntozunu tecrubeli annelerden oneriler bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…