ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

kizlar bebegin kiyafetleri kucuk parcali oldugundan daha rahat yikanmasi icin file yapmislar atiyosun icine corabini,zibinlarini o torbayla yikiyosun makinede ben yararli buldum isimize yarar aklinizda bulunsun.bazi alisveris sitelerinde satilamkta 4 liraya falan almak lazim

Deterjan olarak sanırım hacışakir'in de bebeklere özel bir deterjanı vardı, ben bir dönem alerji geirdiğim için onu kullanmıştım iç çamaşırlarımda, kokusu falan çok güzeldi ve alerjime iyi gelmişti. Bebeğim için de onu düşünüyorum. Ama ne alırsam alayım az kullanacağım. Zaten makinemin hijyen ayarında yıkayacağım için kimyasalları doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar 28.haftadayımm,biz oğluşumun alışverişi için eminönüne gittik..herkes alışveriş için mahmutpaşa havuzlu han dedi ama biz hastane çıkışı battaniye nevresim v.s kürkçü han dan aldık..fiyatları çok uygundu..kıyafet olarakta ananemiz sağolsun doldurup doldurup getiriyor o nedenle ben birşey almadım...havuzlu hana da gittik ama fenalık geçiriyordum kalabalıktan tansiyonum çıktı resmen kaçarak uzaklaştık ordan ...birde araba olarak exor un 5 li travel sistemini 499 tl ye aldım..(bebek arabası,ana kucağı,anne çantası,ayak battaniyesi ve yağmurluk),çok şık bir araba henüz karar vermediyseniz tavsiye edebilirim.

gerçekten çok güzel sonunda bizim topiğimizdede sohbet dönmeye başladı bebek yatağında olması gereken özellikler nedir peki deneyimli arkadaşalardan tavsiyeler bekliyoruz

Ben bir şey soracağım. 29. haftamdayım. Ama iştahım çok açıldı. Sürekli bir şeyler yiyesim var. Doyduğumu hissedemiyorum.
Sizde de böyle bir durum var mı? Nasıl aşabilirim bu durumu?

2 günde ne kadar çok sohbetler edilmiş:)
ben de baya bebek eşyası almışım sizleri de okuyunca fark ettim
hastane çıkışı(2takım) ,battaniye,alt değiştirme,bebek arabası(pierre cardin),puset(gitti gidiyor'dan 40tl ye aldım)bebek telsizi( weewell 72tl gittigidiyor)ateş ölçer (alından 2sn gittigidiyordan 29tl) johanson baby( pişik kremi,şampuan ,bebek yağı,vucut kremi yenidoağn şampuanı 29tl) park yatak( e-bebek'den 270tl) yenidoğan alt temizleme mendilelri(12li paket 39tl e-bebek)müzikli dönence aklıma şimdilk bunlar geliyor
bu arada da dalan'ın çamaşır makinesi için kullanılan bebek detrjanını eşim için kullnıyorum zaten yıllardır allerjisi olduğu için bebek için de kıyafetleri çamaşır yıkama torbasında yıkayıp etiketlerini söküp ütülüyerek kaldırmaya başladım zira birikip beni yormasın daha sonra d,iye

bu arada artık hastane çantamızı hazırlamamız gerekmekte kızlar bilginiz olsun...
ben bişyler aldım mesela;
önden düğmeli pijama, kullan at iç çamaşırı gibi

bu arada artık hastane çantamızı hazırlamamız gerekmekte kızlar bilginiz olsun...
ben bişyler aldım mesela;
önden düğmeli pijama, kullan at iç çamaşırı gibi

allahim biz dogum yapacagiz hastane cantasi hazirlanmasi gerektigini okuyunca farkettim ben korkuyorum bu isten yaa,allah yardimcimz olsunnn..

gerçekten çok güzel sonunda bizim topiğimizdede sohbet dönmeye başladı bebek yatağında olması gereken özellikler nedir peki deneyimli arkadaşalardan tavsiyeler bekliyoruz

isyanimiz ise yaradi ,basardik arkadasim sesimizi duyurduk sonunda:))masallah topigimize, tombul gobuslu annelerimize,prenslerimize ve prenseslerimize:))

istanbul avrupa yakasinda oturanlar ben butun kiyafetlerini oglusumun depozito alisveris merkezinden aldim yan yana o kadar cok cocuk magazasi var ki,harika bir gunde herseyi bulup eksiklerinizi kapatabilirsiniz,bucuruk wenice kids daha aklima gelmiyo bi cok magaza yan yana ayni katta yorulmuyosunda bence gidin gorun derim,,

Merhaba hanımlar allah bebeklerinizi size bagıslasın benimde ocak sonu gibi dogumum 25 haftamdayım
hafta sonu şeker yuklemem var 50 lik yuklenecek aşırı susuyorum şekerden süphelendi doktorumda 12 den sonra birşey yeme dedi aç kalınan saatle riçinde su içmektemi yasak teşekkürler

gule gule kullanın.bende havuzlu handan yapmıstım alısverısımızı sekerlerımıze kadar almıstık.guzel gunlerde kullanmak dılegıyle

su icebilirsin canim benim dikkat et ama kendine bende kanamiyordum suya icim yaniyordu buz gibi ictim gecen hafta dikkat edemedim sonra midemi usuttum bu kezde mide sorunlari cikti karsima ilik ilik bol bol ic bu sekeri etkilemez ben yurt disindayim benimde bu persembe olacak seker yuklemem ac tok fark etmiyo kendini belli eder her sekilde ac olacagim diye yememezlik etme dedi doktor,

Slm annecikler.bende ocak annesiyim insallah..ben bisey sorcaktim iki geecdir uyuyamiorum karnim cok rahatsizlik verior sanki patlicam gibi nefesim daralio..26.hftanin icindeyim daha seker yuklemem yapilmadi cok gec kalmadim dimi ..sizddede uyku problemi varmi sag sol yat yine olmuoo:26:

26.haftadan sorna olurmuş huzursuz uyku,uyku düzensizliiği filan..hafta hafta gebeliğine bakarsan orda da yazıyorşeker yüklemsine gelince de artık yaptırman lazım ben yaptırlaı neredyese 3hafta olacak ebdne 27.haftamdayım

Kızlar... ara ara bilgilendirme yapalım birbimizi mesela kaç kilo ile başladık hangi testleri yaptırdık bebek kaç gram ve boyu ne kadar cinsiyeti ne kaç kilodayız kaçıncı haftadayız diye ben bi çizelge yapıyiim hrkes o noktalı yerleri doldursun:)

Anne'nin yaşı:.................
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:........................................
Gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:..............
Tahmini doğum tarihi:...............................
Kaç kilo ile gebe kaldığı:................
Şu anda kaç kilo:..............
Yaptırdığı tetkikler:.....................
bebeğin cinsiyeti:.......................
bebeğin adı:......................................
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu:..............................

Anne'nin yaşı:26
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:ANKARA /SULTAN PINAR DÜNDAR / BATIKENT BİLGİ HASTANESİ
Gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:24 NİSAN 2011/27.HAFTA'DAYIZ
Tahmini doğum tarihi:...29 OCAK 2012
Kaç kilo ile gebe kaldığı:63 KG
Şu anda kaç kilo:.68,2KG
Yaptırdığı tetkikler:2'li VE 3'LÜ TARAMA , ŞEKER YÜKLEMESİ,KAN VE İDRAR TAHLİLLERİ,3 BOYUTLU TARAMA
bebeğin cinsiyeti:KIZ
bebeğin adı:İREM VEYA ÖYKÜ
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu: 24.HAFTA'DA 31CM 700GRAM

masallah gayet guzel,bende 26,haftadayim persembe gunu randevymuz var bunu persembe gunu doldurup sizinle paylassam daha iyi olur sanirim..

Ben bir şey soracağım. 29. haftamdayım. Ama iştahım çok açıldı. Sürekli bir şeyler yiyesim var. Doyduğumu hissedemiyorum.
Sizde de böyle bir durum var mı? Nasıl aşabilirim bu durumu?

bende seninle aynı durumdayım hiç abur cubur yemiyodum ama şimdi nerdeyse marketteki kutuları yicem birden iştahım açıldı malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…