bende 27 haftalık hamileyim, ilk bebeğim ve bir oğlum olacak inşallah:))) kıyafetlerini bayram sonrasına bırakmayı düşünüyorum. deterjan konusunda dalin almayı düşünüyorum ancak yumuşatıcı kullanma taraftarı değilim.
oh ne guzel sohbetler ediliyor cok sevindim en azindan sayfamiz ilerliyor:) kizlar benim de kardesim saglikci tabi o bu tur olaylara mantik cercevesinde bakiyor ben yatagini falan almadim henuz,dun kardesimle konustugumda neden almadin zaten bugun dogsa yasayacak al icinden geldigi gibi 7.ayda butun organ gelisimini tamamladi bebis dedi,ne bileyim ben sona yaklasmadan allah gostermesin erkenden alip biseyleri sonra uzulmekten cok korktum,ama kardesim verince gazi ben artik duramam sanirim:) sabuntozu yurt disinda oldugum icin bulmakta zorlanicam buyuk ihtimalle raflara bakiyorum hic rastlamadim suana kadar ama duru sabun var acaba sabun rendelesem kullansam olur mu birde ne kadar atacagiz sabuntozunu tecrubeli annelerden oneriler bekliyorum:)
bu arada artık hastane çantamızı hazırlamamız gerekmekte kızlar bilginiz olsun...
ben bişyler aldım mesela;
önden düğmeli pijama, kullan at iç çamaşırı gibi
gerçekten çok güzel sonunda bizim topiğimizdede sohbet dönmeye başladı bebek yatağında olması gereken özellikler nedir peki deneyimli arkadaşalardan tavsiyeler bekliyoruz
merhaba arkadaşlar 28.haftadayımm,biz oğluşumun alışverişi için eminönüne gittik..herkes alışveriş için mahmutpaşa havuzlu han dedi ama biz hastane çıkışı battaniye nevresim v.s kürkçü han dan aldık..fiyatları çok uygundu..kıyafet olarakta ananemiz sağolsun doldurup doldurup getiriyor o nedenle ben birşey almadım...havuzlu hana da gittik ama fenalık geçiriyordum kalabalıktan tansiyonum çıktı resmenkaçarak uzaklaştık ordan ...birde araba olarak exor un 5 li travel sistemini 499 tl ye aldım..(bebek arabası,ana kucağı,anne çantası,ayak battaniyesi ve yağmurluk),çok şık bir araba henüz karar vermediyseniz tavsiye edebilirim.
Merhaba hanımlar allah bebeklerinizi size bagıslasın benimde ocak sonu gibi dogumum 25 haftamdayım
hafta sonu şeker yuklemem var 50 lik yuklenecek aşırı susuyorum şekerden süphelendi doktorumda 12 den sonra birşey yeme dedi aç kalınan saatle riçinde su içmektemi yasak teşekkürler
Slm annecikler.bende ocak annesiyim insallah..ben bisey sorcaktim iki geecdir uyuyamiorum karnim cok rahatsizlik verior sanki patlicam gibi nefesim daralio..26.hftanin icindeyim daha seker yuklemem yapilmadi cok gec kalmadim dimi ..sizddede uyku problemi varmi sag sol yat yine olmuoo:26:
Anne'nin yaşı:26
Yaşadığı il/doktoru/hastanesi:ANKARA /SULTAN PINAR DÜNDAR / BATIKENT BİLGİ HASTANESİ
Gebe kaldığı ay/kaçıncı haftada:24 NİSAN 2011/27.HAFTA'DAYIZ
Tahmini doğum tarihi:...29 OCAK 2012
Kaç kilo ile gebe kaldığı:63 KG
Şu anda kaç kilo:.68,2KG
Yaptırdığı tetkikler:2'li VE 3'LÜ TARAMA , ŞEKER YÜKLEMESİ,KAN VE İDRAR TAHLİLLERİ,3 BOYUTLU TARAMA
bebeğin cinsiyeti:KIZ
bebeğin adı:İREM VEYA ÖYKÜ
bebeğin en son bakılan kilosu ve boyu: 24.HAFTA'DA 31CM 700GRAM
Ben bir şey soracağım. 29. haftamdayım. Ama iştahım çok açıldı. Sürekli bir şeyler yiyesim var. Doyduğumu hissedemiyorum.
Sizde de böyle bir durum var mı? Nasıl aşabilirim bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?