ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

merhaba sende hoşgeldin.benimde sat 11 nisan.kanda 16 mayısta test yaptırmıştım 278 çıkmıştı.ben erken die gitmedim doktora hani karından baktırmak istediğim için,okadar erkenden görünüyormu?ben bu cmt.gidicem bakalım doktora hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz...:)

nihancım tabiki önemli hemen dr a git lütfen kaç haftalıksın

ama herzaman olmuyo.ben sat a göre 6+3 görünüyo.son adetim 11 nisan.16 mayısta kan tahlili yaptırınca orda laboratuvardaki kız 3-4 haftalık demişti.ben hesaplamalarıda anlamış değilim.cumartesi gidiicem bekliyim diyorum ama

bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk babasıyla beraber kızlar çok güzel bi duygu, sesi hala kulağımda sanki

Çok şükür herşey yolunda şimdilik, Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

çok sevindim senin adına :)) amin inşallahh

bizim babamız gelemedi hiç henüz işlerden dolayı ama 18 / 20 haziranda 2li test için gidicez babada gelicek inşallah hem görücez hemde testimizi yaptırıcaz :)))

merhaba,gözün aydın.nekadarlık hamilesin kaçıncı haftan?

merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım ve hayırlısıyla sizin gibi ocak 2012 annesi olucam.
sat ım 24 Nisan.23 Nisanda adet görmem gerekiyordu kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı kısmetse cumartesi günü doktora gidicem.

merhaba hoşgeldin canım aramıza.hayırlı uğurlu olsun bebeğin.gelişmeleri burada beraberce paylaşırız.hepimiz inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucaklarımıza:)

merhaba canım ne büyük tesadüf satımızda batımızda aynı.bende salı günü gidicem doktora

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin, inşallah güzel şeyler söyler doktorun

merhaba neval ciğim aynıyız:)) değerin kaç çıktı beta hcg

Hayırlı olsun ilk önce herkesin kocağına almayı nasip etsin allah bebeklerini.bende 7.3 günlük hamileyim sat 4 nisan,pazartesi günü kalp atışlarını dinledik çok güzel bi duyguydu..

merhaba arkadaşlar.....
bende 6+2 haftalık hamileyim çok uzun uğraşlar sonunda küçük mucizem benimle
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kısmetse 18 ocak 2012 de kucağıma alacağım bebişimi.....

merhaba canım bişey sorucam bu senın altta yer alan hamilelik çizelgesi nasıl oluyor bitürlü bulamadım ben

vala ben 2 sefer gittim hiç alttan muayene yapmadı ama yaparsa da ama farketmez benim için, sağlık sonuçta, sen de kendini rahatlatmaya çalış muayene olacak olursan...
bi de test yaptırmadıysan nasıl progestan verdi?
[/QUOTE]

canm benden çok az kan gelmişti ben hamile olduğumu bilmeden önce herhalde hastalnıyorum dedim tabi bilmiyorum ya ben düğüne gittim oynadım oynadım ama meğerse o kan hastalık değilmiş kan odaklarım açıkmış yani düşük tehliken var dedi kan odakların kapanmadan düşük teklikesi kalkmazmış ondan progestan verdi bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışlarını duydumm çok mutlu oldum allahım nasıl bir duygudur bu şükürler olsun 2 hafta sonra tekrar gidicem ve testler yapılacakmış bakalım hayırlısı herşeyin

kızlar merhaba şimdi benim kafama takılan bir durum var bu herkese olurmuş ama sizlere de danışmak istiyorum :
ben nisan 24 regl tarihim 23 mayıs da evde test yaptım ve çift çizgiyi nihayet gördüm o akşam kan verdim ve betahcg'de 57 çıkmıştı .... 2gün sonra sabah tekrar verdiğimde de 142 çıktı dr u aradım ve değerler normal şekilde yükselmiş 1hafta sonra gelin keseyi görebilirz dedi .
şimdi de değerim yükseldimi acaba a bir daha mı kan versem acaba kese nezaman görünecek endişem var bi yardım ediverin kuzucukalr bana ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…