merhaba arkadaslar.. Allah herkesın bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. benım sat 17 nısandı. 17 mayısta kan tahlılı degerım 283 cıktı.
24mayısta dr a gıttım gel bı bakalım dedı alltn mı dedım once bı karından bakalım gorunmezse alttan dedı ama cok sukur karından gorduk mınık kesemızı :) 15 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcez ınsallah onları da duyarız..
ılk kese gorunurmu telası sımdı pıt pıtları duyarmıyız telası ınsallah hayırlısıya bu evrelerı gecırırız sag saglım bebeklerımızı kucagımıza alırız..
benım gecen hafta daha yogun bı kasık agrım vardı bu hafta daha bı azaldı ama normalms..
kızlar sizinde arada wc ye gidince çok hafif kahverengi akıntı gibi bişi oluyomu.bu ne demek önemlimidir.
nihancım tabiki önemli hemen dr a git lütfen kaç haftalıksın
bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk babasıyla beraber kızlar çok güzel bi duygu, sesi hala kulağımda sanki
Çok şükür herşey yolunda şimdilik, Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
çok sevindim senin adına :)) amin inşallahh
bizim babamız gelemedi hiç henüz işlerden dolayıama 18 / 20 haziranda 2li test için gidicez babada gelicek inşallah hem görücez hemde testimizi yaptırıcaz :)))
bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk babasıyla beraber kızlar çok güzel bi duygu, sesi hala kulağımda sanki
Çok şükür herşey yolunda şimdilik, Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım ve hayırlısıyla sizin gibi ocak 2012 annesi olucam.
sat ım 24 Nisan.23 Nisanda adet görmem gerekiyordu kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı kısmetse cumartesi günü doktora gidicem.
merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım ve hayırlısıyla sizin gibi ocak 2012 annesi olucam.
sat ım 24 Nisan.23 Nisanda adet görmem gerekiyordu kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı kısmetse cumartesi günü doktora gidicem.
merhaba,gözün aydın.nekadarlık hamilesin kaçıncı haftan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?