kızlar merhaba şimdi benim kafama takılan bir durum var bu herkese olurmuş ama sizlere de danışmak istiyorum :
ben nisan 24 regl tarihim 23 mayıs da evde test yaptım ve çift çizgiyi nihayet gördüm o akşam kan verdim ve betahcg'de 57 çıkmıştı .... 2gün sonra sabah tekrar verdiğimde de 142 çıktı dr u aradım ve değerler normal şekilde yükselmiş 1hafta sonra gelin keseyi görebilirz dedi .
şimdi de değerim yükseldimi acaba a bir daha mı kan versem acaba kese nezaman görünecek endişem var bi yardım ediverin kuzucukalr bana ya:)
kızlar merhaba şimdi benim kafama takılan bir durum var bu herkese olurmuş ama sizlere de danışmak istiyorum :
ben nisan 24 regl tarihim 23 mayıs da evde test yaptım ve çift çizgiyi nihayet gördüm o akşam kan verdim ve betahcg'de 57 çıkmıştı .... 2gün sonra sabah tekrar verdiğimde de 142 çıktı dr u aradım ve değerler normal şekilde yükselmiş 1hafta sonra gelin keseyi görebilirz dedi .
şimdi de değerim yükseldimi acaba a bir daha mı kan versem acaba kese nezaman görünecek endişem var bi yardım ediverin kuzucukalr bana ya:)
feryal cim salı günü keseyi görmeeye mi gitceksin
evetcanım keseyi görmeye çalışıcaz inşallah gösterir kendini
[/U]
selam ne kadarlık hamilesin?
satım 24 nisan canım netteki hesaplayıcılara göre 4+5 olması lazım
evet canım bende baktım öyle görünüyor :)))
inşallah görürsün ama merak etme bende dr a gittiğimde aynıydım 4+4/5 demişti dr. üstten görünmemişti ama aşadan bakıp görmüştü dr :)))
görürsün Allahın izniyle :)))
yarın görülebilecekmiymiş ki canım bana hemşire en erken gelecek hafta dedi.merhaba arkadaşlar, ben geldim. çalıştığım için gündüzleri yazamıyorum.
ayparçası ben pazartesi günü yani adet görmem gereken 23 Mayıs'ta kan tahlili yaptırmıştırdım.
23 Mayısta hcg 72,93 çıktı.
ben gece gittiğim için doktorum hastanede yoktu.sonucu veren hemşirede sadece pozitif çıktığını söyledi.
ama p.tesi günü tam 4 haftalık hamileydim ve tahlil kağıdına şimdi bakıyorum da 3-4 hafta arası değerler hc değeri 9-130 ml yazıyor.
artık yarın doktorumla daha ayrıntılı görüşürüm.belki başka tetkiklerde yapar.size haber veririm.
merhaba arkadaşlar, ben geldim. çalıştığım için gündüzleri yazamıyorum.
ayparçası ben pazartesi günü yani adet görmem gereken 23 Mayıs'ta kan tahlili yaptırmıştırdım.
23 Mayısta hcg 72,93 çıktı.
ben gece gittiğim için doktorum hastanede yoktu.sonucu veren hemşirede sadece pozitif çıktığını söyledi.
ama p.tesi günü tam 4 haftalık hamileydim ve tahlil kağıdına şimdi bakıyorum da 3-4 hafta arası değerler hc değeri 9-130 ml yazıyor.
artık yarın doktorumla daha ayrıntılı görüşürüm.belki başka tetkiklerde yapar.size haber veririm.
yarın görülebilecekmiymiş ki canım bana hemşire en erken gelecek hafta dedi.
canım linki ekliyorum, ben de burdan bakıp yapmıştım :))merhaba canım bişey sorucam bu senın altta yer alan hamilelik çizelgesi nasıl oluyor bitürlü bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?