ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

Canim benimde bat 23 u sali gunu58 cikti bidahada test yaptirmadim zaten.doktorum tani koyulmus gerek yok dedi saliyi bekliyorum onun icin.bence sende endise etme ve bekle

canımm ben daha ne doktora gittiim neden kan testi yaptırdım sadece idrar yapmıştım pozitif çktı ilk gebliğimdede böle olmuştu çok sıkma kendini rahat bırakk

satım 24 nisan canım netteki hesaplayıcılara göre 4+5 olması lazım

evet canım bende baktım öyle görünüyor :)))

inşallah görürsün ama merak etme bende dr a gittiğimde aynıydım 4+4/5 demişti dr. üstten görünmemişti ama aşadan bakıp görmüştü dr :)))

görürsün Allahın izniyle :)))

bende aşağıdan baktırıcam sanırım bian önce görmek istiyorum çünkü.çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.sen kaç haftalık hamilesin?

selamlar anne adayı kardeşlerim bende 8 haftalık gebeyim ocak 6-10 arası doğum inşaALLAH rabbim hepimize yavrularımızı sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH a emanet olun bu arada ben ümraniyeden aranıza katıldım

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, ben geldim. çalıştığım için gündüzleri yazamıyorum.

ayparçası ben pazartesi günü yani adet görmem gereken 23 Mayıs'ta kan tahlili yaptırmıştırdım.
23 Mayısta hcg 72,93 çıktı.

ben gece gittiğim için doktorum hastanede yoktu.sonucu veren hemşirede sadece pozitif çıktığını söyledi.
ama p.tesi günü tam 4 haftalık hamileydim ve tahlil kağıdına şimdi bakıyorum da 3-4 hafta arası değerler hc değeri 9-130 ml yazıyor.

artık yarın doktorumla daha ayrıntılı görüşürüm.belki başka tetkiklerde yapar.size haber veririm.

yarın görülebilecekmiymiş ki canım bana hemşire en erken gelecek hafta dedi.

merhabalar hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende ocak annesi olucam son adet tarihim 4 nisan dı bebeğim 6 haftalık bugün kontrole gittim kesesini gördük kalp atışını duyduk çok mutluyum:

teşekkürler kuzusu aynıyız senle :)) hadi bakalım

ben yarın görülüp görülmeyeceğini bilmiyorum belki doktor hcg değerlerime yeniden bakar belki başka tetkikler yapar demek istemiştim.

doğruyu söylemek gerekirse ben ben birkaç hafta daha doktora gitmeyi düşünmüyordum görünecek duruma gelsin sonra giderim diyordum ama önümüzdeki haftalarda sık sık şehir dışına çıkmam gerekebilir o yüzden bu c.tesi müsaitken bir kontrol ettireyim bi de yola çıkmamda sakınca varmı diye sormak istedim. o yüzden yarına randevu aldım.

bu benim 3.çocuğum ve 2 çocuğumda bazı şeyleri fazla stres, merak yapmadan yaşamayı öğrendim belki de.

ilk çocuğumda herşeyde çok panik, çok merak yapıyor acaba bişey olacak mı,herşey yolunda mı diye sürekli her adımımı tedirginlikle atıyordum ve bu beni daha çok stres yapıyordu.
şimdi biraz daha sakin davranabiliyorum.

neval hanımcım bende şimdi uçakla şehir dışına gideceğim dr sorun olmayacağını söylemişti arada bir biribimizi bilgilendirmek ne kadar hoş oluyor

uçakla bende sorun olacağını sanmıyorum ama önümüzdeki 15 gün içerisinde 2 kez otobüsle 5'er saatlik yolculuk yapmam gerekecek ve işyeri ayarladığı için uçak gibi bir şansımız yok açıkçası ben bir kaç gündür sabahları işe giderken bile ara sokaklarda sarsıldığını hissediyorum ve sabahları iştahsız hissediyorum kendimi.
bu yüzden doktorun ne diyeceğini merak ediyorum.

ben de inşallah bir aksilik çıkmazsa ocak 2012 de ilk kez anne olacağım. son adet tarihim 11 nisandı ve 21 mayısta kanda baktırdığım beta hcg sonucu 4800 çıktı, kalp atışını da duymak istediğim için henüz doktora gitmedim ama bir yandan da sabırsızlanıyorum, sizce yarın doktora gitsem kalp atışları duyulur mu? tecrübeli annelerden acil cevap bekliyorum, sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…