ayrıntılı ultrasonu geciktirmeden yaptır 1 hafta sonrada şeker yüklemenide yaptır ikiside önemli seyler ayrıntılı ultrason pahalı ama bebeğini herşeyiyle görmek ve sorun olup olmadıgını bilmen gerek ben 22. haftada yaptırdım bizimkinin damarındaki kan akışını bile gördük manyak bişey :) zaten ayrıntılı ultrasonu doktorun git yaptır demedi mi sana ?? benimki doktor bile önerdi
hayırlı olsun cnm darısı basımızaevt arkadaşlar bugün itibariye çift rakamlara düştük darısı hayırlısıyla sizlerin başına inş...
Cnm buldum ben bunu 100 tl valla almayi dusunuyorum uykularim kabusa donducnm ayrintili 18-22 arasi yapilio en iyisi 20 haftymis
Seker de 24-28 hafta gec kalmamalisin cok onemli
cnm bi de hamile yastığını sormussun galiba.. e bebek magazasında var.. tam bu şekilde değil ve içi küçük kum taneleri ile dolu..yani armut koltuklar varya onlar gibi..e bebekte 100 liraydı joker magazasında 64 liraydı...sanırım ben bundan anneme yaptırcam.evde bikaç yastık var elyaflarını alıp bu şekil bişey dikilebilir diye düşünüyorum
deneyimli annelere bi sorum olacak biberon konusunda
cam biberonmu yoksa bpa icermeyenlermı daha saglıklı ve kullanıslı ?
Cnm buldum ben bunu 100 tl valla almayi dusunuyorum uykularim kabusa dondu
Bnm dr da yonlendrdi cnm 250 tlydi ama deger her seye...
cam bıberon saglıklı ama cnm hem cok kalın ole kolay kolay kırılmaz ben chıcco cam bıberon kullanıcam bakalım dusmesın kafasına ben tutarım onun kafasını yerım ben yaaaaa mınnosummmgünaydınlar.......
kesinlikle cam biberon önermiyorum hem ağırlık bakımından hem kırılma açısından hem bebiş kendi tutmaya başladığında yeni yeni elinden kayıyor kafasına falan geliyor canı acıyor :)) kıyamam
cam bıberon saglıklı ama cnm hem cok kalın ole kolay kolay kırılmaz ben chıcco cam bıberon kullanıcam bakalım dusmesın kafasına ben tutarım onun kafasını yerım ben yaaaaa mınnosummm
23+4 ken seker yapılabılır dımı 23+5dı aslıda ama 1 gunden bısey olmaz heralde sen tam olarak ne zaman yaptrmıstın
Cnm buldum ben bunu 100 tl valla almayi dusunuyorum uykularim kabusa donducnm ayrintili 18-22 arasi yapilio en iyisi 20 haftymis
Seker de 24-28 hafta gec kalmamalisin cok onemli
cnm bi de hamile yastığını sormussun galiba.. e bebek magazasında var.. tam bu şekilde değil ve içi küçük kum taneleri ile dolu..yani armut koltuklar varya onlar gibi..e bebekte 100 liraydı joker magazasında 64 liraydı...sanırım ben bundan anneme yaptırcam.evde bikaç yastık var elyaflarını alıp bu şekil bişey dikilebilir diye düşünüyorum
hımm acaba erken mı benım ıcın ama drun verıı tarıh bu yanı sımdı.canım 24+5 ti yaptırdıgımda
hımm acaba erken mı benım ıcın ama drun verıı tarıh bu yanı sımdı.
cam bıberon saglıklı ama cnm hem cok kalın ole kolay kolay kırılmaz ben chıcco cam bıberon kullanıcam bakalım dusmesın kafasına ben tutarım onun kafasını yerım ben yaaaaa mınnosummm
kızlar tam gogsumun ortasından asagı karnımın sısmeye basladıı yer yanı sutyen taktıgınızda sutyenın alt kenarının degdıgı yer gbı dusunun yırtılıyo sankı derım oyle acıyo kı dayanılcak gbı olmuyo bazen batmalar oluyı nedendır acaba ya sızde var mıole bısey tam karnımın buyumeye basladıı yer gobek delıgı hızasında
cnm sonuclar hemen cıkıo o zaman ole mı?ben kontrole gıttıgımde oleydı ama doktor dedıyse sorun olmaz ya
bıde kontrole gıttıgınde sekretere soyle seker testı yaptırcaktım dıye o sana fıs versın sıran gelene kadar tahlıllerını ver ben ole yaptım sıram geldıgınde tahlıllerde cıkmıstı seker testınde 1 saat beklıyosun cunku
ay nurcancım kasıntı dııl ıgne gbı yemın ederım cok fena yanı bole sancı gırıo cıkıo:)Herkezin farklı fikirlerde olması çok normal deneyimli denince atladım hemen yaşamış biri olarak
Evet aynısı bendede oluyo cnm hele tam sütyenin bittiği göğüs altı kısmı varya nasıl kaşınıyo allahım hatır hatır kaşıyorum.bebek büyüdükçe rahimde büyüyo yukarı doğru çıkıyo böylelikle yukarıdaki organlar da yer değiştiriyo göğüs kafesine baskı yapıyo daha dur nefes darlığı yaşıcaksın...
canım ılk senden kan alıyolar sonra sekerlı su ıcırıyolar bı saatr sonra tekrar kan alıyolar sonuc 45 dk ka sonra cıkar dedıler ama 15-20 dk sonra test sonucu cıkmıstıcnm sonuclar hemen cıkıo o zaman ole mı?
ay nurcancım kasıntı dııl ıgne gbı yemın ederım cok fena yanı bole sancı gırıo cıkıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?