Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

ayrıntılı ultrason ile ilgili gerekli bilgiye sahibim ilk oğlumdada yaptırmıştım zaten ben sadece vaktinin geçip geçmediği konsunda kararsız kaldım

Cnm buldum ben bunu 100 tl valla almayi dusunuyorum uykularim kabusa dondu

Bnm dr da yonlendrdi cnm 250 tlydi ama deger her seye...[/QUOTE]

canımmm bu yastıgın aynısını mı buldun nerde buldun

deneyimli annelere bi sorum olacak biberon konusunda
cam biberonmu yoksa bpa icermeyenlermı daha saglıklı ve kullanıslı ?

deneyimli annelere bi sorum olacak biberon konusunda
cam biberonmu yoksa bpa icermeyenlermı daha saglıklı ve kullanıslı ?

günaydınlar.......
kesinlikle cam biberon önermiyorum hem ağırlık bakımından hem kırılma açısından hem bebiş kendi tutmaya başladığında yeni yeni elinden kayıyor kafasına falan geliyor canı acıyor :)) kıyamam

cam bıberon saglıklı ama cnm hem cok kalın ole kolay kolay kırılmaz ben chıcco cam bıberon kullanıcam bakalım dusmesın kafasına ben tutarım onun kafasını yerım ben yaaaaa mınnosummm

kızlar tam gogsumun ortasından asagı karnımın sısmeye basladıı yer yanı sutyen taktıgınızda sutyenın alt kenarının degdıgı yer gbı dusunun yırtılıyo sankı derım oyle acıyo kı dayanılcak gbı olmuyo bazen batmalar oluyı nedendır acaba ya sızde var mıole bısey tam karnımın buyumeye basladıı yer gobek delıgı hızasında

cam bıberon saglıklı ama cnm hem cok kalın ole kolay kolay kırılmaz ben chıcco cam bıberon kullanıcam bakalım dusmesın kafasına ben tutarım onun kafasını yerım ben yaaaaa mınnosummm

cam bıberon pek yok zaten bı ıkı markanın var streıl etmek acısından daha saglıklı olur sanırıım cam bıberon
artık kucuklerınden alıcaz napalım

23+4 ken seker yapılabılır dımı 23+5dı aslıda ama 1 gunden bısey olmaz heralde sen tam olarak ne zaman yaptrmıstın

Cnm buldum ben bunu 100 tl valla almayi dusunuyorum uykularim kabusa dondu

Bnm dr da yonlendrdi cnm 250 tlydi ama deger her seye...[/QUOTE]

aynen pahalı ama herseye değiyo ee bu işşler pahalı işler valla

bende yarın gitmeyi düşünüyorum bi günden bişey olmaz heralde 23+5 bir aydır topiğimi görmedim özledim :))

hımm acaba erken mı benım ıcın ama drun verıı tarıh bu yanı sımdı.

ben kontrole gıttıgımde oleydı ama doktor dedıyse sorun olmaz ya
bıde kontrole gıttıgınde sekretere soyle seker testı yaptırcaktım dıye o sana fıs versın sıran gelene kadar tahlıllerını ver ben ole yaptım sıram geldıgınde tahlıllerde cıkmıstı seker testınde 1 saat beklıyosun cunku

:) herkezin farklı fikirlerde olması çok normal deneyimli denince atladım hemen yaşamış biri olarak

evet aynısı bendede oluyo cnm hele tam sütyenin bittiği göğüs altı kısmı varya nasıl kaşınıyo allahım hatır hatır kaşıyorum.bebek büyüdükçe rahimde büyüyo yukarı doğru çıkıyo böylelikle yukarıdaki organlar da yer değiştiriyo göğüs kafesine baskı yapıyo daha dur nefes darlığı yaşıcaksın...

cnm sonuclar hemen cıkıo o zaman ole mı?

ay nurcancım kasıntı dııl ıgne gbı yemın ederım cok fena yanı bole sancı gırıo cıkıo

cnm sonuclar hemen cıkıo o zaman ole mı?

ay nurcancım kasıntı dııl ıgne gbı yemın ederım cok fena yanı bole sancı gırıo cıkıo
canım ılk senden kan alıyolar sonra sekerlı su ıcırıyolar bı saatr sonra tekrar kan alıyolar sonuc 45 dk ka sonra cıkar dedıler ama 15-20 dk sonra test sonucu cıkmıstı
ac karnına gıt bide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…