Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
kızlar hani şu hamilelik takvimimiz vardı ya keşke onun bebeklik takvimide olsaydı..hergün okurduk neleri gelişiyo değişiyo kaçgünlük olduğu faln amma güzel olurdu dimi

TSK ederim canım bilgilendirme icin, bende araştırdım baya hırsızlığa degerleri söylemiyor simdilik, 3.kanda da sorun olursa soyluyorlarmis..önümüzdeki hafta cikicak sonuc,her seyin hayırlısı sonuçta evladımız en büyük hediyemiz şükürler olsun, ama içimden bir ses her şey yolunda diyor.. Dualarınızı eksik etmeyin bizden..tekrar tskler, sevgilerimle..

inş.cnm hiçbişey çıkmaz sen gönlünü ferah tut.sonucu mutlaka bekliyorum.

inŞALLAH BISEY CIKMAZ CANIM BELKI YANLIS BI DEGERLENDIRME YAPMISLARDIR GÖNLÜNÜ FERAH TUT

Sterno geçmiş olsun inşallah yakın zamanda anlatırsınız..
Bizimde 40 i mız çıktı 45 günlük olduk .kızımın sariligi vardı hâlâ devam ediyo,sutumden kaynaklanıyormus.7.3 e düşmüş bakalim kac aya 0 a düşecek..
Sutu az olan anneler,kabak tatlisi yiyin,iki cocuk annesi olarak test edilip onaylanmıştir:):)

hımm çok şaşırdım sarılık anne sütüyle geçiyor aslında seninki nasıl anne sütünden kaynaklanıyormuş :/ inş. en kısa zamanda atlatırsınız

Valla bende ilk defa duydum.kaynağı anne sutu,ilacı da yine anne sutu dedi doktorum.tskler uzun sürecek ama geçecek insallah..

ben de hakana devam ediyorum cnm.malt icecegi guzel meyveli soda gbi komposto da iciyorum.
Cnm neden ememiyo gogus ucunda mi problem var acaba?silikon uc deneyebilirsin.
kızlar hani şu hamilelik takvimimiz vardı ya keşke onun bebeklik takvimide olsaydı..hergün okurduk neleri gelişiyo değişiyo kaçgünlük olduğu faln amma güzel olurdu dimi
Evt ya sahane olurdu dimiiii
Gecmis olsun cnm dualarim seninle.icini ferah tut anneler hisseder bak ne guzel icindeki sese guven...

sterno varmı bi gelişme???

nazayse bebiş nasıl , nezmaan calısmaya baslıcan , şu izin cıkmadı gıttı bi turlu

nazayse bebiş nasıl , nezmaan calısmaya baslıcan , şu izin cıkmadı gıttı bi turlu

Cnm bebisim pek uyumuyo valla.ya memede ya uyuyo yani koyayim yerinde soyle agucuk bugucuk yapiim yok.seninki de ole mi ya?daha sevemedim bebegimi oynasamadim desem inanir misin ?mayis basi is basi yapiyorum duygu.24 hafta olcak sanirim ya biraz sabredelim az kaldi icimden bi ses olacak diyo.insallah olursa temmuz basi is basi yillik iznimi de alsam agustosta baslarim saka gbi dimiii:)))

sterno varmı bi gelişme???
Simdilik yok canım, yarın aylık asımız icin ana saglıga gidicez belki çıkar sonuc..

İns canım,tsk ederim..

canım benımkıde aynı ya uyuyo yada aglıyo emerken uyuya kalıyo yatagına koyuyorum gozunu acıyo basıyo cıglıgı :)
bıdaha alıyom uyutuyorum gogsume yatırıyorum orda sorunsuz gıkı cıkmadan uyuyo ama yatagında uyumuyo

bende beklıyorum cıkarsa hazıranda bıter ıznım bı ayda yıllık ıznle kapasam bıraz buyumus olur bakalım belkı bırazda ucretsız ızın alırım

kızlar bebişim güzel gözlerini zaman zaman ortaya getiriyor sizinkilerde bunu yapan varmı çok üzülüyorum ya dr burun kökü gelişmediği için olabilir geçer dedi ama...

kızlar bebişim güzel gözlerini zaman zaman ortaya getiriyor sizinkilerde bunu yapan varmı çok üzülüyorum ya dr burun kökü gelişmediği için olabilir geçer dedi ama...

canım daha göz kasları tam olarak gelısmedıgınden yapabılır büyüdükçe düzelecek

Bnmki de gogsumde uyuyo sorun yok Orda ama yataginda uyumuyo.

Cnm gozler 6 aya kdr kayar doye biliyorum ben uzme sakin kedini

Kizlar bebeginin yuzundendivilce olanlar var mi beyaz betaz uclari iltahapli gbi azaldi ama gecmedi dr nornal dedi ama uzuluyorum

Bizde de var aynısı pek üstünde durmadım kaslarla ilgili yorumlar mantıklı, sanırım adaptasyon icin onlara biraz süre vermeliyiz..

Kizlar bebeginin yuzundendivilce olanlar var mi beyaz betaz uclari iltahapli gbi azaldi ama gecmedi dr nornal dedi ama uzuluyorum
bu da var bız de bir iki tane falan oluyor, ben emzirirken dudağının kenarında kalan sütü suruveriyorum yüzüne.. Bıkac kisiden duymuştum, fena değil yüzümüz simdilik..

Gaz sıkıntısı çeken arkadaslara nacizane tavsiyem olacak, bız yuzustu yatirma yastığı aldık 2 haftadır onda yatıyor alttan üstten ne varsa çıkıyor, kafa kısmı delikli kusarsa ya da kafasını çevirirse nefes alabiliyor ayrıca henüz kullanmadım ama karın bölgesinde boşluk var yastığın oraya su lastiği koyabiliyorsun ve hafif eğik bir yastık ki o da bebek reflüsünü önlüyormuş.. Ben memnunum.. Bir de eczanede olup olmadıgını bilmediğim bir ilac var infacol, emzirmeden önce veriyorsun sonra seyreyle cümbüşü.. Sıkıntısı olan kuzulara faydası olması dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…