Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
günaydın, evde olmana rağmen erkencisin, demek bebiş seni uyutmuyor..
umarım 12. haftada biter ..7. aya kadar çok zor olur yaa... kimileri doğuma kadar kusuyor.gerçekten hayatı çok etkiler

evt yaa malesef gözümü bulantıyla açıyom bakalım ne zamn bitecek gerçi daha yeni yeni başladı çekecez artık:2: bu iyi günlerimmmiş herkes öyle diyo sen nasılsın nasıl gidiyo?

evt yaa malesef gözümü bulantıyla açıyom bakalım ne zamn bitecek gerçi daha yeni yeni başladı çekecez artık:2: bu iyi günlerimmmiş herkes öyle diyo sen nasılsın nasıl gidiyo?

benim hala bulantım yok, hiç kusmadım ve hiç birşeyden tiksinmiyorum :)) hamile gibi değilim yani...
sadece belimde ağrı oluyo akşamları bol bol yatıyorum o zaman rahatlıyorum.

benim hala bulantım yok, hiç kusmadım ve hiç birşeyden tiksinmiyorum :)) hamile gibi değilim yani...
sadece belimde ağrı oluyo akşamları bol bol yatıyorum o zaman rahatlıyorum.

ben de öyleyim canım.çok şükür şimdilik rahatım kasık ağrılarım dışında çok bir şey yok.

slm malesef artık ocak annelerinden olamayacağım pazartesi değerlerim geldi düşmeye başlamış kese içi de boşmuş zaten kanamam vardı bi kaç gündür pazar gecesinde sancılanmıştım sonuçlarda kötü gelince sonlandırdık gebeliği bi kaç ay sonra tekrar deneyeceğiz bu zaten süpriz olmştu bundan sonra bilinçli olucam inş burdaki tüm anneler sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar ve bende tekrar aranıza dönerim

canım yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun:)Rabbim inşallah gönlüne göre verir

çok üzüldüm canım inşallah diğer sefere güzel haberlerini alırız seninle seviniriz yeniden.allah sabır versin.bir daha ki sefere de sağlıklı bir gebelik olur da kucağına almak nasip olur canım

geçmiş olsun , çok üzüldüm. hamilelik her zaman risklerle dolu malesef o nedenle tam anlamıyla sevinemiyoruz.

dinlendikten sonra yeniden denersin.Allah yardımcın olsun.

evet canım amin.raporlusun tabi sen bana vermedi doktor o kanama rahim ağzından gelince.okula devam çook maffolmuyorum şükür dün ilk defa çıkardım ondan önce hep bulantı şeklindeydi sabah kalkınca olup geçiyor akşam geri başlıyor.neyseki yarın okullar kapanıyor.gerçi seminerde başa bela hele bu yıl iycene zor olacak.ama yaz tatili bize süper gelecek.dış boş kimyasal mol başımız döndü zamanında bizmde artık hepsini biliyorum allahtan hayırlısı...

evet iyi oldu bu rapor ama yarın son gün diye gidecem karnelerini ben vermek istiyom öğrencilerimin malum 3 ay uzak kalacaz özlerim onları...seminer için de ne yapacaz bilmiyom tüm ilçeyi bi okula vermişler galiba o hemgamede kaynarım diyom gitmesem:) rapor alsamda şubatta almak zorundaymışım o zaman da doğum izninde olacam sorun çıkarabilirler pazartesi bakacaz artık bi yolunu buluruz inşallah

ya rapor hakkımı çokta doldurmak istemiyorum bende.süpriz yapıp bebiş erken merken gelir benim bir arkadaşımın öyle olduda şimdi ilk aylarda gidebilceğim kadar giderim diyorum o yüzden.ayyy inş doğum izinlerini kullanacağımız zamanlarda gelirde paylaşırız burdan yine bir sonraki randevun ne zaman.bu arada pınar benim adım.

bu seneki rapor hakkın gelecek yılı etkiler mi ki? inşallah o günleri de görürüz korkulu bekleyişler içindeyiz inşallah sonumuz güzel olur bana haziranın son haftası gel deid ...memnun oldum ben de Gurbet...

bu seneki rapor hakkın gelecek yılı etkiler mi ki? inşallah o günleri de görürüz korkulu bekleyişler içindeyiz inşallah sonumuz güzel olur bana haziranın son haftası gel deid ...memnun oldum ben de Gurbet...

hayır etkilemez de erkenci olursa son aylar sıkıntılı olursa vb vb vb.ama ilk aylarda kanama varsa kesin istirahatönemli aslında ilk aylarda kesinlikle istirahatta önemli diyorlar ama kendimi iyi hissediyorken gideyim ben dedim.benide son haftası çağırdı 27sinde gidicem ALLAH izin verirse.bebişim 1 cmdi en son :)

ben de astım var köy öğretmeniyim tedaviye başladığım ay azdı astımım....o yüzden rapor aldım malum yollar toz içinde ben hep öksürüp duruyom ne yapacağımı da bilmiyom evde de devam ediyo en azından tozlu ortamdan uzak kalmak için rapor aldım....şimdilik gebelik konusunda tehlikeli bi durum yok çok şükür öksürürken içim kopacak gibi oluyo özellikle geceleri bana son hafta dei doktor gün vermedi hemen pazartesi giderim bi sorun çıkmazsa inşallah ayın 25 i oluyo galiba o gün giderim...benim bebişte 0,53 cm idi:) mucize işte sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…