ben 6+2 günlük hamileyim ve bugün kalp atışlaırnı duymak için bugün doktoora gidecem:)8+2 de neden duyuylmasın ki? inşallah duyarsın sağlıkla doğurursun::)
yarın dr gidicem artık dayanamıyorum merakla korku arsında sıkışıp kaldım inş. herşey yolundadırda gelince size yazarım bana dua edin ne olur...
Ayyy çok mutlu oldum bugün kalbinin pıt pıt pıt attığını gördük 18 mm olmuş bebeğim. Sen görebildin mi kalp atışlarını? Rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu :)))
SElam kızlar benimde kan degerim 203 çıktı doktor hamilesine dedi fakat kesemiz görünmedi bakalım yarın tekrar kan degerimize bakicax umarım yükselmiştir çok tedirgin ve heycanli bir şey allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize
SElam kızlar benimde kan degerim 203 çıktı doktor hamilesine dedi fakat kesemiz görünmedi bakalım yarın tekrar kan degerimize bakicax umarım yükselmiştir çok tedirgin ve heycanli bir şey allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize
çok güzel canım değerin .allah tamamına erdirsin inşallah
günaydın sultancım sen de benim gibi erkencisin ben bulantılarla uyandım resmensen nasılsın nasıl gidiyo bebişinle?
arkadaşlar günaydın,
benim hala bulantım yok:44: aslında çok iyi bir durum ama yinede merak ediyorum... bende bi tuhaflık var galiba :))
evet ya bulantım vardı sabah belim ağrıdı gece tuvalete git gel sürekli uyuyamamıştım.sonra işe gittim.benim bebişim uslu teyzesi işte sakin sessiz sıkıntısız zaman geçirttiriyo bana eve geliyorum sıkıntılarım başlıyo psikoljik mi bilmem.biz iki gün büyüdük 2 gün önden gidiyo dedi doktorum.şükür herşey yolunda dedi.resmini verdi :)) senin nasıl geçti doktor randevun?
herkese merhaba Allah'ıma şükürler olsun bebeğime,meleğime kavuştum.5 haftalık gebeyim.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun, Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşaallah. Ben de 10 haftalık hamileyim, bulantılarım çok fazla 3 haftadır krakerle besleniyordum ama artık onu da çıkarır oldum ne yapıcam bilmiyorum :S
senin de hamileliğin hayırlı uğurlu olsun güzel duan için amin::)benim de yeni başladı bulantılarım senin ne zamna başladı?12. haftaya kadar biter diyorlar inşallah sen de rahatlarsın
Allah razı olsun hepimize inşaallah :) bulantılarım 3 hafta önce başladı ve her geçen gün şiddetlendi. Birazda yaşadığm şehrin havasından kaynaklanıyo, bir haftalığına başka bir yere gitmiştim orda bulantılarım geçmişti dönünce tekrar başladıEvet herkes 12. haftada geçer diyo ama bakalım artık böyle devam ederse epey zor olacak. İnşaallah senin fazla sürmez, çünkü günlük hayatı epey bir etkiliyo
Canım en güzeli kusmadan gecirmek. annem diyor benım ıcım dısıma gecmıstı hamılelıklerimde diye bende de yok öyle biey cok rahat gidiyor sukur. basım donuyor o kadar:)
sanırım bu son senelerde olan bişey.. yenı nesılın hamıleligi olsa gerek .. bide ultrasonda iyice baktırda baska bişeyler de cıkmasın.. bende kistte cıktı kasıklarımın agrısı ondanmıs.. ölücek gibi oluyoru bazen agrılardan bebiş büyüdükce kesesi gelıstıkce daha cok agrı cekcekmişim korkmuyor degilim ama inş.hayırlı evlat olurda cektılerıme deger.
ben her sabah bulantılarla gözümü açıyorum artık12. haftada bitse iyi ablam 7. aya kadar kustum diyo neyse buna da şükür...benim yaz tatiline denk gelmesi ii oldu en azından ev de geçiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?