Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
SElam kızlar benimde kan degerim 203 çıktı doktor hamilesine dedi fakat kesemiz görünmedi bakalım yarın tekrar kan degerimize bakicax umarım yükselmiştir çok tedirgin ve heycanli bir şey allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize

ben 6+2 günlük hamileyim ve bugün kalp atışlaırnı duymak için bugün doktoora gidecem:)8+2 de neden duyuylmasın ki? inşallah duyarsın sağlıkla doğurursun::)

Ayyy çok mutlu oldum bugün kalbinin pıt pıt pıt attığını gördük 18 mm olmuş bebeğim. Sen görebildin mi kalp atışlarını? Rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu :)))

Ayyy çok mutlu oldum bugün kalbinin pıt pıt pıt attığını gördük 18 mm olmuş bebeğim. Sen görebildin mi kalp atışlarını? Rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu :)))

çok sevindim senin adına iyi etmişsin gitmekle beklemekten sıkılıyor insan evet bizde dün gittik duyduk çok şükür:)ben çok güldüm ama sesi duyuncabenimki de 0,53 cm yarım santimetde oluyo:)

hayırlı uğurlu olsun hamileliğinAllah nazarlardan saklasın ve devamı gelsin inşallah

çok güzel canım değerin .allah tamamına erdirsin inşallah

günaydın sultancım sen de benim gibi erkencisin ben bulantılarla uyandım resmen sen nasılsın nasıl gidiyo bebişinle?

evet ya bulantım vardı sabah belim ağrıdı gece tuvalete git gel sürekli uyuyamamıştım.sonra işe gittim.benim bebişim uslu teyzesi işte sakin sessiz sıkıntısız zaman geçirttiriyo bana eve geliyorum sıkıntılarım başlıyo psikoljik mi bilmem.biz iki gün büyüdük 2 gün önden gidiyo dedi doktorum.şükür herşey yolunda dedi.resmini verdi :)) senin nasıl geçti doktor randevun?

bende bugun ıtıbaryle 5 hafta 6 gunluk hamıleyım gene hafta lekelenmem olmstu cok korkmustum ama ıgne ve ılacla bıde sureklı ıstırahat tabıı bısı yok ınsallah da olmadan dunyaya gelr 4 hafta 3 gunlukken keseyı grduk dunde kalp atıslarını gorduk ama doktro haftaya daha da ıyı gorulebılcegnı soledı allahm herkese saglıkla sıhhatle dunyaya getrmeyı nasp etsn

arkadaşlar günaydın,

benim hala bulantım yok:44: aslında çok iyi bir durum ama yinede merak ediyorum... bende bi tuhaflık var galiba :))

Canım en güzeli kusmadan gecirmek. annem diyor benım ıcım dısıma gecmıstı hamılelıklerimde diye bende de yok öyle biey cok rahat gidiyor sukur. basım donuyor o kadar:)
sanırım bu son senelerde olan bişey.. yenı nesılın hamıleligi olsa gerek .. bide ultrasonda iyice baktırda baska bişeyler de cıkmasın.. bende kistte cıktı kasıklarımın agrısı ondanmıs.. ölücek gibi oluyoru bazen agrılardan bebiş büyüdükce kesesi gelıstıkce daha cok agrı cekcekmişim korkmuyor degilim ama inş.hayırlı evlat olurda cektılerıme deger.

tahmin ettim sabah öyle açık görünce seni deidm benim gibi biri daha:)neyse sağlıkla doğsunlar da inşallah.... çekecez artık mecburen ben izinliyim okula gitmiyom evde sabahları çok kötü oluyom ama öğleden sonra hiç bişey yokmuş gibi, erken başlamış- daha bu iyi günlerin diyenler var bakalım görecez... dün doktora gittik.kalp atışlarını duyduk çok şükür... bizim tedaviyle olduğu için yok boş yok dış gebelik diyenler oldu bi türlü sevinemedik ama dün bi ohhh çektik çok şükür devamı da gelir inşallah

herkese merhaba Allah'ıma şükürler olsun bebeğime,meleğime kavuştum.5 haftalık gebeyim.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun, Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşaallah. Ben de 10 haftalık hamileyim, bulantılarım çok fazla 3 haftadır krakerle besleniyordum ama artık onu da çıkarır oldum ne yapıcam bilmiyorum :S

senin de hamileliğin hayırlı uğurlu olsun güzel duan için amin::)benim de yeni başladı bulantılarım senin ne zamna başladı?12. haftaya kadar biter diyorlar inşallah sen de rahatlarsın

senin de hamileliğin hayırlı uğurlu olsun güzel duan için amin::)benim de yeni başladı bulantılarım senin ne zamna başladı?12. haftaya kadar biter diyorlar inşallah sen de rahatlarsın

Allah razı olsun hepimize inşaallah :) bulantılarım 3 hafta önce başladı ve her geçen gün şiddetlendi. Birazda yaşadığm şehrin havasından kaynaklanıyo, bir haftalığına başka bir yere gitmiştim orda bulantılarım geçmişti dönünce tekrar başladı Evet herkes 12. haftada geçer diyo ama bakalım artık böyle devam ederse epey zor olacak. İnşaallah senin fazla sürmez, çünkü günlük hayatı epey bir etkiliyo

ben her sabah bulantılarla gözümü açıyorum artık 12. haftada bitse iyi ablam 7. aya kadar kustum diyo neyse buna da şükür...benim yaz tatiline denk gelmesi ii oldu en azından ev de geçiyo:)

çalıştığım için sabahları çok zor olurdu sanırım.şimdilik kusmadığıma sevinmeliyim o zaman :)
kist bende de var ama dr. önemli değil dedi. zaten benim kasıklarımda da ağrı yok.

ben her sabah bulantılarla gözümü açıyorum artık 12. haftada bitse iyi ablam 7. aya kadar kustum diyo neyse buna da şükür...benim yaz tatiline denk gelmesi ii oldu en azından ev de geçiyo:)

günaydın, evde olmana rağmen erkencisin, demek bebiş seni uyutmuyor..
umarım 12. haftada biter ..7. aya kadar çok zor olur yaa... kimileri doğuma kadar kusuyor.gerçekten hayatı çok etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…