Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Kızlar hepinize günaydın.Ben Haziran'da şeytanın bacağını kıralım topiğinden geliyorum.Kırdım o bacağı ve şu anda 4.5 haftalık falan olmam lazım.Son adet tarihim 2 mayıstı 29 mayısta olmam grekirken olmadım 31 Mayısta Yani 2 gün geçince önce idrar testi yaptım anında çıktı çift çizgi.Sonra aynı gün kan tahliline gittim 930.54 çıktı değerim 4 haftalık dedi doktor.Şimdi haftaya randevum var keseyi görebilir miyim acaba çok endişeliyim heyecanlıyım görmeden rahat edemiycem.Kaç haftalıkken gözükür kızlar bide alttan bakmak tehlikeki diyorlar korkuyorum da.

keseyi görebilmen değerin 1000 üstü olması yeterli senin zaten ii çıkmış 2 günde ikiye de katlanıyo biliyosun haftaya kadar kalp atışını bile duyabilirsin inşallah

herşeyin hayırlısı olsun canım iki yumurta mı transfer edildi beta hcg kaç çıktı?inşallah harlısıyla kucağına alırsın bebişlerini

merhaba canım 4 tane transfer yapıldı ilk değer 284 çıktı iki gün sonra 475 iki gün sora da 974 çıktı.iyi dedi hemşireler.bakalım haftaya neler olcak.benim de hiç bulantım yok gayet rahatım ama haftaya neler olur bilemem:)) bu arada öğretmensin sanırım.ben de öğretmenim

ben duydum ama daha duymayanalr var ALLAH herkese yaşatsın bu duyguyu:)

Amin inşalalh yaaa Allah tüm isteyenler nasip etsin
çok merak ediyorum sesini bir duysam yaa

ben 5 haftalıkken gittim ilk doktora kese göründü kan testide yaptırmamıştım sadece idrar tahlilinde görünce gittim doktorda keseyi gördü hayırlı olsun sağlıklada kucağına al inşalalh

bence çok ii ALLAH bozmasın inşallah böyle devam eder:)evet sınıf öğretmeniyim.sen?

Teşekkür ederim kızlarr sağolun cevaplarınız için.heyecanla bekliyorum başka da bi sıkıntım yok bulantı baş dönmesi falan diye çok şükür rahatım.allah allah diyorum sanırım güzel geçeçek hamileliğim ama görmeden duymadan da bişey diyemiyorum.

merhaba tatlım öncelikle hayırlı olsun. benim kese ve kalp atışları 6. haftada alttan bakınca görüldü. dilersen bir hafta daha uzat.net görebilesin diye.

sen de beni gibi sabırsızsın:) maşallah değerinde gayet yüksek.alttan muayenenin bir problemi yok canım rahat ol.aslında 5. haftada kalp atışları duyulurmuş ama.genelde 7. hafta da bakıyorlar sanırım .garanti olsun diye

bence çok ii ALLAH bozmasın inşallah böyle devam eder:)evet sınıf öğretmeniyim.sen?

rehber öğretmenim canım.şanlıurfanım bir ilçesinde görev yapıyorum.bu sene adanaya gideceğiz inşallah memlekete dönmenin vakti geldi.sen hangi şehirdesin.bu sene sizlere sayın bakanımız seminer verecekmiş:)) sen de gidiyor musun.malum 4+4+4 olduk ya

ben diyarbakırın köyündeyim yerim güzel 10 öğrencim var:)evet yaaa bu seminer ne olacak bilmiyom ben sabahalrı bulanıyom çok kötüü nasıl ederim bilmiyom şimdi rapor aşsam bile şubatta bu sem,neri görmek zorundaymışım ee o zamn da ALLAH kısmet ederse doğum olacak ben de bilmiyom yanii:44:

canım ya yakındaymışız.sevindim.o zaman şimdi alman daha mantıklı canım.çünkü diğer türlü hiç bırakamazsın bebeğini.en azından şimdi halsizde olsan arkalarda oturur gelirsiz.tele konferans olacakmış zaten.uzaktan eitim diyorlar.bir de semineri alacaklar belli oldu olkullara yazı geldi dediler.ama bilmiyorum ben de tam olrak.ben lisede çalışıyorum bize daha bir değişiklik olmadı.

yarın dr gidicem artık dayanamıyorum merakla korku arsında sıkışıp kaldım inş. herşey yolundadırda gelince size yazarım bana dua edin ne olur...

evet mecburen öyle yaparım herlade bizim de hangi okulda alacağımız belli oldu fazla uzak değil bi araba mesafesinde siz de herlade bişey olmayacak eskisi gibi sene sonu seminerini okulunuzda alacaksınız

bende yarın doktora gidiyorum.bakalım neler olacak.çok heyecanlıyım
umarım güzel haberlerle gelirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…