günaydın anneler ve bebişleri
hepiniz duydunuzmu kalp atışlarını benin randevum 15 inde inşalalh duyabilriim
Kızlar hepinize günaydın.Ben Haziran'da şeytanın bacağını kıralım topiğinden geliyorum.Kırdım o bacağı ve şu anda 4.5 haftalık falan olmam lazım.Son adet tarihim 2 mayıstı 29 mayısta olmam grekirken olmadım 31 Mayısta Yani 2 gün geçince önce idrar testi yaptım anında çıktı çift çizgi.Sonra aynı gün kan tahliline gittim 930.54 çıktı değerim 4 haftalık dedi doktor.Şimdi haftaya randevum var keseyi görebilir miyim acaba çok endişeliyim heyecanlıyım görmeden rahat edemiycem.Kaç haftalıkken gözükür kızlar bide alttan bakmak tehlikeki diyorlar korkuyorum da.
herşeyin hayırlısı olsun canım iki yumurta mı transfer edildi beta hcg kaç çıktı?inşallah harlısıyla kucağına alırsın bebişlerini
ben duydum ama daha duymayanalr var ALLAH herkese yaşatsın bu duyguyu:)
Kızlar hepinize günaydın.Ben Haziran'da şeytanın bacağını kıralım topiğinden geliyorum.Kırdım o bacağı ve şu anda 4.5 haftalık falan olmam lazım.Son adet tarihim 2 mayıstı 29 mayısta olmam grekirken olmadım 31 Mayısta Yani 2 gün geçince önce idrar testi yaptım anında çıktı çift çizgi.Sonra aynı gün kan tahliline gittim 930.54 çıktı değerim 4 haftalık dedi doktor.Şimdi haftaya randevum var keseyi görebilir miyim acaba çok endişeliyim heyecanlıyım görmeden rahat edemiycem.Kaç haftalıkken gözükür kızlar bide alttan bakmak tehlikeki diyorlar korkuyorum da.
merhaba canım 4 tane transfer yapıldı ilk değer 284 çıktı iki gün sonra 475 iki gün sora da 974 çıktı.iyi dedi hemşireler.bakalım haftaya neler olcak.benim de hiç bulantım yok gayet rahatım ama haftaya neler olur bilemem:)) bu arada öğretmensin sanırım.ben de öğretmenim
mandişşşşş...............
ben de hamileyim şükürler olsunküpeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsınnnn
ben de hamileyim şükürler olsun
muhtemel doğum tarihim 9 şubat 2013 inş.
bence çok ii ALLAH bozmasın inşallah böyle devam eder:)evet sınıf öğretmeniyim.sen?
rehber öğretmenim canım.şanlıurfanım bir ilçesinde görev yapıyorum.bu sene adanaya gideceğiz inşallah memlekete dönmenin vakti geldi.sen hangi şehirdesin.bu sene sizlere sayın bakanımız seminer verecekmiş:)) sen de gidiyor musun.malum 4+4+4 olduk ya
ben diyarbakırın köyündeyim yerim güzel 10 öğrencim var:)evet yaaa bu seminer ne olacak bilmiyom ben sabahalrı bulanıyom çok kötüü nasıl ederim bilmiyomşimdi rapor aşsam bile şubatta bu sem,neri görmek zorundaymışım ee o zamn da ALLAH kısmet ederse doğum olacak ben de bilmiyom yanii:44:
canım ya yakındaymışız.sevindim.o zaman şimdi alman daha mantıklı canım.çünkü diğer türlü hiç bırakamazsın bebeğini.en azından şimdi halsizde olsan arkalarda oturur gelirsiz.tele konferans olacakmış zaten.uzaktan eitim diyorlar.bir de semineri alacaklar belli oldu olkullara yazı geldi dediler.ama bilmiyorum ben de tam olrak.ben lisede çalışıyorum bize daha bir değişiklik olmadı.
yarın dr gidicem artık dayanamıyorum merakla korku arsında sıkışıp kaldım inş. herşey yolundadırda gelince size yazarım bana dua edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?