Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ben her sabah bulantılarla gözümü açıyorum artık 12. haftada bitse iyi ablam 7. aya kadar kustum diyo neyse buna da şükür...benim yaz tatiline denk gelmesi ii oldu en azından ev de geçiyo:)

Evet okulda çok zorlanırdın.Sabah bulantın olması kötü olmuş, daha zor oluyo. Peki çıkarıyomusun yoksa sadece bulantı mı oluyo, inşaallah çıkarmıyosundur

merhaba bugün dr kontrolüm vardı,kasıklarım ve karnım sürekli ağrıyordu,dr bunu söyledim.ultrasonda baktı bebeğin 5-6 haftalık ancak dedi,kalp atışını haftaya belki duyarız dedi,ama bebekte yani ceninde hafif bir kanama varmış,progestan iğne vurdular birde 1lt serum takıldı.haftaya tekrar gel,kanamana bakalım ve tekrar progestan iğne vuralım dedi.düşük olamsını engellemek içinmiş bu iğne
ben ne umutlarla gitmştim,hani belki kalp atışını falan duyarım diye ama duymayı bıraktım belki düşük olabilirmişşş.bebek 7,5 mm olmuş.bu arada tahmini doğum tarihi olarakta 2 şubat dedi.canım sıkıldı,üzüldüm ama hala kasık ağrılarım var.sizde böyle durumla karşılaşan oldu mu?

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı olsun, benim 10. haftam ve kasık ağrılarım hala devam ediyo, kalp atışlarını bende duyamamıştım, bunlardan korkmana gerek yok. İnşaallah birşey olmaz hayırlısıyla geçer bugünlerde, hamilelik boyunca hep tehlike içinde olucaz zaten ama sen kendini üzer ve korkutursan bunu arttırmış olursun. Bizler de sana dua ederiz hayırlısıyla hiçbirşey olmaz inşaallah merak etme

Sultancım merhaba.Sanırım SAT'larımız aynı,ayrıca mesleklerimizde.Ben de öğretmenim. Benim de 6.haftadan beri bulantılarım var sabahları ve akşamları.Çok fazla birşey yiyemiyorum.Şu an 7hafta 3 günlük.Ben de okula devam ediyorum.Allaha şükür okula gidecek kadar gücüm var.Nazar etmeyeyim de:)Biz sadece keseyi gördük 5 haftalıkken 13mm'di.1 ay sonra gel dedi doktorum kalp atışları için.Şu an ne durumda bebişim hiç bilmiyorum.Sen kalp atışlarını duydun mu?Kesenin boyutu falan nasıldı?İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz.

kızlarrrrrrrr şoktayım benim iki tane kesem var yani ikizlere hamileyim üstelik tüp bebek falanda değil ya hala inanamıyorum yalnız birinin kalp atışını duyabildim diğerine vajinal bakıyım dadi onuda ben istemedim usg çıktılarına bakıp duruyorum nasıl oldu bu ALLAH'ın mucizesi inanın maşallah maşallah

bu arada 6+1 günlük çıktı ultrasonda ya ben hala ağızım kulaklarımda kapatamıyorum bir türlü ALLAH'ım olmayan herkeze ver ikişer ikişer :))

Evet okulda çok zorlanırdın.Sabah bulantın olması kötü olmuş, daha zor oluyo. Peki çıkarıyomusun yoksa sadece bulantı mı oluyo, inşaallah çıkarmıyosundur

malesef çıkarıyorum mide özsuyu dedikelri sarı su çok özür dilerim ama sorduğun için sordum bi iki defa da yediklerimi çıkardım

malesef çıkarıyorum mide özsuyu dedikelri sarı su çok özür dilerim ama sorduğun için söyledim bi iki defa da yediklerimi çıkardım

bu arada 6+1 günlük çıktı ultrasonda ya ben hala ağızım kulaklarımda kapatamıyorum bir türlü ALLAH'ım olmayan herkeze ver ikişer ikişer :))

tebrik ederim canım.allak sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah.benim de çoğul gebelik ihtimalim var tüp bebek yaptırdık.haftaya salı belli olacak .ilk muayenemizi olmadık daha.çok istiyorum iki tane olmasını inşallah benim de iki tanedir.:))

malesef çıkarıyorum mide özsuyu dedikelri acı sarı bi su çıkarıyorum çok özür dilerim ama sorduğpun için söyledim bi iki defa da yedikleirmi çıkardım

maşallah ALLAH nazarlardan korusun bebişlerini

inşallah herşey yolundadır canım.lütfen iyi düşün.eminim herşey yolundadır.

malesef çıkarıyorum mide özsuyu dedikelri acı sarı bi su çıkarıyorum çok özür dilerim ama sorduğpun için söyledim bi iki defa da yedikleirmi çıkardım

inşallah en kısa zamanda geçer canım.nasıl besleneceksin o zaman.daha doğrusu bebeği nasıl besleyeceksin.hiç mi yiyemiyorsun

çok şükür şimdiye kadar iştahıma bişey olmadı yani öğleden sonra hiçbişey yokmuş gibi hatta ağzım hep bişeyler arıyo ne yesem diye:)

oh oh iyiymiş.sevindim.benimde iki gündür sabahları ağzıma bişe alasım gelmiyor ama yiyorum ilaç kullanduğum için.

çok şükür şimdiye kadar iştahıma bişey olmadı yani öğleden sonra hiçbişey yokmuş gibi hatta ağzım hep bişeyler arıyo ne yesem diye:)

bu arada nerelisin canım.ben adanalıyım.bu sene inşallah tayin isteyeceğiz.tabii ne zman açılacak bilmiyoruz.beklemedeyiz

hmm ne ilacı kullanıyosun geçmiş olsun

canım ben tüp bebek yaptırdım.o yüzden progestan,coraspin ve folik asit kullanıyorum.ilk üç ay kullanacağım sanırım:)))ne güzel memleketinde görev yapıyorsun.ben buradan çok memnunum ama artık bebekle olmayacak burası çünkü ikmseye emanet edemem.adanada hem eşimin ailesi hem kendi ailem var.bebekler olmasaydı bu sene de istemeyecektik tayin.gerçi daha isteyemiyoruz ama:)))

bendede astım var seni çok iyi anlıyorum,köyde çalışmıyorum ama çok iyi etmişsin rapor almakla gerçekten.bende çok korkuyorum ventolin kullanmaktan bilmeden çok çektim zaten.maaşallah canım allah nazardan saklasın cümlemiznkini

endim evet sanırım aynı.çok şükür çok bulantım olmuyor hayatımı maffetmiyor.her geçen gün dahada alışıyorum galiba.bulantılar olsa dert olmasa dert dün ilk defa çıkardım bugün başlamadı henüz bulantım allah allah nerde kaldı ya diyorum.maşallah canım bende gidiyorum ama okulum çok uzak değil...uzak olsa zorlanırdım herhalde.5 haftalıkken kesem 13 mm di.kalp atışını geçtiğimiz salı duydum dilerim en kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu müthiş bir şey.kesenin boyunu söylemedi son gittiğimde zaten artık bebeğe bakıyor sanırım o da 1 cm olmuş dedi 11 mm di :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…