ben her sabah bulantılarla gözümü açıyorum artık12. haftada bitse iyi ablam 7. aya kadar kustum diyo neyse buna da şükür...benim yaz tatiline denk gelmesi ii oldu en azından ev de geçiyo:)
merhaba bugün dr kontrolüm vardı,kasıklarım ve karnım sürekli ağrıyordu,dr bunu söyledim.ultrasonda baktı bebeğin 5-6 haftalık ancak dedi,kalp atışını haftaya belki duyarız dedi,ama bebekte yani ceninde hafif bir kanama varmış,progestan iğne vurdular birde 1lt serum takıldı.haftaya tekrar gel,kanamana bakalım ve tekrar progestan iğne vuralım dedi.düşük olamsını engellemek içinmiş bu iğne
ben ne umutlarla gitmştim,hani belki kalp atışını falan duyarım diye ama duymayı bıraktım belki düşük olabilirmişşş.bebek 7,5 mm olmuş.bu arada tahmini doğum tarihi olarakta 2 şubat dedi.canım sıkıldı,üzüldüm ama hala kasık ağrılarım var.sizde böyle durumla karşılaşan oldu mu?
evet canım amin.raporlusun tabi sen bana vermedi doktor o kanama rahim ağzından gelince.okula devam çook maffolmuyorum şükür dün ilk defa çıkardım ondan önce hep bulantı şeklindeydi sabah kalkınca olup geçiyor akşam geri başlıyor.neyseki yarın okullar kapanıyor.gerçi seminerde başa bela hele bu yıl iycene zor olacak.ama yaz tatili bize süper gelecek.dış boş kimyasal mol başımız döndü zamanında bizmde artık hepsini biliyorum allahtan hayırlısı...
Evet okulda çok zorlanırdın.Sabah bulantın olması kötü olmuş, daha zor oluyo. Peki çıkarıyomusun yoksa sadece bulantı mı oluyo, inşaallah çıkarmıyosundur
Evet okulda çok zorlanırdın.Sabah bulantın olması kötü olmuş, daha zor oluyo. Peki çıkarıyomusun yoksa sadece bulantı mı oluyo, inşaallah çıkarmıyosundur
bu arada 6+1 günlük çıktı ultrasonda ya ben hala ağızım kulaklarımda kapatamıyorum bir türlü ALLAH'ım olmayan herkeze ver ikişer ikişer :))
kızlarrrrrrrr şoktayımbenim iki tane kesem var yani ikizlere hamileyim üstelik tüp bebek falanda değil ya hala inanamıyorum yalnız birinin kalp atışını duyabildim diğerine vajinal bakıyım dadi onuda ben istemedim usg çıktılarına bakıp duruyorum nasıl oldu bu ALLAH'ın mucizesi inanın maşallah maşallah
merhaba bugün dr kontrolüm vardı,kasıklarım ve karnım sürekli ağrıyordu,dr bunu söyledim.ultrasonda baktı bebeğin 5-6 haftalık ancak dedi,kalp atışını haftaya belki duyarız dedi,ama bebekte yani ceninde hafif bir kanama varmış,progestan iğne vurdular birde 1lt serum takıldı.haftaya tekrar gel,kanamana bakalım ve tekrar progestan iğne vuralım dedi.düşük olamsını engellemek içinmiş bu iğne
ben ne umutlarla gitmştim,hani belki kalp atışını falan duyarım diye ama duymayı bıraktım belki düşük olabilirmişşş.bebek 7,5 mm olmuş.bu arada tahmini doğum tarihi olarakta 2 şubat dedi.canım sıkıldı,üzüldüm ama hala kasık ağrılarım var.sizde böyle durumla karşılaşan oldu mu?
malesef çıkarıyorummide özsuyu dedikelri acı sarı bi su çıkarıyorum çok özür dilerim ama sorduğpun için söyledim bi iki defa da yedikleirmi çıkardım
inşallah en kısa zamanda geçer canım.nasıl besleneceksin o zaman.daha doğrusu bebeği nasıl besleyeceksin.hiç mi yiyemiyorsun
çok şükür şimdiye kadar iştahıma bişey olmadı yani öğleden sonra hiçbişey yokmuş gibi hatta ağzım hep bişeyler arıyo ne yesem diye:)
çok şükür şimdiye kadar iştahıma bişey olmadı yani öğleden sonra hiçbişey yokmuş gibi hatta ağzım hep bişeyler arıyo ne yesem diye:)
bu arada nerelisin canım.ben adanalıyım.bu sene inşallah tayin isteyeceğiz.tabii ne zman açılacak bilmiyoruz.beklemedeyiz
oh oh iyiymiş.sevindim.benimde iki gündür sabahları ağzıma bişe alasım gelmiyor ama yiyorum ilaç kullanduğum için.
hmm ne ilacı kullanıyosun geçmiş olsun
ben de astım var köy öğretmeniyim tedaviye başladığım ay azdı astımım....o yüzden rapor aldım malum yollar toz içinde ben hep öksürüp duruyom ne yapacağımı da bilmiyom evde de devam ediyo en azından tozlu ortamdan uzak kalmak için rapor aldım....şimdilik gebelik konusunda tehlikeli bi durum yok çok şükür öksürürken içim kopacak gibi oluyo özellikle geceleribana son hafta dei doktor gün vermedi hemen pazartesi giderim bi sorun çıkmazsa inşallah ayın 25 i oluyo galiba o gün giderim...benim bebişte 0,53 cm idi:) mucize işte sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah
Sultancım merhaba.Sanırım SAT'larımız aynı,ayrıca mesleklerimizde.Ben de öğretmenim. Benim de 6.haftadan beri bulantılarım var sabahları ve akşamları.Çok fazla birşey yiyemiyorum.Şu an 7hafta 3 günlük.Ben de okula devam ediyorum.Allaha şükür okula gidecek kadar gücüm var.Nazar etmeyeyim de:)Biz sadece keseyi gördük 5 haftalıkken 13mm'di.1 ay sonra gel dedi doktorum kalp atışları için.Şu an ne durumda bebişim hiç bilmiyorum.Sen kalp atışlarını duydun mu?Kesenin boyutu falan nasıldı?İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?