Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

yani bebişler ne yapsa yaranamıyo bize:)

aynen öyle :))

değerinin 2 gün içinde 2 ye katlaması gerektiği söyleniyor.2 gün sonra tekrar ölçtürürsen aydınlatıcı olur.

bu sabah midem çok bulandıııııııı....

eee ikiz bebekler niday bizde 1 oluyorsa sende her şey çifter çifter olacak.maşallah

hoşgeldin canım bizim bir listemiz yok bildiğim kadarıyla

teşekkür ederim hoşbulduukk nasılsınız sizin hamilelik nasıl gidio.valla kalp atışlarını duyduk dediniz ya sanki ben duymuşum gibi sevindm,çok şükr gözünüz aydın:) rabbim kimseyi evlatla imtihan eylemesin

amin gerçekten çokk zor.sağol canım bende herkesin duacısıyım.belim ağrıyor şu aralar bulantım çook RAHATSIZ ETMİYOR AMA yinede var şükür.şükür diyorum olmayınca huylanıyorum...seninki daha büyük bulantılar geçtimi ne alemde oluyor bebecik o haftada

amin gerçekten çokk zor.sağol canım bende herkesin duacısıyım.belim ağrıyor şu aralar bulantım çook RAHATSIZ ETMİYOR AMA yinede var şükür.şükür diyorum olmayınca huylanıyorum...seninki daha büyük bulantılar geçtimi ne alemde oluyor bebecik o haftada

arkadaşlar bulantı ve baş dönmesi beni zorluyor ama genede seviniyorum anne olmak kolay değil :))))

Bu başlıktan bir tane daha var. Burayı yeni gördüm. :)

sultancım merhaba,benim döllenme geç olduğ için doğumum 21 ocak göstermişti en sonki ultrasonda..ama bende hiçbir belirti olmadı 2 hamilelik yaşadım bu 3. 2sindede bulantı ve göğüste hassasiyet yaşamıştm bunda hiçbiri olmadı şu sıralar arada bir göğüste dolgunluk hissediorum bide kasık ağrılarım çok oluo ama ben yinede korkuorum,diğer belirtiler olmadığ için hamile olmadığmı yada 2.bebek gibi kalbinin durupta belirtilerininde tık die durduğnu düşünüorum.çarşambaya randevum var hayrlısıyla bi görseydim kalp atışını bi duysaydım..gözlerim dolu dolu yazıorum şu kelimeleri rabbim neylerse hayrlı olanını eyler inş.

arkadaşlar bugün yine dr gittim ama başka dr...bu dr de düşük tehlikemden bahsetti ve 6 hafta 3 günlük olduğumu öğrendim,kese 17 mm olmuş,yapısı güzelmiş..kalp atışını duyabilirmiyiz dedim.şuan sınırdasınız dedi,vaginal ultrasonda duyabiliriz belki ama haftaya daha net olur dedi.fakat az ewel arkadaşla konuştum onun dr 6 haftalıkken embiyo görünmezse boş gebelik olabilir demiş..canım sıkıldı üzüldüm,daraldım nefes alamıyorum sanki..ama ilk çocuğumda kalp atşını 8 haftalıkken duymuştum,bu beni rahatlatıyor biraz.
peki sizde durumlar ne,kesenin içinde bebeğinizi gördünüz mü?

anne olmakta hamilelikte zormus ya 9 haftalık hamileyim cok zor geciyo ama cok heyecan verici rabbim bütün olmayanlara yasatsın bu duyguyu

benimde 2 tane kaybım var ve hiç çocuğum yok.bak senin 1 tane oğluşun var allah bağışlasın.ALLAH hayırlısını versin diye titreye titreye gittim doktora geçen salı.Ama bizim yapabilceğimiz sadece dua kendimizi yıpratmaktan başka elimize gelen yok.aynı şeyleri zaman zaman bende yaşıyorum.bulantım geçince neolduki diyorum sonra düşününce diğer 2 sinde elimden bir şey gelmedi.bundada gelmeyecek.dua ediyorum iyi geliyor.allahım hayırlısını ve sağlıklısını versin...bu arada gebelik haftamız aynı o zaman.

cuma günü (8Haziran) kontrole gitik eşimle. kese içini gördük, hatta kalp atışlarını da gördük. çok güzel bi duyguydu. :) bugün 9+1 haftalık. yani 10. haftanın içindeyiz bebişimle. çooookk mutluyuz.. Allah bozmasın inşallah..

merhaba arkadaşlar,

herkese güzel bir hafta diliyorum. bulantısı olanlara sabır diliyorum:))

benim hala bulantım yok..

merhaba arkadaşlar,

herkese güzel bir hafta diliyorum. bulantısı olanlara sabır diliyorum:))

benim hala bulantım yok..

Merhaba direnc.. Güzel dileklerin için teşekkürler, bayaa bir sabır gerekiyor bana :) Gerçi bu yaşadığım bulantı mı, yanma mı, ağrı mı halen daha anlam veremedim ama, geçmek bilmediğini biliyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…