- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
beta hcg değerim 1,5 kat arttı bu normalmi sizce
kızlar adetim 1 gün gecikince test yaptırdım değerim 113 çıktı 2 gün sonra yaptırdığımda değer 155 ti sizce değerim nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim[/QU
hmmm 2 gün sonra tekrar yaptırmak lazım. değer düşük çıkmış. mutlaka takip etmelisinz.
kahvenin erken doğuma sebep olduğunu duymuştum. gebelikte zaralı diye biliyourm. isterseniz bir araştırın.
yani bebişler ne yapsa yaranamıyo bize:)
beta hcg değerim 1,5 kat arttı bu normalmi sizce
kızlar adetim 1 gün gecikince test yaptırdım değerim 113 çıktı 2 gün sonra yaptırdığımda değer 155 ti sizce değerim nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim
bu sabah midem çok bulandıııııııı....
bu sabah midem çok bulandıııııııı....
hoşgeldin canım bizim bir listemiz yok bildiğim kadarıyla
teşekkür ederim hoşbulduukknasılsınız sizin hamilelik nasıl gidio.valla kalp atışlarını duyduk dediniz ya sanki ben duymuşum gibi sevindm,çok şükr gözünüz aydın:) rabbim kimseyi evlatla imtihan eylemesin
teşekkür ederim hoşbulduukknasılsınız sizin hamilelik nasıl gidio.valla kalp atışlarını duyduk dediniz ya sanki ben duymuşum gibi sevindm,çok şükr gözünüz aydın:) rabbim kimseyi evlatla imtihan eylemesin
arkadaşlar bulantı ve baş dönmesi beni zorluyor ama genede seviniyorum anne olmak kolay değil :))))
amin gerçekten çokk zor.sağol canım bende herkesin duacısıyım.belim ağrıyor şu aralar bulantım çook RAHATSIZ ETMİYOR AMA yinede var şükür.şükür diyorum olmayınca huylanıyorum...seninki daha büyük bulantılar geçtimi ne alemde oluyor bebecik o haftada
sultancım merhaba,benim döllenme geç olduğ için doğumum 21 ocak göstermişti en sonki ultrasonda..ama bende hiçbir belirti olmadı 2 hamilelik yaşadım bu 3. 2sindede bulantı ve göğüste hassasiyet yaşamıştm bunda hiçbiri olmadı şu sıralar arada bir göğüste dolgunluk hissediorum bide kasık ağrılarım çok oluo ama ben yinede korkuorum,diğer belirtiler olmadığ için hamile olmadığmı yada 2.bebek gibi kalbinin durupta belirtilerininde tık die durduğnu düşünüorum.çarşambaya randevum var hayrlısıyla bi görseydim kalp atışını bi duysaydım..gözlerim dolu dolu yazıorum şu kelimelerirabbim neylerse hayrlı olanını eyler inş.
merhaba arkadaşlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum. bulantısı olanlara sabır diliyorum:))
benim hala bulantım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?