yada diyodur küçücük şey için ne bulanacam o benim için bulansın :))
bisde aynı durumdayıs işimis zor falla :)
o zaman bizim vücut hala algılamadımı acaba bebeğiyada çok çabuk kabullendi
Bebeğimi gördüm bugüün! 17 mm olmuş. Artık bebeğe benziyorKalbini de duydum. Diğer bebeğim tutunmuş ama gelişememiş 15 gün sonra tekrar gideceğim inşaallah.
Midem çok tuhaf. Boş kalınca bulanıyor galiba daha çok. Bir de en çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum, içim almıyor. Resmen yönlendiriyor bir kuvvet onu ye, bunu yeme diye. Allah'ın hikmeti...
Benimde hiç bulantım yok duyanlar çok şanslısın diyorlar.
valla benim vücut bayaaadır bekliyordu bu günleriiiO yüzden herhalde çabuk kabullendi. Tabii baştaki OHSS yi saymazsakk
canım ya nasıl bir şeydir bu benim de öyle oldu.benim tüp bebek.ilk randevumuzdu bugün.bir kese mormal ama diğeri çok küçük.senin dr ne dedi ya.ben de şimdi endişeyle 2 hafta sonrasını bekliyorum:
günaydın hanımlar, ben de gördüm bebişimi Allah ıma şükür..6+4müş..kalbi de atıyodu pıt pıt..Yarabbim neleree kadir..bu bi mucize :)
gözün aydın canım.çok güzel değil mi? küçücük şey ve pıt pıt atıyor.ben gördüğümde gözlerim dolmuştu.
Allah bu mucizeleri bizlere bağışlasın , kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah
saol canım..amin inş hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olsun :) çok küçük canım yaaa zar zor görebildim..heyecandan konuşamadım bile..ne güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. senin nası geçiyor hamileliğin..bulantıların falan var mı??
benim de 6.haftada çok bulantılarım oldu ama hiç kusmadım.Şimdi 9.haftanın içindeyiz ve acıkınca bulantım oluyor sadece şükürler olsun.Bebişimi haftaya görmeye gideceğiz.Kalp atışlarını da duycaz Allahın izniyle.Sabırsızlanıyorum.Bulantılarım yok denecek kadar az ama kendimi çok yorgun hissediyorum,hiçbir şey yapasım gelmiyor.
evet malesef ALLAH hepimize şifa versin...evet öyle oluyomuş adet günlerinde kimilerin de ben de olmadı hiç...şimdi seminer var gerçi bizim bu hafta ki eve çok yakın bi okul yürüme mesafesinde çok ii yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?