Merhaba direnc.. Güzel dileklerin için teşekkürler, bayaa bir sabır gerekiyor bana :) Gerçi bu yaşadığım bulantı mı, yanma mı, ağrı mı halen daha anlam veremedim ama, geçmek bilmediğini biliyorum(
eminim çok zordur, bende çok nadir öğürme hissi oluyor ama günde 1 kere mesela, o zaman bile tırsıyorum.
devamlı bulantı çok yorar...
aslında çok istiyordum mide bulantısı falan yaşamayı sanki o zaman hamile olduğumu daha çok hissedecekmişim gibi geliyor.ama olmadı galiba şanslıyım.
evde olsan yatıp dinlenirsin ama çalışırken çok zoorr, Allah yardımcınız olsun. bana da bulantılar gelmesin :))
kızlarrrrrrrr şoktayımbenim iki tane kesem var yani ikizlere hamileyim üstelik tüp bebek falanda değil ya hala inanamıyorum yalnız birinin kalp atışını duyabildim diğerine vajinal bakıyım dadi onuda ben istemedim usg çıktılarına bakıp duruyorum nasıl oldu bu ALLAH'ın mucizesi inanın maşallah maşallah
bebeşimde ocak doğumlu olacak babasıda öyle zaten bense aslan 2 oğlakla naparım şimdiden düşünüyorum:))
bebeşimde ocak doğumlu olacak babasıda öyle zaten bense aslan 2 oğlakla naparım şimdiden düşünüyorum:))
Bebeğimi gördüm bugüün! 17 mm olmuş. Artık bebeğe benziyorKalbini de duydum. Diğer bebeğim tutunmuş ama gelişememiş 15 gün sonra tekrar gideceğim inşaallah.
Midem çok tuhaf. Boş kalınca bulanıyor galiba daha çok. Bir de en çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum, içim almıyor. Resmen yönlendiriyor bir kuvvet onu ye, bunu yeme diye. Allah'ın hikmeti...
kızlar ben bu mide bulantısına taktım kafayı...bu seferde midem bulanmıyor diye sabah sabah uyandım...hafta sonu özellikle cumartersi bulantıdan huzursuz oldum şimdi yandık devam edecek asıl şimdi başlaı derken bugünde hiçö buşlanmadı.ben böyle diyince ablam kafayı yedin sen bir çoğalır bir azalır diyo.bazı günde hiç olmazmış.ama ben pimpirikliyim işte napim
bisde aynı durumdayıs işimis zor falla :)
sultancim, mide bulantısı olayına bende kafayı taktım. benim hiç bulantım yok hala... nasıl hamileyim bilmiyorum.
bazıları da bulantı olması bebeğin iyi olduğunu gösterir yazmış, moralim bozuluyor....
ne yani, benim bebeğim iyi değil mi??? doktorum her hamilenin midesi bulanmak zorunda değil dedi. ama benim kafam çok karışık
bisde aynı durumdayıs işimis zor falla :)
Biz bulduk da bunuyoruz galiba hihih. Ben de de daha çok aç kalınca mide bulantısı oluyor ama çokk hafif o da geğirti şeklinde. Onun dışında sabahları falan hiiç bulantım yoook. Ben de diyorum niye bulanmıyo birşey m oldu acaba. Sanki bulansa çok mutlu olacağım :))
Bir de bence hiç kafaya takılacak bir şey değil, hatta saçma bulantı çoksa bebek iyidir tezi. Bulantı olması vücudun ilk haftalarda cenin i yabancı madde olarak görüp kendini korumaya alması ile gösterdiği reaksiyon. Vücut atmak içn bulantı yapıyor
sultancim, mide bulantısı olayına bende kafayı taktım. benim hiç bulantım yok hala... nasıl hamileyim bilmiyorum.
bazıları da bulantı olması bebeğin iyi olduğunu gösterir yazmış, moralim bozuluyor....
ne yani, benim bebeğim iyi değil mi??? doktorum her hamilenin midesi bulanmak zorunda değil dedi. ama benim kafam çok karışık
o zaman bizim vücut hala algılamadımı acaba bebeğiyada çok çabuk kabullendi
haha çok güldüm ya vucut şöyle diyo yaaa şurda bir şey var galiba bulanıyım ben diyo...sonra amann işim yok gücüm yok bulanmıyım eniyisi yoruldum bugün yarına ALLAH kerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?