Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

eminim çok zordur, bende çok nadir öğürme hissi oluyor ama günde 1 kere mesela, o zaman bile tırsıyorum.
devamlı bulantı çok yorar...
aslında çok istiyordum mide bulantısı falan yaşamayı sanki o zaman hamile olduğumu daha çok hissedecekmişim gibi geliyor.ama olmadı galiba şanslıyım.

evde olsan yatıp dinlenirsin ama çalışırken çok zoorr, Allah yardımcınız olsun. bana da bulantılar gelmesin :))

bencede gelmesin çünkü çok zor...

kızlar ben çok tuhaf hisler içindeyim. mide bulantısı, karın şişliği, halsizlik, isteksizlik, tatsızlık. cok zor geciriyorum. mutfağa giresim gelmiyo. onu bırak yataktan zor kalkıp işe gidiyorum. sizler nasılsınız?

merhaba arkadaşlar bende ocak ta inşallah doğum yapacaklardanım inşallah 7. haftayı bitiriyorum bugün. Benim bebişlerim tüp bebek arkadaşlar ben hala takip için bir doktor ayarlayamadım istanbul maltepe de oturuyorum ssk anlaşmalı olursa çok iyi olack tavsiyelerinizi bekliyorum

benim beklenen doğum tarihim 1 veya 2 şubat çıkıyor ama ocak sonlarında doğum yaparmışım gibi geliyor bana
sat 27 nisan

bebeşimde ocak doğumlu olacak babasıda öyle zaten bense aslan 2 oğlakla naparım şimdiden düşünüyorum:))

Bebeğimi gördüm bugüün! 17 mm olmuş. Artık bebeğe benziyor Kalbini de duydum. Diğer bebeğim tutunmuş ama gelişememiş 15 gün sonra tekrar gideceğim inşaallah.
Midem çok tuhaf. Boş kalınca bulanıyor galiba daha çok. Bir de en çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum, içim almıyor. Resmen yönlendiriyor bir kuvvet onu ye, bunu yeme diye. Allah'ın hikmeti...

aaa ne kaar güzel hayrlı olsun,kardeşiminde ikizleri var tüp bebek falan deil ve sülalede de öle fazla ikizi olan bilinen kimsede yok :) bakımları biraz zor oluo ama allah sabrınıda verio..ailenden yakınınızda otran var mı?

bebeşimde ocak doğumlu olacak babasıda öyle zaten bense aslan 2 oğlakla naparım şimdiden düşünüyorum:))

merhaba ben de oğlağım 2kardeşim var 2side aslan bekarken çok yaka silkiodum onlardan(ama onlar benden silkmiodu) :)şimdi oğlumda aslan,allah izin verirse 2.de oğlak,aynı ay doğumlu olcaz nasipse :) ve önümüzdeki yıllarda benim evde tarih tekerrür edip 1 oğlak 1 aslan 2kardeş olcak kedi köpek gibi birbirini yiyen yandıkk oğlaklar her yola yatıo da aslanlarla iş zor oluo ya

kızlar ben bu mide bulantısına taktım kafayı...bu seferde midem bulanmıyor diye sabah sabah uyandım...hafta sonu özellikle cumartersi bulantıdan huzursuz oldum şimdi yandık devam edecek asıl şimdi başlaı derken bugünde hiçö buşlanmadı.ben böyle diyince ablam kafayı yedin sen bir çoğalır bir azalır diyo.bazı günde hiç olmazmış.ama ben pimpirikliyim işte napim

gözün aydın canım, bebeğini görmüşsün.diğeri için üzüldüm ama demek ki bu şekilde daha sağlıklı olacak, öyle düşünmelisin.

15 gün sonraya dr mu gün verdi? benim ki 1 ay sonra gel dedi, günler geçmiyor ya..

sultancim, mide bulantısı olayına bende kafayı taktım. benim hiç bulantım yok hala... nasıl hamileyim bilmiyorum.
bazıları da bulantı olması bebeğin iyi olduğunu gösterir yazmış, moralim bozuluyor....

ne yani, benim bebeğim iyi değil mi??? doktorum her hamilenin midesi bulanmak zorunda değil dedi. ama benim kafam çok karışık

Biz bulduk da bunuyoruz galiba hihih. Ben de de daha çok aç kalınca mide bulantısı oluyor ama çokk hafif o da geğirti şeklinde. Onun dışında sabahları falan hiiç bulantım yoook. Ben de diyorum niye bulanmıyo birşey m oldu acaba. Sanki bulansa çok mutlu olacağım :))

Bir de bence hiç kafaya takılacak bir şey değil, hatta saçma bulantı çoksa bebek iyidir tezi. Bulantı olması vücudun ilk haftalarda cenin i yabancı madde olarak görüp kendini korumaya alması ile gösterdiği reaksiyon. Vücut atmak içn bulantı yapıyor

bisde aynı durumdayıs işimis zor falla :)

oglak burcu iyidir kızlar canınızı sıkmayın .. bende oglakım bebegimde oglak olcak benım esimde ben napcam size diyor ama aylara bakarsak ya yay olacak ya kova.. bu 2 burctan olmasındansa bence oıglak olması iyidir.. oglak burcu insanları disiplinli,kararlı insanlar olurlar.. tek kötü yönü pintiligi.. ilerde bu huyundan kulaklarınız cınlayabilir

o zaman bizim vücut hala algılamadımı acaba bebeği yada çok çabuk kabullendi

hadi bulanmasın onuda kabul ettim benim ki oyuncak gibi bir gün canı istiyor bulanıyor bir canı istemez bulanmaz.

benim bebeğim annesi gibi kova olacak :)2 kova bir başak...babamız yandı :)

o zaman bizim vücut hala algılamadımı acaba bebeği yada çok çabuk kabullendi

haha çok güldüm ya vucut şöyle diyo yaaa şurda bir şey var galiba bulanıyım ben diyo...sonra amann işim yok gücüm yok bulanmıyım eniyisi yoruldum bugün yarına ALLAH kerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…