Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
geçen hafta doktora gittiğim de bana 7 haftalık dediler..ama profilimize yapıştırdığımız çizelgede benim 10.haftada olduğum yazıyo..

anlam veremedim niye öyle olduğunu

geçen hafta doktora gittiğim de bana 7 haftalık dediler..ama profilimize yapıştırdığımız çizelgede benim 10.haftada olduğum yazıyo..

canim benimde oyle cizelgede 6. hafta dr un soylemesi 4 haftadayim. cunku son adet tarihim 1 mayisti 1 hafta adet bir hafta yumurtlama derken kafadan 2 hafta dusuyr. mayisin 1 inde bebis olmayacagina gore. seninde oyledir

canim benimde oyle cizelgede 6. hafta dr un soylemesi 4 haftadayim. cunku son adet tarihim 1 mayisti 1 hafta adet bir hafta yumurtlama derken kafadan 2 hafta dusuyr. mayisin 1 inde bebis olmayacagina gore. seninde oyledir

canım sen uzun zamandır gelmedin, umarım herşey yolundadır. sen ve bebeğin iyisinizdir..

ara sıra uğra ihmal etme buraları:))

ilgin için teşekkür ederim okula gittiğim için yoruluyom öğleden sonra gelip uyuyom:)ben de bebeğim de çok iyiyiz çok şükür... geçen gece sabaha kadar kötü kötü öksürdüm boğulacak gibisabahı da bulantım olmayınca eşimle çok korktuk hemen hastaneye gittik ve bebişin kalp atışlarını tekrar dinledik::)doktor da bulantın artarak devam etmeli dedi bi anlam vermedi yani korkulacak bişey yokmuş çok şükür...sen bulantılarının başlamamsından yakınmışsın ne güzel hamileliğin keyfini çıkar herkeste olacak diye bişey yok yaa...kaynanamında hiç olmuyormuş:)

iyi olmanıza sevindim. öksürüklerin olmasa daha rahat edeceksin aslında. bi çözümü yokmu yani ilaç falan.öksürdükçe kendini kasarsın ve karnının içi acır yaa. ben hapşururken bile çok kasıyorum kendimi:))

demek sende uykucusun, ben tüm gün evde olsam uyurum sürekli herhalde ama akşamları acısını çıkartıyorum:)

bulantı konusunu artık kabullenmeye başladım gibi, benim annemde aynı ben gibiymiş sanırım ona çektim.
oysa ki ben tedavi sürecinde çok heveslenirdimbi hamile kalsam da kussam diye ama yooook nerde:))))

teşekkürler...sorma ilaçlarımı kullanıyom ama...geçecek gibi değil bitkisel takviye de alıyom bakalım artık
he yaa uykuyu çok seviyom hatta ben sırtı üstü uyuyamıyom bunlar son günlerin diyom kendi kendime ...uyudukça uyuyom
ee annen öyleyse sen ona çekmişsindir sorun yok yanii ırsi oluyomuş bu bulantı da sıkma canını keyfini çıkar:)

merhaba arkadaşlar

bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti,kuzucuğum 0.62 cm olmuş.ve nihayet artık kendisini gördüm,kalp atışınıda dinledim,çook çokk güzeldi.kaç gündür kendimi yiyip bitiriyordum ya kesede bebek olmazsa ya kalp atışını duyamazsam diye...ama çok şükür böyle bir şey olmadı.dr 6 haftalık 3 günlük olduğumuzu söyledi.ya dr bey c.teside 6 hafta 3 günlük demiştiniz hiç gelişme olmuyor mu dedim.dr,önceden keseye göre gebelik haftanıza bakıyorduk dedim ama şimdi bebeğe göre bakıp daha yaklaşık sonuç elde ediyoruz dedi.yani 6 hafta 3 günlükken bebişimide gördüm,pıt pıt atan o güzel kalbinide dinledim.inşaalllah doğduğunda ve büyüdüğünde gerçek anlamda kalbi güzel insanlardan olur.

Allah bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın,Allahım herkese hayırlı hamillelik dönemi geçirmeyi ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.sağlıcakla ve bebeklerinizle kalın..

haha ben toptan yandım o zaman, ben Koç Eşim Aslan Yawrumuz da Oğlak olacak savaş meydanı gibiii

Bu arada benim burçlarla çok aram olmadığı çıktı ortaya :))) 20 Ocak tan sonra doğarsa ki öyle görünüyor, Kova olacak bizim bıdıkkk

evet ya seni ben de mkerak ettim.canım astım için doktora git istersen.bulantılar artarak devam etmeli diye bir şey yok diye biiyoruum.eltimin ilk öğrendiği günlerde olmuş sonra hemen azalmış ve bitmiş.kaynanalrında hiç olmaz zaten ???? benimkininde yokmuş....:))

doktoruna danışmadan bitkisel ürünler kullanma bence. ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana bitki çayı falan hiç içmedim. korkuyorum.
artık sırt üstü yatmaya alışmalısın, bebişin üstüne yüklenme :)))

benim bulantım yok, sadece çok uyuyorum ve arasıra belim ağrıyor.

senin bulantın var mı?

maşallah aman olmasın bulantı..benim oluyo..sabah kalkınca ve gece yatmadan önce..midemin boş kalmaması gerekiyo..uyumanın haddi hesabı yok zaten : akşam 9 gibi uyuyakalıyorum sabah da işe zor gidiyorum :) ama olsun bunlar tatlı şeyler dimi

artık durumumu kabullendim:)) valla bebek sonradan bizi çok uykusuz bırakacağı için şimdiden uyutuyor :))
ben önceden çok hareketliydim, şimdi hiç birşey yapmak istemiyorum.aklımda olan tek şey uzanmak ve uyku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…