hamis bayanlar bebisinizn kalp atisini ne zaman duydunuz acaba
merhaba ,
ben 6 haftalıkken duydum. sizin kaçıncı hafta?
hamis bayanlar bebisinizn kalp atisini ne zaman duydunuz acaba
canim sat im 1 mayis diben hesaplarsam 6 haftalik dr un demesi 4 haftalik. cunku mayisin ilk 2 haftasini saymiyor dogal olarak
geçen hafta doktora gittiğim de bana 7 haftalık dediler..ama profilimize yapıştırdığımız çizelgede benim 10.haftada olduğum yazıyo..
anlam veremedim niye öyle olduğunu
canim sat im 1 mayis diben hesaplarsam 6 haftalik dr un demesi 4 haftalik. cunku mayisin ilk 2 haftasini saymiyor dogal olarak
geçen hafta doktora gittiğim de bana 7 haftalık dediler..ama profilimize yapıştırdığımız çizelgede benim 10.haftada olduğum yazıyo..
anlam veremedim niye öyle olduğunu
canım sen uzun zamandır gelmedin, umarım herşey yolundadır. sen ve bebeğin iyisinizdir..
ara sıra uğra ihmal etme buraları:))
ilgin için teşekkür ederim okula gittiğim için yoruluyom öğleden sonra gelip uyuyom:)ben de bebeğim de çok iyiyiz çok şükür... geçen gece sabaha kadar kötü kötü öksürdüm boğulacak gibisabahı da bulantım olmayınca eşimle çok korktuk hemen hastaneye gittik ve bebişin kalp atışlarını tekrar dinledik::)doktor da bulantın artarak devam etmeli dedi bi anlam vermedi yani korkulacak bişey yokmuş çok şükür...sen bulantılarının başlamamsından yakınmışsın ne güzel hamileliğin keyfini çıkar herkeste olacak diye bişey yok yaa...kaynanamında hiç olmuyormuş:)
iyi olmanıza sevindim. öksürüklerin olmasa daha rahat edeceksin aslında. bi çözümü yokmu yani ilaç falan.öksürdükçe kendini kasarsın ve karnının içi acır yaa. ben hapşururken bile çok kasıyorum kendimi:))
demek sende uykucusun, ben tüm gün evde olsam uyurum sürekli herhalde ama akşamları acısını çıkartıyorum:)
bulantı konusunu artık kabullenmeye başladım gibi, benim annemde aynı ben gibiymiş sanırım ona çektim.
oysa ki ben tedavi sürecinde çok heveslenirdimbi hamile kalsam da kussam diye ama yooook nerde:))))
haha ben toptan yandım o zaman, ben Koç Eşim Aslan Yawrumuz da Oğlak olacak savaş meydanı gibiii
ilgin için teşekkür ederim okula gittiğim için yoruluyom öğleden sonra gelip uyuyom:)ben de bebeğim de çok iyiyiz çok şükür... geçen gece sabaha kadar kötü kötü öksürdüm boğulacak gibisabahı da bulantım olmayınca eşimle çok korktuk hemen hastaneye gittik ve bebişin kalp atışlarını tekrar dinledik::)doktor da bulantın artarak devam etmeli dedi bi anlam vermedi yani korkulacak bişey yokmuş çok şükür...sen bulantılarının başlamamsından yakınmışsın ne güzel hamileliğin keyfini çıkar herkeste olacak diye bişey yok yaa...kaynanamında hiç olmuyormuş:)
teşekkürler...sorma ilaçlarımı kullanıyom ama...geçecek gibi değil bitkisel takviye de alıyom bakalım artık
he yaa uykuyu çok seviyom hatta ben sırtı üstü uyuyamıyom bunlar son günlerin diyom kendi kendime ...uyudukça uyuyom
ee annen öyleyse sen ona çekmişsindir sorun yok yanii ırsi oluyomuş bu bulantı da sıkma canını keyfini çıkar:)
benim bulantım yok, sadece çok uyuyorum ve arasıra belim ağrıyor.
senin bulantın var mı?
maşallah aman olmasın bulantı..benim oluyo..sabah kalkınca ve gece yatmadan önce..midemin boş kalmaması gerekiyo..uyumanın haddi hesabı yok zaten :akşam 9 gibi uyuyakalıyorum sabah da işe zor gidiyorum :) ama olsun bunlar tatlı şeyler dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?