kızlar ılk gıdıste vajınal ultrasonlamı bakıyorlar ben öyle oldugunu bilmiyordum ..bu durumda olanlar haftalarını paylasabılırmı[/QUOnTE]
geçen cuma gittiğimde karından ultrasonla baktı göremedi.ben istedim vajinal ultrasonla bakmasını baktık ve görrdük.
doktordan doktora değişiyo bence.
kızlar ben de hamileyim yeni öğrendim tahmini doğum tarihi 7 Ocak!
kızlar ılk gıdıste vajınal ultrasonlamı bakıyorlar ben öyle oldugunu bilmiyordum ..bu durumda olanlar haftalarını paylasabılırmı[/QUOnTE]
geçen cuma gittiğimde karından ultrasonla baktı göremedi.ben istedim vajinal ultrasonla bakmasını baktık ve görrdük.
doktordan doktora değişiyo bence.
ay negüzel tebrikler!kaçıncı haftanda görebildin canım bebeğini?adetim 3gün gecikince gittim doktora alttan ultrasonla baktı siyah nokta gibi birşey gördü.bu ya kan pıhtısı yada yeni başlayan bir gebelik dedi.göremedik yani haftaya cuma gitcem bende doktora.inşlh görebilirim kesemi.birde kalp atışlarını duysam...
MERHABA;
yeni öğrendim ki hamileyim.ocaktta doğucak eğer olursa ki şuanda daha göremedik bile çok küçük dün kan değerim 369du.benimle birlikte bebeğini kucağına alıcak arkadaşlarımı bu topikte birlikte ilerlemeye davet ediyorummmm
selaamm,
valla bende hamileyim seninle aynı görünüo doğum tarihleri,bizde göremedik zibidiyi daha
Arkadaslar bende reglime 2 gün kala yani bugün hamile oldugumu öğrendim, 2. Bebeğim olacak inşallah
Siz su anda ne kullanıyorsunuz , doktora gidip takviye alan varmi?
Folic asit, vitamin, Demir hapı vs.. Gibi
siz ne zaman gidiceksiniz görmeye kalp dinlemeye acaba?
ay negüzel tebrikler!kaçıncı haftanda görebildin canım bebeğini?adetim 3gün gecikince gittim doktora alttan ultrasonla baktı siyah nokta gibi birşey gördü.bu ya kan pıhtısı yada yeni başlayan bir gebelik dedi.göremedik yani haftaya cuma gitcem bende doktora.inşlh görebilirim kesemi.birde kalp atışlarını duysam...
sağolasın canım.doktorun demesi 4,5 haftalıktı demişti geçen cuma.
bugün yine gittim karından gördük bu sefer büyümüş.ultason kagıdında 5hafta 4günlük yazıyodu.
10 gün sonrada kalp atışı.erken gitmek kötü oldu yaaa sanki zaman hiç geçmiyor.ALLAHIMA şükür sağlıklı olsunda
insan kalp atışını duyamadan rahatlıyamıyo.senin sat ne zaman.
Arkadaslar bende reglime 2 gün kala yani bugün hamile oldugumu öğrendim, 2. Bebeğim olacak inşallah
Siz su anda ne kullanıyorsunuz , doktora gidip takviye alan varmi?
Folic asit, vitamin, Demir hapı vs.. Gibi
siz ne zaman gidiceksiniz görmeye kalp dinlemeye acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?