Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım hamile olduğumu anneler gününde öğrendim.ama daha dr a gitmedim haftaya gideceğim inş herşey yolundadır.

mrb bende ocak ayı doğumluyum ve ocaktada ALLAH izin verirse doğum yapıcam.ama daha çok küçük doktora gitmedim.günüm 3 gün geçti ilk defa dün test yaptım silik bir şey çıktı.bugün yine yaptım bu sefer kırmızı çıktı.kısmet cumaya randevu aldım.ama erken galiba hiç bir şey göremiycem.

annelerrr selam.ben de hamileyimmmmm:) bgn doktora gittim kan tahlili için.beta hcg değerim 1248 çıktı.doktor çok güzel dedi.hashimoto tiroiditi hastasıyım ama kontrol altındayım 10 yıldır.inşallah sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza.

Arkadaslar bende reglime 2 gün kala yani bugün hamile oldugumu öğrendim, 2. Bebeğim olacak inşallah
Siz su anda ne kullanıyorsunuz , doktora gidip takviye alan varmi?
Folic asit, vitamin, Demir hapı vs.. Gibi

Dun ilk defa doktora gittim. Keseyi gorduk ve cok agladim. 4+5 oldugunu soyledi doktorum.

Cuma yine randevum var. Kalp atisini ne zaman duyucam bilmiyorum ama duyamamak beni cok korkutuyor arkadaslar.

Hala inanamiyorum.

herkese günaydın anneler.bende 6+3 günlük hamileyim salı akşamı bebeğimi ve kalp atışlarını gördük.ben bu duyguyu 2.kez tadıcam allah nasip ederse tüm annelere sağlıklı hamilelik ve bebekler nasip etsin rabbim.

günaydın herkese;
gününüz nasıl geçiyor arkadaşlar bende bekleyenlerdenim.bende korkuyorum kalp atışlarını duyamam diye ama inşallah bir sorum olmaz ben haftaya cuma gideceğim inşallah

selaamm,
valla bende hamileyim seninle aynı görünüo doğum tarihleri,bizde göremedik zibidiyi daha

Arkadaslar bende reglime 2 gün kala yani bugün hamile oldugumu öğrendim, 2. Bebeğim olacak inşallah

ben kullanıyorum canım.. bebek düşünmeye başladığımızda doktora kontrol için gitmiştik (düşük yaptığım için 3ay ara verdik, sonra yeniden gittik kontrole)
doktor o zaman verdi kullanayım diye.. FolicPlus kullanıyorum.. Folic asit, kalsiyum, Dvitamini birarada..

selam arkadaslar adetim 6gün gecikti kan testi yapıldı beta hcg 182,49 çıktı kanda gebelik var deniyor.ama daha birşey göremedik.ayrıca 2gündür hastanelerdeyim şiddetli, kasık ağrım var.doktorlar bi r türlü bişe sölemiyor canım cok sıkkın.bu agrılar normal mi arkadaşlar benim 2. hamileliğim olacak nasip olursa.cok korkuyorum bel ve kasık ağrısından uykular haram oldu.dış gebelik olabilir ama rahimde kalınlaşma var falan dedi açıkcası adam gibi bi cevab alamadan eve yollandım.akıl verin arkadaslar neden olur bu ağrı((

siz ne zaman gidiceksiniz görmeye kalp dinlemeye acaba?

Merhaba canım, bizde henüz kalp atışlarını duymadık, daha erken kalp atışları için. Sadece kesemizi ve yolk sac denilen ufak keseciği gördük. Bu da bebek var demekmiş. Kalp atışları için 2 hafta sonra yeniden gidicem. 7+ da kalp atışları daha net olurmuş.

hayırlı olsun.folik asit alıyorum sadece.
eğer kansızlığın yoksa demir vermiyolar ama varsa 3.aydan sonra veriyolar.bu tabi senin tahlillerine bakarak karar veriyolar.
ben bugün gittim baya kansızlığım vardı ve şimdiden yazdı demir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…