Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyiz canım sen ne yapıyosun.yattın mı bu saate kadar kız

yok be annem hiç uyuyamdım ne dün ne bugün gece 3,5 ta yattım sabah 8 de kalktım baktım kmse yok buralarda hadi azıcık uyuyum dedim derken tv.izledim filan ancakki saat 11:00 de turduğum yerde uykuya kalmışım

ayy sençok yaşa emi
ayy duygularım karmakarışık albenim yaa
soğan kürüne başlıycam hemen bide şu macunu yaptırcam bakalım rabbim ne nasip etcek

hadi ya duramadım desene şuna ne diye yaptın peki?? etkisi geçtiyse nolucaktı didemcim

ayy sençok yaşa emi
ayy duygularım karmakarışık albenim yaa
soğan kürüne başlıycam hemen bide şu macunu yaptırcam bakalım rabbim ne nasip etcek

inşallah nasip edecek Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak merak etme sen hadi yemeğini ye şekercim

yok be annem hiç uyuyamdım ne dün ne bugün gece 3,5 ta yattım sabah 8 de kalktım baktım kmse yok buralarda hadi azıcık uyuyum dedim derken tv.izledim filan ancakki saat 11:00 de turduğum yerde uykuya kalmışım

niye uyuyamadın hayatım ya.neyin stresini yaşıyosun bakalım.bişey mi oldubirimi üzdübiri bişeymi söyledi

kizlar selammm

reglim geliyor akintim koyulasti.carsambaya randevu aldim.6yumurtam vardi asilamada nasip olmadi.simdi cok agrim var.sanirim yumoslar cok ondan.bu ay agrim hic kesilmedi zaten

nasıl yani sen de mi adet oldun açıncı günündü peki noluyo ya andırıldık mı dr.aşıladık diyip başlarından mı attılar bizi

niye uyuyamadın hayatım ya.neyin stresini yaşıyosun bakalım.bişey mi oldubirimi üzdübiri bişeymi söyledi

bebeğim benim stresim işim onu dert ediyorum sadece kafayı bozduracaklar bana hayırlısıyla şu bebek gelseydi alkan yapıcam bebeği kuruma allah canımı alsın şu an bebek istememin en büyük nedeni sonunda alacağım 2 yıllık ücretsiz izin yoksa ben seneye ocakta borçlarım bitiyo o zaman direk parasının verip tüp yaptıracaktım

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------2.aşılamaya geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

bende öyle tahmin etmiştim.niye bukadar sevmiyosun hayatım.inşallah canım.yok ya borçlarını bitirmene gerek yok,üç aşılamadan sonra devlette çok tutmuyor tüp bebek diye biliyorum.yanlış bilmiyosam..:18:

Son düzenleme:
Her sabah yapicam bakalim hangi gun tam gecmis olacak ignenin etkisi :))))) bilgilendiririm sizi :))))

aslında iyi fikir bebeğim ya dur bende kocadan isteyim ama benimki cimrilik yapar almaz şimdi yakınlarda da eczane yok ki kendimin gidebileceği bi yerde ama sana güveniyorum kuzu yap mutlaka bilgilendir beni dışarıyı bir görseniz kızlar bembeyaz heryer nerdeyse evler görünmüyo o derece yani

yok tatlım 3 aşılama yaptıramam yok benim gücüm o kadar ne sabrım ne işim müsait buna öyle 2 güne git yumurta takibi yaptır izin al mümkün değil yani zaten deliriyolar şu an yokum diye

tatlım mesajı sen yazdığın için sayfada senin yazının altında mesaj düzenleme paneli çıkıyo zaten sadece senin mesajlarının altında yazar ordan silebilirsin yada o kısma --------- koyabilirsin bak ben yukarda senden alıntı yaparken sildim orayı mesela

ohhh oldu herhalde.

Ewe giderken bi duzine alayim ben en iyisi :)))) ben yapar her gun yazarim canim... burada da hava kapali ama cok soguk deil karda yagmaz zaten bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…