evet ya tahmin etmiştim.senin karar verecegin bir şey önemli bir karar.ne yapmayı düşünüyorsunuz.
iyiyiz canım sen ne yapıyosun.yattın mı bu saate kadar kız
ay nediyosun ya patikli hay allah ya çok üzüldüm vay anasını hem bebek tutma hem adet gel hemde kist oluş zıkkımın kökü yani
bide üstüne doğum kontrol hapı verdi hemi? deyeydin ki dr.a aman dr.mutlaka verin yasmini allah muhafaza çocuk filan olurda bilmeden
Kizlarrr benim gibi merak edenler varsa hemen aciklayim :))) catlatma ignesini yaptirmamin 8. Gununun son saatinde idrar testi yaptim yani sabah 9 da hemde 2. Idrar ile amacim ignenin etkisi gecti mi merak ettim.. sonuc nur topu gibi cift cizgi demekki rahat 10 gun etkisi kaliyormus :)))))
ayy sençok yaşa emi
ayy duygularım karmakarışık albenim yaa
soğan kürüne başlıycam hemenbide şu macunu yaptırcam bakalım rabbim ne nasip etcek
yok be annem hiç uyuyamdım ne dün ne bugün gece 3,5 ta yattım sabah 8 de kalktım baktım kmse yok buralarda hadi azıcık uyuyum dedim derken tv.izledim filan ancakki saat 11:00 de turduğum yerde uykuya kalmışım
kizlar selammm
reglim geliyor akintim koyulasti.carsambaya randevu aldim.6yumurtam vardi asilamada nasip olmadi.simdi cok agrim var.sanirim yumoslar cok ondan.bu ay agrim hic kesilmedi zaten
daha kahvaltı yapmadım ben bi karnımı doyurayım yaa
niye uyuyamadın hayatım ya.neyin stresini yaşıyosun bakalım.bişey mi oldubirimi üzdü biri bişeymi söyledi
hadi ya duramadım desene şuna ne diye yaptın peki?? etkisi geçtiyse nolucaktı didemcim
bebeğim benim stresim işim onu dert ediyorum sadece kafayı bozduracaklar bana hayırlısıyla şu bebek gelseydi alkan yapıcam bebeği kuruma allah canımı alsın şu an bebek istememin en büyük nedeni sonunda alacağım 2 yıllık ücretsiz izin yoksa ben seneye ocakta borçlarım bitiyo o zaman direk parasının verip tüp yaptıracaktım
Her sabah yapicam bakalim hangi gun tam gecmis olacak ignenin etkisi :))))) bilgilendiririm sizi :))))
bende geliyorum......arkadaşlarla kaffaaltı yapmaya bayılırım.....çagırmadın ama
bende öyle tahmin etmiştim.niye bukadar sevmiyosun hayatım ......... falan mı gıcık.içerde ne iş yapıyosun.inşallah canım.yok ya borçlarını bitirmene gerek yok,üç aşılamadan sonra devlette çok tutmuyor tüp bebek diye biliyorum.yanlış bilmiyosam..:18:
bende öyle tahmin etmiştim.niye bukadar sevmiyosun hayatım --------------falan mı gıcık.içerde ne iş yapıyosun.inşallah canım.yok ya borçlarını bitirmene gerek yok,üç aşılamadan sonra devlette çok tutmuyor tüp bebek diye biliyorum.yanlış bilmiyosam..:18:
yok tatlım 3 aşılama yaptıramam yok benim gücüm o kadar ne sabrım ne işim müsait buna öyle 2 güne git yumurta takibi yaptır izin al mümkün değil yani zaten deliriyolar şu an yokum diye
tatlım mesajı sen yazdığın için sayfada senin yazının altında mesaj düzenleme paneli çıkıyo zaten sadece senin mesajlarının altında yazar ordan silebilirsin yada o kısma --------- koyabilirsin bak ben yukarda senden alıntı yaparken sildim orayı mesela
aslında iyi fikir bebeğim ya dur bende kocadan isteyim ama benimki cimrilik yapar almaz şimdi yakınlarda da eczane yok ki kendimin gidebileceği bi yerde ama sana güveniyorum kuzu yap mutlaka bilgilendir beni dışarıyı bir görseniz kızlar bembeyaz heryer nerdeyse evler görünmüyo o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?