hakkında hayırlısı olsun canım izmirde hangi merkezde yaptıracaksınız? ve bana fiyatları hakkında bir fikir edinebilirsen söyleyebilirmisin ? eğer bende tutmazsa önümüzde ki aylarda tüp düşünüyorum bir yanım kendi doktorumda devam et diyor bir yanım izmire git diyor
hoşgeldin:)
ay çok heyecanlı:)))Rabbim işinizi rast getirsin,kolaylıklar versin size:)inşallah pozitif sonuçlanır tedavin:)
ben aydındayım canım tamam canım hayırlısı olsun tekrardan inşallah pozitif sonuçlanır bu kez bu maceracanım egedoğum evi (tepecik)diyede geçiyormuş.fiyatını bende bilmiyorum ki yarın ögrenebilirsek ögrencez bakalım.sen nerde oturuyorsun ben balıkesirden geldim.bakıcaz yarın neler olacak.seni bilgilendiririm.
ha o şeker ilacını unuttum onu 1 aydır kullanıyorum diaformin kullanıyorum bende inşallah hamilesindir bişeyi 40 kere söylersen olurmuş ama bilmeden söylersen[/QUOTE
Insallah canim hepimiz hamile olalim.o zaman duaya devam..hadi bakalim
elimde sadece aşılamanın raporları var.bide doktor bana bugüne kadar tuttuğu dosyayı verdi.burdaki hastaneden rapor çıkacakmış.valla bende bilmiyorum.hayırlısı bakalım yarın öğrenicez.:18:
ben aydındayım canım tamam canım hayırlısı olsun tekrardan inşallah pozitif sonuçlanır bu kez bu macera
senden haber bekleeyeceğim canım özelliklede senin güzel haberlerini
hadi hayırlısı bebekim dr.öyle dediyse vardır bi bildiği boşu boşuna göndermedi ya oraya seni ay çok heyecanlı be yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kuşum bu sefer olucak inşallah
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız yine bensiz ilerlemişsiniz bakıyorum.aşk olsun.kimse bir mesaj bile atmamış.biz izmire geldik.yarın tüp için bismillah diyoruz inşallah
ah ah umarım bu sefer olur.sadece kaygananın yanında kalmak biraz sıkıcı olacak.eşim izin alamazsa yandık.olmazsa sen kalırsın ben sonra gelirim diyor.bende yalnız kalmak istemiyorum ama hadi hayırlısı bakalım..
merhaba kızlar.hareketli sperm sayısı yıkamadan sonra çok mu düşüyor? eşimin en son yaptırdığımızda toplamda 25 milyondu.%5 ileri hareketli %10 yavaş yerinde hareketli.acaba yıkama sonrası çok mu azalır.boşuna mı uğraşıyorum aşılama için acaba?
merhaba kızlar.hareketli sperm sayısı yıkamadan sonra çok mu düşüyor? eşimin en son yaptırdığımızda toplamda 25 milyondu.%5 ileri hareketli %10 yavaş yerinde hareketli.acaba yıkama sonrası çok mu azalır.boşuna mı uğraşıyorum aşılama için acaba?
kızzzzzz tüpü yaptır ondan sonra da dr.istirahat verdi de kalkmıycakmışım anne nolucak ay yat yat napıcam ben filan de naz yap deli misin?ben varya kaygananın evinde tüp yaptırsam bir dk.kaldırmaz beni benimki hastalık hastası da
Kizlarr bu sabah yine test yaptim bugun asilamanin 8. Gunu catlatma ignesinin 9.gununun son saatlerinde yaptim.. 2. Cizgi iyice kayboldu telefonun isigiyla anca gorundu golge gibi demekki yarina tamamen etkisi gecmis olur yani ignenin 10 gununde... 10. Gunden sonra test yapmaya baslayabilirsiniz :)))))))
Gunaydin arkadaslar bugun 2 de lan sonucum var ve ruyamda hep cocugrdum ya yengemin olr testte cikmis olir ikiz o da degisikti ruyam yani kendiminkini gormem hic haklisin aekadasim anca 10.gun etki gidio bendede tum belirtiler gitti bi igne hamilelik hissi verio hormondan dolayi umudum gitti kizlar yine negatif cikcak korkuyooooommmmm artik gel bebegiiiimmm gel annenin yuzunu guldurrrr
Benim kayganamda iyidir kiz.kaldirmaz is yaptirmaz zaten de biraz gereksiz kpnusuyor cok canim sıkıyor.
kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz ayol hadi kalkın gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?