Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok tatlım hergün demedi bize çok şükür aşılama yapıldığının ertesi gününden itibaren 10 gün gün aşırı dedi ben 2 gün aşırı yaptım ama

valla bilmiom ki ya bana öyle dedi yaptık artık 3 gün her gün olacak sonra gün aşırı dedi

kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz ayol hadi kalkın gari

mrb albencim bu aralar pek takip edemedim hamiş haberi veren var mı acep ? bugün 10. günüm dün akşam test aldım ama cesaret edemiyorum pek 12. günü mü beklesem yoksa adet gecikmesini mii karar verremiyorummm....

mrb albencim bu aralar pek takip edemedim hamiş haberi veren var mı acep ? bugün 10. günüm dün akşam test aldım ama cesaret edemiyorum pek 12. günü mü beklesem yoksa adet gecikmesini mii karar verremiyorummm....

yeminle şimdi listeye senin tarihine baktım ranacım 10.gün erken olabilir eğer bi kaç tane aldıysan dene bi tane nolucak giden bi test olsun ama çıkmazsa da korkma çünkü dedim ya erken olabilir 12.gün tekrarlarsın testi adetine ka ç gün var canım

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------2.aşılamaya geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014--------????--------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

eşinin sperm değerleri iyiyse belki çünkü hergün hergün admcağız nerden ulsun ay

maalesef hareketli sayımız az ama işte kaçıncı gün test yapmam lazım beni 13. mü 14 mü aşılama gününü sayıyo muyuz

ah canım benim teşekkür ederim 2 tane aldım yapayım ozaman birini nolcak inşallah tutmuştur rabbim ne dilemişse o olur... bekleyin geliyorum birazdan :))))

gunaydinnnnn
reglim baslamis bulunmakta.bir sonraki bat 3 mart olur tahminim.asilama olup olmayacagim belli diil

ah canım benim teşekkür ederim 2 tane aldım yapayım ozaman birini nolcak inşallah tutmuştur rabbim ne dilemişse o olur... bekleyin geliyorum birazdan :))))

ay cesaret edemicem galiba en iyisi 12. gün yapayım şimdiden üzülmek istemiyorum böyle umutla beklemek daha güzel galiba :))))

maalesef hareketli sayımız az ama işte kaçıncı gün test yapmam lazım beni 13. mü 14 mü aşılama gününü sayıyo muyuz

tatlım iğneyi ne zaman yaptın çatlatma iğnesini iğnenin etkisi 10 gün sürüyo saatini de hesaba kat iğneden 10 gün geçmiş olmalı çünkü iğne beta hcg içerdiği için iğnenin etkisi geçmeden yapılan testte yüksek beta çıkıyor 10 gün bitsin önce sonra aşılama gününden itibaren de en az 9 gün geçmeli sen 27 ocakta aşılama olduysan en erken 7 ocakta kanda belli olur ama bence 7 şubatta önce bir gebelik kiti al ve evde yap eğer silik filn bişey çıkarsa kesin hamilesin çıkmazsa da 2 gün sonra yani 9 şubatta kan ver olur mu umarım yardımcı olabilmişimdir

kurban olayım güzel bir şey söyle hadi ranacım bekliyorum seni

25. inde akşam 8 de iğne oldum cnm sabredebilirsem 9 una kadar o zaman yapacağım çok sağol yardımların için inşallah hepimiz kısa zamanda burada sevinçli haberlerimizi alırız sen ne zaman yapıyorsun test

gunaydinnnnn
reglim baslamis bulunmakta.bir sonraki bat 3 mart olur tahminim.asilama olup olmayacagim belli diil

hay Allah ulan kırmızıdan nefret ettik beeeeeeeeee ben 6 yıldır heray görüyorum onları bu ay istemiyorum artık yeter beeeeee neyse üzme sakın kendini elbet bir gün sende görmeyeceksin aaaaaa ben hamileymişim demekki diyeceksin

kızlar selammm bugun kontrole gittim 18mm yumurtam olmuş bu sağlıklı bi yumurta olduğunu gösterir dimi ayrıca bugun çatlatma iğnemi vurup perş sabahı aşılamam olcakmış cokkkkk heycanlıyımmmm napıcam bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…