yok tatlım hergün demedi bize çok şükür aşılama yapıldığının ertesi gününden itibaren 10 gün gün aşırı dedi ben 2 gün aşırı yaptım ama
Ooo ben yedide kalktim kuzum..
valla bilmiom ki ya bana öyle dedi yaptık artık3 gün her gün olacak sonra gün aşırı dedi
kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz ayol hadi kalkın gari
mrb albencim bu aralar pek takip edemedim hamiş haberi veren var mı acep ? bugün 10. günüm dün akşam test aldım ama cesaret edemiyorum pek 12. günü mü beklesem yoksa adet gecikmesini mii karar verremiyorummm....
eşinin sperm değerleri iyiyse belki çünkü hergün hergün admcağız nerden ulsun ay
ah canım benim teşekkür ederim 2 tane aldım yapayım ozaman birini nolcak inşallah tutmuştur rabbim ne dilemişse o olur... bekleyin geliyorum birazdan :))))yeminle şimdi listeye senin tarihine baktım ranacım 10.gün erken olabilir eğer bi kaç tane aldıysan dene bi tane nolucak giden bi test olsun ama çıkmazsa da korkma çünkü dedim ya erken olabilir 12.gün tekrarlarsın testi adetine ka ç gün var canım
ah canım benim teşekkür ederim 2 tane aldım yapayım ozaman birini nolcak inşallah tutmuştur rabbim ne dilemişse o olur... bekleyin geliyorum birazdan :))))
maalesef hareketli sayımız az ama iştekaçıncı gün test yapmam lazım beni 13. mü 14 mü aşılama gününü sayıyo muyuz
ah canım benim teşekkür ederim 2 tane aldım yapayım ozaman birini nolcak inşallah tutmuştur rabbim ne dilemişse o olur... bekleyin geliyorum birazdan :))))
tatlım iğneyi ne zaman yaptın çatlatma iğnesini iğnenin etkisi 10 gün sürüyo saatini de hesaba kat iğneden 10 gün geçmiş olmalı çünkü iğne beta hcg içerdiği için iğnenin etkisi geçmeden yapılan testte yüksek beta çıkıyor 10 gün bitsin önce sonra aşılama gününden itibaren de en az 9 gün geçmeli sen 27 ocakta aşılama olduysan en erken 7 ocakta kanda belli olur ama bence 7 şubatta önce bir gebelik kiti al ve evde yap eğer silik filn bişey çıkarsa kesin hamilesin çıkmazsa da 2 gün sonra yani 9 şubatta kan ver olur mu umarım yardımcı olabilmişimdir
kaynanın yanındamısın sen parsenim o ne öyle süt sağmaya kalkar gibi ben işe giderken bile 7 buçkta kalkıyorum
kurban olayım güzel bir şey söyle hadi ranacım bekliyorum seni
Evet izmirdeyim.sabahtan beri hastanelerde kosturduk durduk.tup icin randevu alindi.bi daha ki adetimle birlikte baslanicak insallah.
gunaydinnnnn
reglim baslamis bulunmakta.bir sonraki bat 3 mart olur tahminim.asilama olup olmayacagim belli diil
Kuzunmm ben sabah 3 bucukta uyandim agrim vardi hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?