kızlar selammm bugun kontrole gittim 18mm yumurtam olmuş bu sağlıklı bi yumurta olduğunu gösterir dimi ayrıca bugun çatlatma iğnemi vurup perş sabahı aşılamam olcakmış cokkkkk heycanlıyımmmm napıcam bennn
25. inde akşam 8 de iğne oldum cnm sabredebilirsem 9 una kadar o zaman yapacağım çok sağol yardımların için inşallah hepimiz kısa zamanda burada sevinçli haberlerimizi alırız sen ne zaman yapıyorsun test
Kuzummm hadi insallah ilk denemende bebisi koyarsin gobege :))))
Evet izmirdeyim.sabahtan beri hastanelerde kosturduk durduk.tup icin randevu alindi.bi daha ki adetimle birlikte baslanicak insallah.
canım ben 19 ocakta iğne oldum yarın iğnenin etksi geçer perşembe sabahı bir idrar testi yaparım eve pazarda kan tahlili vericem artık ne çıkarsa bahtıma tabi ogüne kadar adet olmazsam
güzel canım 18 mm yarın 19 mm olacak aşılama olduğunda 20 mm olmuş olacak çok güzel bir boy bu heyecan yapma sakın sakin ol sen tedbirini aldın takdir Allahın artık
doktor bugun iğneyi bırak dedi gece 12 de çatlatma iğnemi yapıcakmışım yine göbekten bakalım hayırlısı artık Allah kimsenin kucağını ve emeklerini boşa cıkarmaz inşAllahhhh herkese dua ediyorummm kızlar
Allah gönlüne göre versin inş
yavrum ya ne işler becermişsin biz uyurken sen hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun tüp bebeklerin diyim ben inşallah
rana nerdesinnnnnnnnnnn noldu tatlım bişey çıktı mı? ağladın filan mı yoksa sevinçten hastaneye mi koştun hadi be güzelim nerdesin:26::26::26::26::26:
ya vALLA yine canım çıktı.kaç gündür bir dogru düzgün dinlenemiyorum.alben benim fsh yüksekmiş.doktor bir sürü birşey söyledi.ilaç verdi.off offf yine hormon hormon....
canım cesaret edemedim yapmaya 2 gün daha bekliyim diyorum üzülmekten korkuyorum böyle umutla beklemek daha güzel sanki albencimm :) daha
fsh yüksek olunca ne oluyomuş peki?belki de ondan tutmadı bitanem senin aşılamaların bana ne kan yapıldı ne bişey bilmiyorum yani o yükselince noldunu?:26::26::26::26:
hakkında hayırlısı olsun canım aşılama tedavisi sırasında hiç bakılmamışmıydı fsh na canım?fsh yumurtalıgının rezervini gösteren bir tahlil.benim 12 çıktı.en fazla 11 olması gerekiyormuş.çok degil ama yinede tüpe başlayacagımız için ilaç verdi.bide yanında destekleyici bir ilaç.ondan gece yatarken üç tane iç dedi.digerindende sabah3 akşam 3 yirmi gin ilaç manyagı olacam.ama bu ilacı kullanırken hamile kaln çok oluyomuş.inşallah öyle bir şey olur da tüpe gerek kalmaz.
fsh yumurtalıgının rezervini gösteren bir tahlil.benim 12 çıktı.en fazla 11 olması gerekiyormuş.çok degil ama yinede tüpe başlayacagımız için ilaç verdi.bide yanında destekleyici bir ilaç.ondan gece yatarken üç tane iç dedi.digerindende sabah3 akşam 3 yirmi gin ilaç manyagı olacam.ama bu ilacı kullanırken hamile kaln çok oluyomuş.inşallah öyle bir şey olur da tüpe gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?