hakkında hayırlısı olsun canım aşılama tedavisi sırasında hiç bakılmamışmıydı fsh na canım?
canım hayırlı olsun başlamışınız tedaviye
kız gözümü korkutma benim zaten tırsıyom:18:
fsh yumurtalıgının rezervini gösteren bir tahlil.benim 12 çıktı.en fazla 11 olması gerekiyormuş.çok degil ama yinede tüpe başlayacagımız için ilaç verdi.bide yanında destekleyici bir ilaç.ondan gece yatarken üç tane iç dedi.digerindende sabah3 akşam 3 yirmi gin ilaç manyagı olacam.ama bu ilacı kullanırken hamile kaln çok oluyomuş.inşallah öyle bir şey olur da tüpe gerek kalmaz.
kızlaarrr merhabaaa
günaydınlar kızlarr:)
başladık canım atık adeti bekleyip ikinci yada ücüncü günü gelip tahlil yapılcak.sonra tekrar çagırcaklarmış.işlemler uzun yani anlayacagın.sen niye korktun ki canım senin öyle bir sorunun yoktur ki.....
hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım bugün ? o ilaçlardan sonra adetinde bir değişiklik oldu mu tatlım senin
günaydın tatlım sen nasılsın bakalım bugün?
kızlar listeye bakıpta içinizden bu hamiledir diye geçirdiğiniz birileri varmı?benim içimden köpük hamile gibi geçti bir an bide didemden şüpheliyim
dr bi daha ki ay tüpe geçelim dedi yaa benimde hormonlar hep dengesizşimdi bile 4 tane ilaç alıyorum günde
bugün yeni birşey farkettim:))))))göğüs ucunda kahverengilik var ya,onun etrafında nokta nokta kabarcıklar oluşmuş.bu da çatlatma iğnesinin oyunu galiba:)
ay hadi inşallah düşünsene öyle olduğunu benim bir arkadaş memeoriale gitti burdan randevu aldılar istanbula gittiler tüp bebek için gidince orda tahlil yapıyolar ya aaaaaaa bide baktılar ki hamile kız geri dönüp geldiler şimdi oğlu 3 aylık Rabbim vermek isterse veriri tatlım inşallah gerek kalmaz tüpe
yumurtalık rezervim azmış.tüp bebek için sorun yok ama hemen adet olunca alacaklar inş.ben varya bu ilaçlarla birlikte günde 9 tane ilaç olacak.mal gibi dolanırım artık ortalarda.
aynen banada öyle dedi dr hem ben tiroid ilacıda alıyorum...bakalım bu kadar ilaç neremizden çıkacak
Valla canim igneden mi bilmiyorum benim her adet oncesi olur....
Valla canim igneden mi bilmiyorum benim her adet oncesi olur....
g......müzden çıkacagı kesin.ayyy töbe töbe acaip moralim bozuldu ya kusura bakma neolur canım.deşarj olmam lazımdı..
rahat ol tatlım kimse yok kız kızayız şurda
ayyy allah razı olsun canım..canım benim sen ne yapmayı düşünüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?