Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hakkında hayırlısı olsun canım aşılama tedavisi sırasında hiç bakılmamışmıydı fsh na canım?

tabi canım hep bakıldı.hep bu degerlerdeydi ama hiç bir doktor sorun olacagını söylemedi.birisi hariç.bir ay düşüyor,bir ay çıkıyor işte.sorunlu yani anlayacagın..

canım hayırlı olsun başlamışınız tedaviye
kız gözümü korkutma benim zaten tırsıyom:18:

başladık canım atık adeti bekleyip ikinci yada ücüncü günü gelip tahlil yapılcak.sonra tekrar çagırcaklarmış.işlemler uzun yani anlayacagın.sen niye korktun ki canım senin öyle bir sorunun yoktur ki.....

ay hadi inşallah düşünsene öyle olduğunu benim bir arkadaş memeoriale gitti burdan randevu aldılar istanbula gittiler tüp bebek için gidince orda tahlil yapıyolar ya aaaaaaa bide baktılar ki hamile kız geri dönüp geldiler şimdi oğlu 3 aylık Rabbim vermek isterse veriri tatlım inşallah gerek kalmaz tüpe

dr bi daha ki ay tüpe geçelim dedi yaa benimde hormonlar hep dengesiz şimdi bile 4 tane ilaç alıyorum günde

hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım bugün ? o ilaçlardan sonra adetinde bir değişiklik oldu mu tatlım senin

hoşbuldum tatlım iyim hamdolsun temizlik yapıyorum ara verdim koştum geldim
ben normalde zaten az adet olurum yani günde 1 ped bile kirlenmez bu adetimde o kadar bile yok günlük kullanıyorum onada damla yani
sen nasılsın canım napıyosun

günaydın tatlım sen nasılsın bakalım bugün?

bugün yeni birşey farkettim:))))))göğüs ucunda kahverengilik var ya,onun etrafında nokta nokta kabarcıklar oluşmuş.bu da çatlatma iğnesinin oyunu galiba:)

kızlar listeye bakıpta içinizden bu hamiledir diye geçirdiğiniz birileri varmı?benim içimden köpük hamile gibi geçti bir an bide didemden şüpheliyim

Ayyy kuzum yaa bide benden en umutsuz olaninizdan supheleniyorsun :))))))) ben sana soledim sen hamilesin :))))))))))))) ( ayyy insallaahhhhhhhh)

dr bi daha ki ay tüpe geçelim dedi yaa benimde hormonlar hep dengesiz şimdi bile 4 tane ilaç alıyorum günde

yumurtalık rezervim azmış.tüp bebek için sorun yok ama hemen adet olunca alacaklar inş.ben varya bu ilaçlarla birlikte günde 9 tane ilaç olacak.mal gibi dolanırım artık ortalarda.

inşallah öyle bir şey olurda tüpe gerek kalmaz.nedense tüp yaptırmak istemiyorum ben.eskiden istiyodum yüzdük yüzdük kuyruguna geldik ya,bende tırstım biraz herhalde...:18::18::18::18:

yumurtalık rezervim azmış.tüp bebek için sorun yok ama hemen adet olunca alacaklar inş.ben varya bu ilaçlarla birlikte günde 9 tane ilaç olacak.mal gibi dolanırım artık ortalarda.

aynen banada öyle dedi dr hem ben tiroid ilacıda alıyorum...bakalım bu kadar ilaç neremizden çıkacak

ayyy allah razı olsun canım..canım benim sen ne yapmayı düşünüyorsun..

benim göZümden çıktı valla kirpik dibinde ikitane sivilce çıkmış biri içte biri dışta acıyoda
valla daha karar vermedim canım bu ay soğan suyu içicem bide bi macun yazmıştım ben onu yaptırıp kullancam kilo ver dedi dr bu ay olmaz belki nisan mayıs gibi tüp denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…