Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla evdeyim tatlım bi iş yaptığım da yok cuma iş başı yapıcam dün gece çok kasık ağrım filan vardı bugün hiç bişey yok yani bi belirti filan kalmadı heralde çatlatma iğnesinin etkisi geçti

bugün yeni birşey farkettim:))))))göğüs ucunda kahverengilik var ya,onun etrafında nokta nokta kabarcıklar oluşmuş.bu da çatlatma iğnesinin oyunu galiba:)

ay başlıycam ama onun oyununa azıcık bi kaç damla şey kagündür burnumuzdan getirdi ya benim genel anlamda öyledir göğüslerim beni sadece göğüslerimde farklı olarak bu ay dokununca uçları acıyor çatlamış gibi sanki

Kizlar simdi dr.um aradi bu agrilar normal dedi gebelik olsa bile bu agrilari cekermisim diyo.. 14. Gun test yapip var yada yok yanima gel dedi.. yine agrilarimla basbasa kaldim (((

Ayyy kuzum yaa bide benden en umutsuz olaninizdan supheleniyorsun :))))))) ben sana soledim sen hamilesin :))))))))))))) ( ayyy insallaahhhhhhhh)

ya bazı insanların kalp gözü açıktır derler ya ya ben onlardansam be köpüğün adını her gördüümde bu kız hamile diyorum senin bu acaip sancılarında beni şüphelendiriyor bebekim valla çok fazla sancı şüphelendiriyo insanı ağrıdan uyuyamamak ne demek ya?

evet ya benim ilaçta sivilce yapıyomuş.benim doktorum da çok saçını döker dedi.s....çtık yani anlayacagın.ama olsun deger düşsün yeterki ne yapayım başka çarem kalmadı..

Kizlar simdi dr.um aradi bu agrilar normal dedi gebelik olsa bile bu agrilari cekermisim diyo.. 14. Gun test yapip var yada yok yanima gel dedi.. yine agrilarimla basbasa kaldim (((

yaaaaaaaaa bak gördün mü gebelik olsada olurmuş bu ağrılar zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı değil mi? bekleyelim bakalım seninki gelmeyecek bence

ahhh be kuzum benim azcık sabırlı ol.inşallah hamilesindir.tabi canım hamile olupta adet sancısı çeken çok var oooooo

yumurtalık rezervim azmış.tüp bebek için sorun yok ama hemen adet olunca alacaklar inş.ben varya bu ilaçlarla birlikte günde 9 tane ilaç olacak.mal gibi dolanırım artık ortalarda.

kıyamam ya ilaç manyağı olduk hayret ya neyse kaynana de şimdiden ben 9 tane ilaç alıyorum anne valla kafamı tutamıyorum ne zormuş filan de de gelinlik beklemesin senden bu süreçte

kıyamam ya ilaç manyağı olduk hayret ya neyse kaynana de şimdiden ben 9 tane ilaç alıyorum anne valla kafamı tutamıyorum ne zormuş filan de de gelinlik beklemesin senden bu süreçte

yok canım zaten biraz sonra evime gidecem.benim adamın dinlenmesini bekliyorum.beyefendi uyanınca gidecez inşallah.hastanede çok yorulmuş sanki ben yorulmadım ya.gıcık adam yazaten şu anda yemek yapıyor

yaa evet nasıl zarar veriyor bize aslında.allah bidaha muhtaç etmesin.

evet ya benim ilaçta sivilce yapıyomuş.benim doktorum da çok saçını döker dedi.s....çtık yani anlayacagın.ama olsun deger düşsün yeterki ne yapayım başka çarem kalmadı..

çörekotu ye canı benim bi kaseye koy dursun ortada gözün takıldıkça at ağzına
peygamberimiz s.a.v ölümden başka herşeye deva demiş çörek otu için

çörekotu ye canı benim bi kaseye koy dursun ortada gözün takıldıkça at ağzına
peygamberimiz s.a.v ölümden başka herşeye deva demiş çörek otu için

ya evet aklıma geldi ama.bende kist yapıyor canım ya denedim yani.korkuyorum kullanmaya..:18::18:

parsen:28 Ocak 2014--------------????------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014--------????--------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…