ben ilk defa farkediyorum.çok inceliyorumm ya kendimi ondan galiba:)
senin ağrılar hala şiddetli mi?
hoşbuldum tatlım iyim hamdolsun temizlik yapıyorum ara verdim koştum geldim
ben normalde zaten az adet olurum yani günde 1 ped bile kirlenmez bu adetimde o kadar bile yok günlük kullanıyorum onada damla yani
sen nasılsın canım napıyosun
bugün yeni birşey farkettim:))))))göğüs ucunda kahverengilik var ya,onun etrafında nokta nokta kabarcıklar oluşmuş.bu da çatlatma iğnesinin oyunu galiba:)
Ayyy kuzum yaa bide benden en umutsuz olaninizdan supheleniyorsun :))))))) ben sana soledim sen hamilesin :))))))))))))) ( ayyy insallaahhhhhhhh)
benim göZümden çıktı valla kirpik dibinde ikitane sivilce çıkmış biri içte biri dıştaacıyoda
valla daha karar vermedim canım bu ay soğan suyu içicem bide bi macun yazmıştım ben onu yaptırıp kullancam kilo ver dedi dr bu ay olmaz belki nisan mayıs gibi tüp denerim
Kizlar simdi dr.um aradi bu agrilar normal dedi gebelik olsa bile bu agrilari cekermisim diyo.. 14. Gun test yapip var yada yok yanima gel dedi.. yine agrilarimla basbasa kaldim(((
Kizlar simdi dr.um aradi bu agrilar normal dedi gebelik olsa bile bu agrilari cekermisim diyo.. 14. Gun test yapip var yada yok yanima gel dedi.. yine agrilarimla basbasa kaldim(((
yumurtalık rezervim azmış.tüp bebek için sorun yok ama hemen adet olunca alacaklar inş.ben varya bu ilaçlarla birlikte günde 9 tane ilaç olacak.mal gibi dolanırım artık ortalarda.
şu listeyi bi güncellesen mi albenim sana zahmet tatlım
Ben son 14 ay inceledigim icin farkediyorum :))))) gunduzleri ara ara oluyor ama siddetli sanki brlim kopacak ama geceleri hem kasik hem bel((
ahhh be kuzum benim azcık sabırlı ol.inşallah hamilesindir.tabi canım hamile olupta adet sancısı çeken çok var oooooo
kıyamam ya ilaç manyağı olduk hayret ya neyse kaynana de şimdiden ben 9 tane ilaç alıyorum anne valla kafamı tutamıyorum ne zormuş filan de de gelinlik beklemesin senden bu süreçte
ay başlıycam ama onun oyununa azıcık bi kaç damla şey kagündür burnumuzdan getirdi ya benim genel anlamda öyledir göğüslerim beni sadece göğüslerimde farklı olarak bu ay dokununca uçları acıyor çatlamış gibi sanki
evet ya benim ilaçta sivilce yapıyomuş.benim doktorum da çok saçını döker dedi.s....çtık yani anlayacagın.ama olsun deger düşsün yeterki ne yapayım başka çarem kalmadı..
kızz senn tuttu bence.bak gör...
aşkitom güncelleyim de yeni bir gelişme yok ki hep belemede hep beklemede
çörekotu ye canı benim bi kaseye koy dursun ortada gözün takıldıkça at ağzına
peygamberimiz s.a.v ölümden başka herşeye deva demiş çörek otu için
Yooooo hic umitlendirmeyin beni yoksa cok uzulurum birakin ben olmayacagini dusuneyim ki yikim yasamayim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?