Yooooo hic umitlendirmeyin beni yoksa cok uzulurum birakin ben olmayacagini dusuneyim ki yikim yasamayim :)))
Yooooo hic umitlendirmeyin beni yoksa cok uzulurum birakin ben olmayacagini dusuneyim ki yikim yasamayim :)))
ya evet aklıma geldi ama.bende kist yapıyor canım ya denedim yani.korkuyorum kullanmaya..:18::18:
kendim için diyorum 12. gün test yaptım negatifti bildiğim halde adet olunca bütün gece ağladım
sen ağlama gel buraya hamileyim de taaam mı
ya evet aklıma geldi ama.bende kist yapıyor canım ya denedim yani.korkuyorum kullanmaya..:18::18:
yok canım zaten biraz sonra evime gidecem.benim adamın dinlenmesini bekliyorum.beyefendi uyanınca gidecez inşallah.hastanede çok yorulmuş sanki ben yorulmadım ya.gıcık adam yazaten şu anda yemek yapıyor
belki de o yapmamışır kisti ya o ay başka ilaçlar aldıysan ondandır canım ya
ah kıyamam ya.agla agla ben kurudum artık.üzülme allahın vardır bir bildigi.tevekkül et canım..
oh iyi iyi git evine nasılsa 1 ay sonraymış senin bebişler senide ekledim listeye adını orda görmek istedim kızdın mı?
pekii sen karamsar ol öyyleee...
yaa evet nasıl zarar veriyor bize aslında.allah bidaha muhtaç etmesin.
çörek otu mu kist yapıyo
Kuzummm ben aglamaktan nefret ederim olacagini dusunursem ve olmazsa onumuzdeki ay icin hevesim kalmaz ve yaptiramam ama simdi onumzdeki ay icin umutlarim var))))
napalım bekleye bekleye olacak inşallah
kuzu senide listeye tüp bebeğe geçiyor diye güncelledim olur mu kararını verdin mi ama dr.öyle demiş diye öyle yazdım?????? :26::26::26::26:
ayyy ne gerek vardı kız.
bende o ay yaptı.herkeste yapmaz kuzum korkmaaaaaaaa
amin yavrucum amin vücuda verdiği zararı bir başkada akla verdiği zarar korkunç delirtecek hepimizi o olacak yani bidaha kullanmam zaten yok aşılama filan bidaha oldu oldu olmadı tüp direk
tüpe geçicezde bu ay olmayabilir canım tamamen duygusal açıdan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?