Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yooooo hic umitlendirmeyin beni yoksa cok uzulurum birakin ben olmayacagini dusuneyim ki yikim yasamayim :)))

kendim için diyorum 12. gün test yaptım negatifti bildiğim halde adet olunca bütün gece ağladım
sen ağlama gel buraya hamileyim de taaam mı

yok canım zaten biraz sonra evime gidecem.benim adamın dinlenmesini bekliyorum.beyefendi uyanınca gidecez inşallah.hastanede çok yorulmuş sanki ben yorulmadım ya.gıcık adam yazaten şu anda yemek yapıyor

oh iyi iyi git evine nasılsa 1 ay sonraymış senin bebişler senide ekledim listeye adını orda görmek istedim kızdın mı?

yaa evet nasıl zarar veriyor bize aslında.allah bidaha muhtaç etmesin.

amin yavrucum amin vücuda verdiği zararı bir başkada akla verdiği zarar korkunç delirtecek hepimizi o olacak yani bidaha kullanmam zaten yok aşılama filan bidaha oldu oldu olmadı tüp direk

kocac listede 1 hamile ..yarabbim sayımızı artır hayırlı evlatlar nasip et isteyen bu yolda emek veren bacılarımın dualarını kabul et

amin yavrucum amin vücuda verdiği zararı bir başkada akla verdiği zarar korkunç delirtecek hepimizi o olacak yani bidaha kullanmam zaten yok aşılama filan bidaha oldu oldu olmadı tüp direk

ben b,r süre normal yolla deneyeceğim.ramazan bayramındn sonra tüp bebek yaptırırım galiba.aşılama da şans çok az.sadece bir tane hamile var şmidilik umarım çoğalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…