anladım şekerim olsun öyle kalsın olmazsa bidaha ki aya geçesin o da olmadı bidahaki aya ama bu iş 2014 te olacak arkadaş başka yolu yok
ben b,r süre normal yolla deneyeceğim.ramazan bayramındn sonra tüp bebek yaptırırım galiba.aşılama da şans çok az.sadece bir tane hamile var şmidilik umarım çoğalır.
yaaa ben az öncelavaboya gittim pıt diye birşey düştü bi baktım şeffaf içi kırmızı kahverengi akıntı gibi birşey şimcikbu ne oluyor umutlandırdı beni yaaa
oy kurban olurum güldürdün beni sen listede olmayınca liste eksik kaldı sanki parsenim şimdi tamamız bizimkiler olmazsa sen bize umut olacaksın inşallah
benim var canım ilk bir hafta ağrımıştı sonra geçmişti şimdi dünden beri yine şiddetle ağrıyorlar akşam onlar yüzünden çok uyandım :26:Asili kizlarrrrr!!!! Sizin memelerde agri mi var? Benim ne basinda ne ki.cinda agri fln yok tek agrimayan yerim orasi :))))))))
yaaa ben az öncelavaboya gittim pıt diye birşey düştü bi baktım şeffaf içi kırmızı kahverengi akıntı gibi birşey şimcikbu ne oluyor umutlandırdı beni yaaa
olurmu canım siz benden önce hamile kalacaksınız inşallah...
aşılama gününü sayarsak 11. gün canım pazar 0.0 ı görünce pek yapasım gelmiyor belki yarın yada perşembe yaptırırım bilmiyorum kararsızım yarın sabah ki psikolojime bağlı :18:Kacinci gunun balim?bi test yaptursana hadiguzel haberler ver bize...
anladım canım ...şaşırdım bende kullanıyorum günde 1 çay kaşığını geçmez ama kullanmasam mı :18:
canım benim tek hamile varda anca belli oluyor tarihlere bak daha erken yani hele şu listedekiler bir sonuçlansın zaten istatistiki bilgi vermiş olucaz her 10 kadından şu kadarında başarı sağlandı filan diye bende ağustosta gidicem tüp bebeğe bahçeciye gidicem istanbula
Kacinci gunun balim?bi test yaptursana hadiguzel haberler ver bize...
10 kadından 3 ü diye duymuştum ama bakalım bizde nasıl olacak.
ağustos ramazan bayramından sonra oluyor galiba bende o aylarda başlarım.ben eskişehirde oturuyorum burda osmangazi tıp fakultesi var orada yapılıyor bir de acıbademde yapılmaya başlanmış 2013 te.nereye yaptırırım bilemiyorum.keşke istanbulda olsam seçenek daha çok.
alben canım oo oo senle akşam konuşuyorum sabah beni unutuyorsun ben unutulcek insanmıyımmmyavru sen ne zaman aşılama olmuştun eğer 10 gün geçtiyse yerleşiyo olabilir mi acaba ama bak çok da heveslenme sonra hüsrana uğrarsın 2 gün bekle test yap iğneden 10 gün geçtiyse
aşılama gününü sayarsak 11. gün canım pazar 0.0 ı görünce pek yapasım gelmiyor belki yarın yada perşembe yaptırırım bilmiyorum kararsızım yarın sabah ki psikolojime bağlı :18:
tatlım ben karstan geliyorum istanbula sen yakınsın aslında ama ücretsiz yaptırma şansın varsa ne iyi ben ya para vericem yada 3 aşılama yaptırıp rapor alıcam erzuruma sevk edecekler beni ne gerek parayı denkelerim ağustosta giderim inşallah
kuzucuk benim memelerde de yok bişi öyle elley elleye bi hal oldum ama ucuna dokununca sanki sıkmışımda morartmışım gibi bi sızı var başka da bişey yok bende
alben canım oo oo senle akşam konuşuyorum sabah beni unutuyorsun ben unutulcek insanmıyımmm
şaka bi yana canım 18 inde olmuştum aşılamayı
Az sikistir azzz :))) arkadaslar kusura bakmayin telden giriyorum '' i '' harfinin noktasizi yok kelimeler anlamlarini karisitiriyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?