yarın yada perşembe bakacağım canımbeni akıl gel git canım simaları unutmamda isimleri çok çabuk unuturm aynı adama 6 ay boyunca hergün görmeme rağmen adamın adını yanlış söylemiştim18 indeyse yarın bi test yap olmazmı?
oooo sen çok uzaktasınben hiç şikayet etmiyeyim o zaman:)
doktorn 2 aşılama yapılırsa rapor çıkartırız devlet karşılar dedi bana.peki özelde yaptırırsam da devlet mi karşılıyor yoksa sadee tıp fakultesnde mi yaptırmalıyım blgn var mı?
yarın yada perşembe bakacağım canım
tatlı rapor alabilirsen ki çok zahmetliymiş sgk ile anlaşmalı özelleri karşılıyomuş devlet ama her tüp bebek için rapor lazımmış zaten 2 deneme yaptırıyomu devlet özelde maliyeti yaklaşık 6-7 bin arası tutuyo ben araştırdım yani kendi cebinden devleti bilmiyorum
yok canım kişiden kişiye degişir herhalde.sen kullan bir yan etkisini görmediysen..
valla rapor almak için şu saçma aşılamayı bidaha yaptırmam.ne yapalım cebimden öderim ne kadar tutuyorsa.
valla rapor almak için şu saçma aşılamayı bidaha yaptırmam.ne yapalım cebimden öderim ne kadar tutuyorsa.
Aaaa niye oyle diyorsun bebeim.. ben valla 4-5 defa daha denerim dr olur dese :)))) ama yumurta rezervim iyi diye bekleyebilim. Ama yinede belli olmaz belki onumuzdeki ay tup yaparimm oooooooo yine dengesizlestim kararsizlastimmm burcumdan sadece bu yuzden nefret ediyorum.. saga mi sola mi diye hic karar veremem ortaya cakilirim hep :)))))
Aaaa niye oyle diyorsun bebeim.. ben valla 4-5 defa daha denerim dr olur dese :)))) ama yumurta rezervim iyi diye bekleyebilim. Ama yinede belli olmaz belki onumuzdeki ay tup yaparimm oooooooo yine dengesizlestim kararsizlastimmm burcumdan sadece bu yuzden nefret ediyorum.. saga mi sola mi diye hic karar veremem ortaya cakilirim hep :)))))
ikizlermisin didoşcum :26::26: bildim mi?ben teraziyim güya denge bucuyum ama dengesizin tekiyim
ikizler misin:))))
ya tatlım vallahi yıprandım bidaha yaptırmam galiba yaaa...
Bak iste bebim gibi cok umut etmeyeceksin ki yipranmayasin :)))) yok tatlim olmazsa bi daha dene asilamayi insallah gerek bile kalmaz :))
ikizler misin:))))
ya tatlım vallahi yıprandım bidaha yaptırmam galiba yaaa...
Yok tatlim ikizler arkadasim var ama sanki icinde 3-5 kisilik barindiriyor aglarken guluyor gulerken sinirleniyo o hepten mannak:))))
Arkadaslar 0.5 cikti cooook uzgunum nede cok istemisrim oysa ben yikildim yine aglamak yakisiyo yine yine
Yok tatlim ikizler arkadasim var ama sanki icinde 3-5 kisilik barindiriyor aglarken guluyor gulerken sinirleniyo o hepten mannak:))))
Arkadaslar 0.5 cikti cooook uzgunum nede cok istemisrim oysa ben yikildim yine aglamak yakisiyo yine yine
tıpkı ben:18: bundan daha fazlası birarada :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?