Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beni akıl gel git canım simaları unutmamda isimleri çok çabuk unuturm aynı adama 6 ay boyunca hergün görmeme rağmen adamın adını yanlış söylemiştim 18 indeyse yarın bi test yap olmazmı?
yarın yada perşembe bakacağım canım

tatlı rapor alabilirsen ki çok zahmetliymiş sgk ile anlaşmalı özelleri karşılıyomuş devlet ama her tüp bebek için rapor lazımmış zaten 2 deneme yaptırıyomu devlet özelde maliyeti yaklaşık 6-7 bin arası tutuyo ben araştırdım yani kendi cebinden devleti bilmiyorum

valla rapor almak için şu saçma aşılamayı bidaha yaptırmam.ne yapalım cebimden öderim ne kadar tutuyorsa.

valla rapor almak için şu saçma aşılamayı bidaha yaptırmam.ne yapalım cebimden öderim ne kadar tutuyorsa.

valla bende öyle düşünüyorum rapor olayı çok sıkıntılı ben tüp bebeği de 2 kere deniycem kararım bu yöne ilkinde tutmazsa 2 .ciyide denerim sonra da ona da ıııııııııııığ ıığ yani inşallah bu aşılamda tutar bebekler de istanbula gezmeye bebek alışverişine gideriz

Aaaa niye oyle diyorsun bebeim.. ben valla 4-5 defa daha denerim dr olur dese :)))) ama yumurta rezervim iyi diye bekleyebilim. Ama yinede belli olmaz belki onumuzdeki ay tup yaparimm oooooooo yine dengesizlestim kararsizlastimmm burcumdan sadece bu yuzden nefret ediyorum.. saga mi sola mi diye hic karar veremem ortaya cakilirim hep :)))))

ikizlermisin didoşcum :26::26: bildim mi?ben teraziyim güya denge bucuyum ama dengesizin tekiyim

ikizler misin:))))

ya tatlım vallahi yıprandım bidaha yaptırmam galiba yaaa...

Bak iste bebim gibi cok umut etmeyeceksin ki yipranmayasin :)))) yok tatlim olmazsa bi daha dene asilamayi insallah gerek bile kalmaz :))

bakalım bir sürü normal deneyeyimde sonra bakarız.

ayy böyle konuşuyoruz ama belki de hamileyiz:)))

Yok tatlim ikizler arkadasim var ama sanki icinde 3-5 kisilik barindiriyor aglarken guluyor gulerken sinirleniyo o hepten mannak:))))

benim eşim ve kızkardeşim ikizler:))))en iyi ben tanırım onları:))))ama eğlenceliler...

Haklisin canim verici o bundan sonra belirti bos boss hep kafamsan gecirdigim seylermis asilamanin 11 gunu verdim kani 0.5 daha fazla olmalydu demi hamile olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…