Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oyyyy allah yardimcisi olsun cevrendekilerin :))))))) ben cok cekiyorum benim arkadastan :)))) kizma sakin saka yapiyorum :))

yok canım est :) çok değişkenim kabul ediyorummm bazen ben bile sıkılıyorum kendimden ama yapcak bişi yok :)))))) eşimde başak bi düşünsene ben konuşmayı çok seviyorum hareketliyim oda bi okadar ise daha sakin

O zaman allah sana kolaylik verdin bebeim :))))))))))))

kızlar tüp bebek yaptırmak iki tane aşılama yetiyormuş.bugün hastaneden öğrendim..

evet doktorum aşılama yapaken bile bunları tekrarladı sağolsun.2 aşılama yaparız,ben sana rapor çıkartırım tüp yaptırırsın,daha fazla yıpranmanı istemem....bu arada ben aşılama oluyorum:)

cnım o aşamaya kalırsak sana başka bi doktor önerebilirim istanbulda bende ona gideceğim bi tanıdığım 7. tüpü ona yaptırdı tuttu

kızlar listeye bakıpta içinizden bu hamiledir diye geçirdiğiniz birileri varmı?benim içimden köpük hamile gibi geçti bir an bide didemden şüpheliyim
Albencim daha yeni girdim ve senin yazini gordum ayy nasil mutlu oldum insallah hamileyimdir :)) insallah hepimiz hamileyizdir simdi kuran okudum siZide unutmadim kizlar :))

yaaaaaaaaa bak gördün mü gebelik olsada olurmuş bu ağrılar zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı değil mi? bekleyelim bakalım seninki gelmeyecek bence

Didem ve alben sizi hamilr olarak zaten dusunuyodum sagolsun doktorunda bunu onaylarcasina soylemis agrilar normalmis bak :)) gelsin bebisler :)

kızlar ben 5 kez aşılama yaptırdım sadece ilk aşılamam tutu 5 haftalıkken bebek oluşmadan kese dağıldı sonraki aşılamların hiçbiri tutmadı aşılama zaman kaybı çok zor tutma şansı yarın tüp bebek için tedaviye başlıcam bakalım

Asilama yapmadan once tup bebek yapmiyolar diye biliyorum zaten tup bebek merkezinede gitsem hic asilama yapmadim desen ondan basliyolar allah hakkimizda hayirlisi olani versin nasibimiz neydeyse onu gorucez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…