Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiiihhh iste bende teraziyim ne dengesi kuzum cok dengesiz ama daha cok kararsizim :)))

tamam canım kararsızlık konusunda sana %100 katılıyorum mesela alışveriş yapıyorum diyeli kıyafet alıcam elime 4-5 tane kıyafet alırım 1 saatte bulurum onları sonra kabine girer denerim hiçbirini beğenmem daha doğrusu karasız kalırım tamam ya gidelim hadi diye bide kocama atar yaparım en son çıkarken gözüme bişey takılır ne denerim ne bişe direk gider parasını öder alır çıkarım

yok canım şimdi evdeyim ama biraz sonra çıkacagız yola eve dönüşşşşşşşşşşşşsende mi terazi sin bende teraziyim

ahanda parsenim de terazi didemimde bende kız 3 ümüzde teraziymişiz ya la ??? ben 9 ekim sizlerrrrrrrr

cnım o aşamaya kalırsak sana başka bi doktor önerebilirim istanbulda bende ona gideceğim bi tanıdığım 7. tüpü ona yaptırdı tuttu

tabiki önerebilirsin tatlım memnun olurum ben bahçeciyi düşünüyrum mustafa bahçeciyi ama daha tam karar veremedim

Albencim daha yeni girdim ve senin yazini gordum ayy nasil mutlu oldum insallah hamileyimdir :)) insallah hepimiz hamileyizdir simdi kuran okudum siZide unutmadim kizlar :))

sağol canım benim Allah kabul eder inşallah ne biliyim içimden öyle geçti umarım içimden geçenler çıkar tatlım

Arkadaslar 0.5 cikti cooook uzgunum nede cok istemisrim oysa ben yikildim yine aglamak yakisiyo yine yine

reyyancım gerçekten mi? ne zamandı ki aşılaman kaç gün olmuşti ki daha yapma ya ne diycemi şaşırdım üzülme be annem daha zamanı gememiş onun rızkı daha yaratılmamış dünyada sabır bitanem sabır

evet doktorum aşılama yapaken bile bunları tekrarladı sağolsun.2 aşılama yaparız,ben sana rapor çıkartırım tüp yaptırırsın,daha fazla yıpranmanı istemem....bu arada ben aşılama oluyorum:)

nasıl yani zaten aşılamalı değilmiydin ki sen?

ay yani tutması da başka bir dert mi diyosun üzüldüm bak şmdi aman neyse canım benim inşaşşalh tüp bebeklerin olur sen nerde yaptırıyosun tüp bebeği

Kizlar yaa benim thvaletim cok geliyo yaa tutamiyom bile bi sanci vuruyo kasiklara oldurcek insani buyuk daha az goguslerimde agrim var belim kopuyo ( insallah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…