Hiiihhh iste bende teraziyim ne dengesi kuzum cok dengesiz ama daha cok kararsizim :)))
yok canım şimdi evdeyim ama biraz sonra çıkacagız yola eve dönüşşşşşşşşşşşşsende mi terazi sin bende teraziyim
cnım o aşamaya kalırsak sana başka bi doktor önerebilirim istanbulda bende ona gideceğim bi tanıdığım 7. tüpü ona yaptırdı tuttu
ahanda parsenim de terazi didemimde bende kız 3 ümüzde teraziymişiz ya la ??? ben 9 ekim sizlerrrrrrrr
Albencim daha yeni girdim ve senin yazini gordum ayy nasil mutlu oldum insallah hamileyimdir :)) insallah hepimiz hamileyizdir simdi kuran okudum siZide unutmadim kizlar :))
Didem ve alben sizi hamilr olarak zaten dusunuyodum sagolsun doktorunda bunu onaylarcasina soylemis agrilar normalmis bak :)) gelsin bebisler :)
2 ekim tatlimmmm... alisveriste tipki senin gibiyim :)))))
Arkadaslar 0.5 cikti cooook uzgunum nede cok istemisrim oysa ben yikildim yine aglamak yakisiyo yine yine
ahanda parsenim de terazi didemimde bende kız 3 ümüzde teraziymişiz ya la ??? ben 9 ekim sizlerrrrrrrr
evet doktorum aşılama yapaken bile bunları tekrarladı sağolsun.2 aşılama yaparız,ben sana rapor çıkartırım tüp yaptırırsın,daha fazla yıpranmanı istemem....bu arada ben aşılama oluyorum:)
18ekim canim.ayni bende senin gibiyim alisveriste.....hahahaha:)))))bu arada yoldayiz biz eve gidiyozzzz:)))
e bu dengesizlik değilde nedir bide denge burcu derler teraziye ama nerdeyse tüm özelliklerini taşıyorum ben burcumun
kızlar ben 5 kez aşılama yaptırdım sadece ilk aşılamam tutu 5 haftalıkken bebek oluşmadan kese dağıldı sonraki aşılamların hiçbiri tutmadı aşılama zaman kaybı çok zor tutma şansı yarın tüp bebek için tedaviye başlıcam bakalım
Varya benim yukselenim de terazi...terazi burcu kadini guzel ve cekici olur.her istediginide elde eder yaaaaa......:))))
bebek hariç ellaaaaaaaaam
Allah razi olsun bebegimmm ....
Senden allah razi olsun canim :))
ayrıca düşüncelerini yerim ben seninnnnnnnnnnn
Oda olcak onuda hayirlisiyla kollarimiza alcaz ellllaaaaaaaam:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?