Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar yaa benim thvaletim cok geliyo yaa tutamiyom bile bi sanci vuruyo kasiklara oldurcek insani buyuk daha az goguslerimde agrim var belim kopuyo ( insallah adet olmam

normal adet tarihin neydi canım benim senin bende dün öyleydim kasıklarım yere düşüyodu bugün ne belirti kaldı ne bişey heralde iğnenin etkisi bitti gitti o iğne vücudun hamile gibi davranmasına neden oluyo sürekli betahcg salgılatıyo çünkü

2 ekim tatlimmmm... alisveriste tipki senin gibiyim :)))))

didoş bugün sen iğne vuralalı 10 gün oldu sanırım bugün test yaptın mı hala çift çizgi mi silik milik çift mi yani? benim 9.günüm geçti galiba iğnenin etkisi hiçbiyerim ağrımıyo

arkadaşlar mrb, işyerinden giriyorum geçmişteki yazılardan okuyamayıp kaçırmış olabilirim aranızda var mı test yapıp olumlu sonuç alan?

didoş bugün sen iğne vuralalı 10 gün oldu sanırım bugün test yaptın mı hala çift çizgi mi silik milik çift mi yani? benim 9.günüm geçti galiba iğnenin etkisi hiçbiyerim ağrımıyo

Kuzum bugun sabah 10.30 da 9. Gunum biterdi ama ben testi sabah 7.30 da yaptim yani 9. Gunumun son saatlerinde :)))) ewet dune gore kayboldu cizgi ama tam deil golge olarak gorunuyordu yarina anca gecer. Yani 10. Gunun sonunda :)) yarin sabah bi daha yaparim yazarim isim ne :)))))))

Kizzzzz bendeki etkisi nie gecmiyor yaaa

belki de belki deeeeeeeee sen olamaz mı yani eeee iğne vücutta beta salgıladığı için vücut hamiş gibi davranıyo ağrılar ondan eğer senin ki hala salgılanmaya devam ediyosa bence yarın da çift çıkarsa sen hamişsin tatlım daha bişey demem ben

Hayırlısı tatlım inşallah herkesden güzel haberler alırız. bugün benim de 6.günüm oluyor, bn fazla bekleyemeyecek gibiyim 9.gün kan testi yaptırcam.

9.gün erken hayatım bari 10 gün geçmesini bekle sonunda hüsrana uğrarsın bişi çıkmazsa

Lennnn yok benim adet agrilarim bunlar :))))))))

Normal adet tarihim subat 8inde olmam gerekiyo subatin 4.de kan testi yaptir dedi doktor :) bi bitmedi su ignelerin etkisi yaa bi rahat biraksinlar ya bizi :))

9.gün erken hayatım bari 10 gün geçmesini bekle sonunda hüsrana uğrarsın bişi çıkmazsa

tatlım alıştım bağışıklık kazandıı vücudum hüsranlara:) eşimle bizde bi deneme yaptık. ilk aşılamada tutcakmı ya da aşılama gerçekten doğru sonuç veriyor mu ya da aldatmaca mı diye aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedik:) yani 6gündür tık:) çünkü merak ettik doktorda aşılama süper oldu yumurtaya gitti diyince işimizi şansa bıraktık manyaklık biliyorum ama napalım artık umarsamıyorum olursa olur olmazsa üzülmücem artık aglamayacagım...

tamam canım üzülmeyeceksen sorun yok yap ozaman testini haber ver mutlaka bize de şu listede en azından bir 5-6 kişnin karşısına hmiş yazayım yoksa kimsenin inancı kalmayacak aşılamaya bu arada deneyinizi beğendim

Normal adet tarihim subat 8inde olmam gerekiyo subatin 4.de kan testi yaptir dedi doktor :) bi bitmedi su ignelerin etkisi yaa bi rahat biraksinlar ya bizi :))

daha çok varmış tatlım dinleme kendini olucağı varsa da olmaz biliyosun stres çok önemli biraz sakin ol inşallah güzel sonuçalra alırız sen iğneden 10 gün say saatiyle beraber bi test yap bakalım evde

evet tatlım o yüzden yaptık aşılama gerçek mi diye:) çünkü her şeyimiz normal esimin değerleri cok yüksek benim biri 20mm biri 18mm diğeri 22 mm olan yumurtalarım oluştu buna rağmen tutmaz ise vardır bi tuhaflık çünkü klomenle 2 kez aşısız denedik ve de 3. klomende aşı yaptırdık bu seferde ilişkisiz deniyoruz:) eşimde inanmıyor gereksiz buldu direk tüpe gecelim fikrinde ama bakalım ilk aşılamada ilişkisiz nolcak. inşallah olumlu sonuç alırsak bu aşılamada biz herkese umut olcağız...

evet tatlım o yüzden yaptık aşılama gerçek mi diye:) çünkü her şeyimiz normal esimin değerleri cok yüksek benim biri 20mm biri 18mm diğeri 22 mm olan yumurtalarım oluştu buna rağmen tutmaz ise vardır bi tuhaflık çünkü klomenle 2 kez aşısız denedik ve de 3. klomende aşı yaptırdık bu seferde ilişkisiz deniyoruz:) eşimde inanmıyor gereksiz buldu direk tüpe gecelim fikrinde ama bakalım ilk aşılamada ilişkisiz nolcak. inşallah olumlu sonuç alırsak bu aşılamada biz herkese umut olcağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…