Kizlar yaa benim thvaletim cok geliyo yaa tutamiyom bile bi sanci vuruyo kasiklara oldurcek insani buyuk daha az goguslerimde agrim var belim kopuyo( insallah adet olmam
2 ekim tatlimmmm... alisveriste tipki senin gibiyim :)))))
didoş bugün sen iğne vuralalı 10 gün oldu sanırım bugün test yaptın mı hala çift çizgi mi silik milik çift mi yani? benim 9.günüm geçti galiba iğnenin etkisi hiçbiyerim ağrımıyo
didoş bugün sen iğne vuralalı 10 gün oldu sanırım bugün test yaptın mı hala çift çizgi mi silik milik çift mi yani? benim 9.günüm geçti galiba iğnenin etkisi hiçbiyerim ağrımıyo
arkadaşlar mrb, işyerinden giriyorum geçmişteki yazılardan okuyamayıp kaçırmış olabilirim aranızda var mı test yapıp olumlu sonuç alan?
Yok tatlim daha cogumuzun test gunu gelmedi :)
Kizzzzz bendeki etkisi nie gecmiyor yaaa
Hayırlısı tatlım inşallah herkesden güzel haberler alırız. bugün benim de 6.günüm oluyor, bn fazla bekleyemeyecek gibiyim 9.gün kan testi yaptırcam.
Hayırlısı tatlım inşallah herkesden güzel haberler alırız. bugün benim de 6.günüm oluyor, bn fazla bekleyemeyecek gibiyim 9.gün kan testi yaptırcam.
belki de belki deeeeeeeee senolamaz mı yani eeee iğne vücutta beta salgıladığı için vücut hamiş gibi davranıyo ağrılar ondan eğer senin ki hala salgılanmaya devam ediyosa bence yarın da çift çıkarsa sen hamişsin tatlım daha bişey demem ben
Lennnn yok benim adet agrilarim bunlar :))))))))
normal adet tarihin neydi canım benim senin bende dün öyleydim kasıklarım yere düşüyodu bugün ne belirti kaldı ne bişey heralde iğnenin etkisi bitti gitti o iğne vücudun hamile gibi davranmasına neden oluyo sürekli betahcg salgılatıyo çünkü
iyi tamam kızma ama varya didoş eğer hamile çıkarsan valla ben bilmem bana ne alırsan artık????
9.gün erken hayatım bari 10 gün geçmesini bekle sonunda hüsrana uğrarsın bişi çıkmazsa
Size bi kibris tatili ayarlarim :)))))))))))))
tatlım alıştım bağışıklık kazandıı vücudum hüsranlara:) eşimle bizde bi deneme yaptık. ilk aşılamada tutcakmı ya da aşılama gerçekten doğru sonuç veriyor mu ya da aldatmaca mı diye aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedik:) yani 6gündür tık:) çünkü merak ettik doktorda aşılama süper oldu yumurtaya gitti diyince işimizi şansa bıraktık manyaklık biliyorum ama napalımartık umarsamıyorum olursa olur olmazsa üzülmücem artık aglamayacagım...
Normal adet tarihim subat 8inde olmam gerekiyo subatin 4.de kan testi yaptir dedi doktor :) bi bitmedi su ignelerin etkisi yaa bi rahat biraksinlar ya bizi :))
tamam canım üzülmeyeceksen sorun yok yap ozaman testini haber ver mutlaka bize de şu listede en azından bir 5-6 kişnin karşısına hmiş yazayım yoksa kimsenin inancı kalmayacak aşılamaya bu arada deneyinizi beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?