evet tatlım o yüzden yaptık aşılama gerçek mi diye:) çünkü her şeyimiz normal esimin değerleri cok yüksek benim biri 20mm biri 18mm diğeri 22 mm olan yumurtalarım oluştu buna rağmen tutmaz ise vardır bi tuhaflık çünkü klomenle 2 kez aşısız denedik ve de 3. klomende aşı yaptırdık bu seferde ilişkisiz deniyoruz:) eşimde inanmıyor gereksiz buldu direk tüpe gecelim fikrinde ama bakalım ilk aşılamada ilişkisiz nolcak. inşallah olumlu sonuç alırsak bu aşılamada biz herkese umut olcağız...
ulan dedim ki hayatımda bir kere bile olsa o çift çizgiyi göreyim eşimden gebelik testi istedim o iğnenin etkisi geçmemiştir diye ovitrelle de etki geçmeden test yaparsam çift çıkıyomuş dedler ya ondan yaptım işte o bile çıkmadıhayret ya o çifti görmek bana nasip olmayacak anlaşılan bak didem benim günümde yapmıştın çift çıkmıştı bende o bile yok
süpermiş e daha ne isteyim ozaman size gelicez ama !!! sen hamiş olduğundan yemekleri filan ben yaparım olur biter
canım benim yaa kan testi yaptır ben bikere iğneden 3 gün sonra kan testi yaptırmıştım 33 çıkmıştı değerim:)) 0 görmekten daha iyiydi. bu seferde 9. gün yaptırcam tahlilimi çünkü en kötü ihtimalle negatif ise 2 ya da 3 falan çıkar 0 dan iyidir yani:))
ulan dedim ki hayatımda bir kere bile olsa o çift çizgiyi göreyim eşimden gebelik testi istedim o iğnenin etkisi geçmemiştir diye ovitrelle de etki geçmeden test yaparsam çift çıkıyomuş dedler ya ondan yaptım işte o bile çıkmadıhayret ya o çifti görmek bana nasip olmayacak anlaşılan bak didem benim günümde yapmıştın çift çıkmıştı bende o bile yok
kuzum bunun neresı tatıl otel ayarlıcam sen esın karnındakı bebek gzl bı tatıl yapın luksunden... bana bakmaya mı gelcen
bacı okudun mu yazdığımı hamiş olabilrsin gerçekten???
kızz deli olma nerde gorulmus hamıle olupta asılamanın 8. gunde ıdrarda cıktıgı.. zugurt tesellisi verme banasenın erken cıkmıs vucuttan etkısı hem benım 2 doz vuruldu catlatma ıgnesı belki senın daha az ıse ondan cıktı erken
2 doz muyok annem ben tek doz iğne yaptım dedim ya sırf o çift çizgiyi görüyüm diye yaptım testi ama o da kısmet olmadı arkadaşın 10.gününde idrarda çıkmıştı üçüzmüş meğersem ondan betası yüksekmiş
yavrummm benım kı besiz mi ki 8. gunde cıksın ıgnedendır
kııııııııııııııııız Allah korusun 5 iz ne lennnn oy oy düşünsene adam evi terkeder
yok kızlar benden bişey beklemeyin yani olumlu haber çıkmaz bizden dr.um çok yakışıklı iyi niyetli aama yetersiz bir dr.du.şimdi eşimle konuşuyoruz da böyel saçma aşılama olmaz yani kan tahlili yapılmadı tüpler bakılmadı aşılama da ultrason bakılmadı yumurtaların çatladığı bile belli değil adam bana test gününü bile söylemedi ilaç vermedi böyle saçma iş mi olur ben niye yaptırdım bilmiyorum aslında neyse her işte bir hayır varmış ne diyelim umarım sizden güzel haberler alırım ama benden haber yok yani beklemeyin sizlere sevinicem ben inşallah umusuzluk değil yanlış anlamayın ama bu kadar saçmalığa ben olumlu sonuç alırsam her aşılamanın tutması gerekir demek bende size ilerde güzel haberler vericem inşallah
Yaaa kuzummm durup durup dellenme... bakti yada bakmadi belki kan tahlillerin normal tuplerin acik.. benimde bakilmadi catladumi die.. olacagi varsa olur oyle yada boyle hadi bakalim niye uzuyosun kendini.. hem hic ilgisi yok ki baskalarinin asilamasinin tutmasyla.. srnin tuplerin mi kapali yumurtalaman mi yok? Bi sotun yok diye dusun ki bence yoktur olacagi varsa olur. Eger tutmamissa daha iyi bi dr.a gidersin gerekli seyleri yapar sende rahat edersin bebegim.. kiz her 2 gune bi seni mi teselli edicem ben :)))))))))
yavrum benim ya sağol tesellin için ama gerçekten üzgün değilim sadece olaya biraz bilimsel yaklaşıyorum 10 gün evde dinlemiş oldum diye bakıyorum ben olaya şu anda ama eğer şaşar beşer de tutarsa bu bir mucize olacak :44::44::44::44:
yavrum benim ya sağol tesellin için ama gerçekten üzgün değilim sadece olaya biraz bilimsel yaklaşıyorum 10 gün evde dinlemiş oldum diye bakıyorum ben olaya şu anda ama eğer şaşar beşer de tutarsa bu bir mucize olacak :44::44::44::44:
şişşşttt umutsuzluğa yer arkadaşşş ...
" o bebiş,bu göbişe girecek ... " o kadarrr ...
Rabbim hayırlısından,hayırlı zamanda versin ...
Umutsuzlukk yookkkk
reyyancım gerçekten mi? ne zamandı ki aşılaman kaç gün olmuşti ki daha yapma ya ne diycemi şaşırdım üzülme be annem daha zamanı gememiş onun rızkı daha yaratılmamış dünyada sabır bitanem sabır
yani bencede kızlar.hadi artık düşünmeyin çok.düşününce olacağı varsa bile olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?