O terk etmese ben kovarim zaten bide ona bakamam ki :))))))))))
umutsuzluk üzme dısında bizi işe yaramıyor
en iyisi akışına bırakmakkk
Canim uzulme ne olur vardir bundada bir hayir biliyorum cok zor biz ne yasiycaz bilmiyoz ki(
Arkaslar 0.5 cikti 10. Gun doktor ne negatif ne pozitif cuma gel dedi olsa zatwn en azindan 2 3 cikmaMiydi ?
Arkaslar 0.5 cikti 10. Gun doktor ne negatif ne pozitif cuma gel dedi olsa zatwn en azindan 2 3 cikmaMiydi ?
ayyy sen kovarsın valla didem inanırım ha..
aynen canım katılıyorum yani.zor ama ne yapalım...
o belli olmaz canım.on gün daha erken bence.hemen umutsuzluğa kapılma canım.
Dogru ama gonul soz dinlemiyor iste bu evlat hasreti ne kadar zormus olmayan yawrumu nede cok sevmistim
:)))) kuzum benim evine vardin mi?
yani bencede kızlar.hadi artık düşünmeyin çok.düşününce olacağı varsa bile olmuyor.
Su alben omrumu yediiiii)))) durup durup moralini bozacak bisey buluyor. :))
yok ya düşünmüyorum zaten kızlar dediğin benim ben yazdım onları didemin bir şey dediği yok garibim beni sakinleştirmek istiyor ama ben olur gözüyle bakmadım ki hiç zaten baştan beri ama kızlara umut vereyim bide yeaşadıklarımı paylaşayım diğer kadınlar okusun kendinden bişeyler bulsun istedim
şişşşttt umutsuzluğa yer arkadaşşş ...
" o bebiş,bu göbişe girecek ... " o kadarrr ...
Rabbim hayırlısından,hayırlı zamanda versin ...
Umutsuzlukk yookkkk
17 ocakta oldum tatlim 27 ocaktada kan verdim 0.5 cikti
yok ya düşünmüyorum zaten kızlar dediğin benim ben yazdım onları didemin bir şey dediği yok garibim beni sakinleştirmek istiyor ama ben olur gözüyle bakmadım ki hiç zaten baştan beri ama kızlara umut vereyim bide yeaşadıklarımı paylaşayım diğer kadınlar okusun kendinden bişeyler bulsun istedim
Kuzummmmm canimmmm kocaman opesim geldi seni :)))))
Arkadaslar beynim durdu ya hep agrim var kasiklarim belim benim bunyem cok degisikti sanki hamileyim hissediyorum amaaaaa cumaya kadar deger kac olursa normal olcak en az 10 diorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?