iyi iyi sen öyle bakmaya devam et aşkımmm.beyin hücrelerin büzüşmemiş olur.benimkiler elden gittide.bari siz iyi olun..
Subat 1 de olmam lazim hic erken olmam 3 4 gunde gecebilir gtmeyecem haftaya kadar
sağol bebeğim valla yanımda olsan bende sana sarılmayı çok isterdim nolur senden alayım güzel haberleri hepinizden yoksa benim bebeğim olacak Allahın izniyle ama birz daha zamanı var
boşverrrrrrrrrrr beyni filan çok da lazım olmuyo zaten asıl lazım olanlarda ne eşimde ne bende var
albennnnn olacakkk birgünn elbettt bebeklerimizzzzzzzzz
yok yok bende pek fazla kullanmıyorum bu sıralar.
inşallah tatlım bende inanıyorum olacak birza daha sabır lazım sadece
aşılamanın yapıldığı günle beraber 11. gün canımAyyy hadi insallah bak bende umitlendim simdi :)) kacinci gunun bugun cnm
bence de beklemeye çalış hayatım en sağlıklısı o bence
aşılamanın yapıldığı günle beraber 11. gün canım
mrb canım
yarın inş rabbim nasip edrse aşılamam var.wuhuu çok heyecanlıyım
yok yok bende pek fazla kullanmıyorum bu sıralar.
bende iki gündür iğne yaptırıyorum iğnenin adı merional 75. pazartesi başladım cuma dahil yaptıracam cumartesi günü kontrole gidecem. sonrasında ne olacak onu bilemiyorum. tutma olasılığı ne onu da bilmiyorum. içimde olacak gibi bir his var , bu hissin olmasını da istemiyorum aslında.. çokta umutlanmak istemiyorum ..umut fakirin ekmeğiymiş :26: karışığım..:44:
çıkmadık candan umut kesilmez
insanın evi gibisi yok demi?kars bile olsa evime gelince bir huzur buluyorum ben sorma gitsin 3 ay önce istanbula gittim 10 gün kaldım öyle tatil amaçlı ama eve geldim ya nasıl sevindim çocuk gibi anlatamam
ah evet ya.çok haklısın bir günlügüne dahi olsa çekilmez ya.evim evim güzel evim
eeeeeeee önümüzdeki ay hep ordasın ciciş tüp bebek önümüzdeki ay dimi yanılmıyosam aman olsun sonu güzel olsun da çekilen çile de kutsal olsun
evet şubat adetimin ikinci günü gidecem.bütün tahliller yapılacakmış.ama o zaman başlanacak mı bilmiyorum.sonra sizi 20.gün tekrar çagırcaz dediler hiç bir şey anlamadım ama.yavaş yavaş ögrenicez bakalım..ha bu arada biz eşimle kan verdik.genetigimize bakacaklarmış.dna mızı çıkaracaklarmış.çok iyi bir şey.sonuç taa bir ay sonra çıkacakmış.:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?