Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi iyi sen öyle bakmaya devam et aşkımmm.beyin hücrelerin büzüşmemiş olur.benimkiler elden gittide.bari siz iyi olun..

boşverrrrrrrrrrr beyni filan çok da lazım olmuyo zaten asıl lazım olanlarda ne eşimde ne bende var

sağol bebeğim valla yanımda olsan bende sana sarılmayı çok isterdim nolur senden alayım güzel haberleri hepinizden yoksa benim bebeğim olacak Allahın izniyle ama birz daha zamanı var

albennnnn olacakkk birgünn elbettt bebeklerimizzzzzzzzz

mrb canım

yarın inş rabbim nasip edrse aşılamam var.wuhuu çok heyecanlıyım

bende iki gündür iğne yaptırıyorum iğnenin adı merional 75. pazartesi başladım cuma dahil yaptıracam cumartesi günü kontrole gidecem. sonrasında ne olacak onu bilemiyorum. tutma olasılığı ne onu da bilmiyorum. içimde olacak gibi bir his var , bu hissin olmasını da istemiyorum aslında.. çokta umutlanmak istemiyorum ..umut fakirin ekmeğiymiş :26: karışığım..:44:

yok yok bende pek fazla kullanmıyorum bu sıralar.

insanın evi gibisi yok demi?kars bile olsa evime gelince bir huzur buluyorum ben sorma gitsin 3 ay önce istanbula gittim 10 gün kaldım öyle tatil amaçlı ama eve geldim ya nasıl sevindim çocuk gibi anlatamam

hayırlısı olsun canım çok umutlanma tabiki de umudun olsun ama fazla kaptırma kendini yoksa hüsran olur sonu inşallah emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim bana da haber ver aşılamanın yapıldığı gün seni de listemize ekleyelim

parsen:28 Ocak 2014--------------????------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014--------????--------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

insanın evi gibisi yok demi?kars bile olsa evime gelince bir huzur buluyorum ben sorma gitsin 3 ay önce istanbula gittim 10 gün kaldım öyle tatil amaçlı ama eve geldim ya nasıl sevindim çocuk gibi anlatamam

ah evet ya.çok haklısın bir günlügüne dahi olsa çekilmez ya.evim evim güzel evim

eeeeeeee önümüzdeki ay hep ordasın ciciş tüp bebek önümüzdeki ay dimi yanılmıyosam aman olsun sonu güzel olsun da çekilen çile de kutsal olsun

evet şubat adetimin ikinci günü gidecem.bütün tahliller yapılacakmış.ama o zaman başlanacak mı bilmiyorum.sonra sizi 20.gün tekrar çagırcaz dediler hiç bir şey anlamadım ama.yavaş yavaş ögrenicez bakalım..ha bu arada biz eşimle kan verdik.genetigimize bakacaklarmış.dna mızı çıkaracaklarmış.çok iyi bir şey.sonuç taa bir ay sonra çıkacakmış.:44::44::44:

bak sen ya bunu bir doğum evi hastanesi mi yapıyor yani ege tıp mı yoksa ya hayat batıda burda bişey yok doğu ölü ya valla tıp fakültesinde aşılamayı dr.kendi insiyatifiyle yapıyor yok böyle bişey çok sevindim çok iyi bişey bu olsun bir ay beklersin annem nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…