Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet evet dogum evi hastanesi ama eğitim araştırma..zaten sonuç bizim orda olduğumuza denk gelecek gibi.genetigimizde bişey çıkmaz inşallah.bu test hamile kaldıktan sonrası içinde önemliymiş.herşeye bakıyolar işte.adetin ikinci günü yaptıracagım tesleri görsen tam yarım sayfa.zaten bugün altı tüp kan verdim.kolum hala ağrıyor valla.

iyi akşamlar herkesin sonuçları hayırlı olsun inşallah. bende yarın saat 17:00 da aşılama olacağım.alben benide ekler misin listeye. en son ben alıcam aranızda sonucu.sizden gelen olumlu haberlerle benimde olumlu olur inş.

gelsin artık şu güzel haberler.alben listeye baktım ne kadar çok bekleyen varmışvarya bide beni en başa yazmışsın kuzum

ya evet bu ay tüm türkiye ve yavru vatan kktc aşılama yaptırmış parsencim ilk haber senden geldi ama kuşum sen en birincisin o liste sen hamiş kalan dek devam edicek ben devam ettiricm benim ki tutmasa da söz sana hem beimki ağustosta ama senin haberin gelene kadar güncelliycem ben onu

tatlım yarın saatinle beraber yaz kaçıncı aşılaman olduğunu yarın ekleyim senide inşallah güzel haberler alırız seni de umutlandırırız hayırlı olsun şimdiden

tatlım yarın saatinle beraber yaz kaçıncı aşılaman olduğunu yarın ekleyim senide inşallah güzel haberler alırız seni de umutlandırırız hayırlı olsun şimdiden

tmm cnm yarın yazarım tekrar.dua istiyorum sizden yarın için.benim dualarımdasınız.

canım enim çok teşekkür edrim.çok düşüncelisin hayatım.bende senin iyi haberlerini alana dek burada kalacagım.söz sana.

luluuuuuuum naber bebeğim sesin çıkmadı bugün hadi bana güzel haberlerle gel canım benim

alben tatlım annemi hastaneye götürdm btün gün ordaydım kemoterapi alıyo,yarında 2 tane film çekilcek ben hala regli olmadm akıntı devam ediyor

bende 18 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.dr.um 3 şubatta kan tahlili yaptır dedi.bu arada bayanlar dikkatimi çekti,genelde aşılamanın hemen arkasına başlayan kasık ağrısı ve göğüs şişliklerinden hassasiyetlerinden bahsetmişsiniz.bu etkiler bendede aşılamanın 3.günü başlamıştı ve dr.uma sordum ilaçların etkisi olabilir dedi.bekleyen herkese şans diliyorum hayırlısı olsun inşallah..

Kızlar allah isteyen herkese evlat nasip etsin benimde bu ay olmazsa diğer ay aşılama yaptıracağım özelde

Vay arkadaslar ya ne cok bebis bekleyen isteyen var allahim insallah isteyen herkese nasip eder .. liste baya kalabaliklasmis keske herkesin yanina bi göbuslu anne koyuversen alben... :)

Vay arkadaslar ya ne cok bebis bekleyen isteyen var allahim insallah isteyen herkese nasip eder .. liste baya kalabaliklasmis keske herkesin yanina bi göbuslu anne koyuversen alben... :)

Amin cnm liste kaçıncı sayfada bulamadımda ben

canım enim çok teşekkür edrim.çok düşüncelisin hayatım.bende senin iyi haberlerini alana dek burada kalacagım.söz sana.

sağol bitanem inşallah sana hamilelik nasıl gidiyor diye sorucam bigün tavsiye istiycem gör bak az kaldı dayanıcaz kuzum sonra Allahım mis gibi evlat kokusu vericek burunlarımıza

alben tatlım annemi hastaneye götürdm btün gün ordaydım kemoterapi alıyo,yarında 2 tane film çekilcek ben hala regli olmadm akıntı devam ediyor

çok geçmiş olsun bitanem ay çok üzüldüm ya Allah şifasını versin inşallah senin regl olmamana da ayrıca sevindim etsin o akıntın devam mümkünse

aşılama yaparken,bu tutmazsa bir aşılama daha yaparız sonra rapor veririm tüp bebeğe yönlenirsiniz diye anlatıyordu.

anladım tatlım yani tüpten önce bir aşılama daha yapılacak hemi hadi hayırlısı inşallah gerek kalmaz tatlım

sağol tatlım umarım seninde kucağını bebeklerle doldursun Rabbim bende göğüste filan hiç bir halt olmadı bence progesteranın etkisi o çoğu arkadaş kullanmış onu bana dr.vermedi ama kasık ağrısı ara ara batma şeklinde oluyor bugün bende 7.günümdeydim bugün kasıklarımda çok ağrımadı benim o iğne etkisi galiba kasık ağrısı yani bugün test yaptım negatif yani iğnenin etkisi geçmişti bu arada 19 ocakta iğne yapmıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…