bak sen ya bunu bir doğum evi hastanesi mi yapıyor yani ege tıp mı yoksa ya hayat batıda burda bişey yok doğu ölü ya valla tıp fakültesinde aşılamayı dr.kendi insiyatifiyle yapıyor yok böyle bişey çok sevindim çok iyi bişey bu olsun bir ay beklersin annem nolucak
kız hayırdır güzel bir haberler mi var
gelsin artık şu güzel haberler.alben listeye baktım ne kadar çok bekleyen varmışvarya bide beni en başa yazmışsın kuzum
iyi akşamlar herkesin sonuçları hayırlı olsun inşallah. bende yarın saat 17:00 da aşılama olacağım.alben benide ekler misin listeye. en son ben alıcam aranızda sonucu.sizden gelen olumlu haberlerle benimde olumlu olur inş.
tatlım yarın saatinle beraber yaz kaçıncı aşılaman olduğunu yarın ekleyim senide inşallah güzel haberler alırız seni de umutlandırırız hayırlı olsun şimdiden
ya evet bu ay tüm türkiye ve yavru vatan kktc aşılama yaptırmış parsencim ilk haber senden geldi ama kuşum sen en birincisin o liste sen hamiş kalan dek devam edicek ben devam ettiricm benim ki tutmasa da söz sana hem beimki ağustosta ama senin haberin gelene kadar güncelliycem ben onu
luluuuuuuum naber bebeğim sesin çıkmadı bugün hadi bana güzel haberlerle gel canım benim
Vay arkadaslar ya ne cok bebis bekleyen isteyen var allahim insallah isteyen herkese nasip eder .. liste baya kalabaliklasmis keske herkesin yanina bi göbuslu anne koyuversen alben... :)tatlım yarın saatinle beraber yaz kaçıncı aşılaman olduğunu yarın ekleyim senide inşallah güzel haberler alırız seni de umutlandırırız hayırlı olsun şimdiden
Vay arkadaslar ya ne cok bebis bekleyen isteyen var allahim insallah isteyen herkese nasip eder .. liste baya kalabaliklasmis keske herkesin yanina bi göbuslu anne koyuversen alben... :)
tatlım yarın saatinle beraber yaz kaçıncı aşılaman olduğunu yarın ekleyim senide inşallah güzel haberler alırız seni de umutlandırırız hayırlı olsun şimdiden
Amin cnm liste kaçıncı sayfada bulamadımda ben
canım enim çok teşekkür edrim.çok düşüncelisin hayatım.bende senin iyi haberlerini alana dek burada kalacagım.söz sana.
nasıl yani zaten aşılamalı değilmiydin ki sen?
alben tatlım annemi hastaneye götürdm btün gün ordaydım kemoterapi alıyo,yarında 2 tane film çekilcek ben hala regli olmadm akıntı devam ediyor
Vay arkadaslar ya ne cok bebis bekleyen isteyen var allahim insallah isteyen herkese nasip eder .. liste baya kalabaliklasmis keske herkesin yanina bi göbuslu anne koyuversen alben... :)
aşılama yaparken,bu tutmazsa bir aşılama daha yaparız sonra rapor veririm tüp bebeğe yönlenirsiniz diye anlatıyordu.
tmm cnm yarın yazarım tekrar.dua istiyorum sizden yarın için.benim dualarımdasınız.
bende 18 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.dr.um 3 şubatta kan tahlili yaptır dedi.bu arada bayanlar dikkatimi çekti,genelde aşılamanın hemen arkasına başlayan kasık ağrısı ve göğüs şişliklerinden hassasiyetlerinden bahsetmişsiniz.bu etkiler bendede aşılamanın 3.günü başlamıştı ve dr.uma sordum ilaçların etkisi olabilir dedi.bekleyen herkese şans diliyorum hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?