Kızlar allah isteyen herkese evlat nasip etsin benimde bu ay olmazsa diğer ay aşılama yaptıracağım özelde
bende 18 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.dr.um 3 şubatta kan tahlili yaptır dedi.bu arada bayanlar dikkatimi çekti,genelde aşılamanın hemen arkasına başlayan kasık ağrısı ve göğüs şişliklerinden hassasiyetlerinden bahsetmişsiniz.bu etkiler bendede aşılamanın 3.günü başlamıştı ve dr.uma sordum ilaçların etkisi olabilir dedi.bekleyen herkese şans diliyorum hayırlısı olsun inşallah..
ben 9 günü yaptırdım tam olarak 0.0 çıktı canımcanım benim yaa kan testi yaptır ben bikere iğneden 3 gün sonra kan testi yaptırmıştım 33 çıkmıştı değerim:)) 0 görmekten daha iyiydi. bu seferde 9. gün yaptırcam tahlilimi çünkü en kötü ihtimalle negatif ise 2 ya da 3 falan çıkar 0 dan iyidir yani:))
anammm benimle aynı gün yaptıran biri çıktı yupiiibende 18 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.dr.um 3 şubatta kan tahlili yaptır dedi.bu arada bayanlar dikkatimi çekti,genelde aşılamanın hemen arkasına başlayan kasık ağrısı ve göğüs şişliklerinden hassasiyetlerinden bahsetmişsiniz.bu etkiler bendede aşılamanın 3.günü başlamıştı ve dr.uma sordum ilaçların etkisi olabilir dedi.bekleyen herkese şans diliyorum hayırlısı olsun inşallah..
ah ah kızlar sormayın bugün kasık ağrısıyla uyandım sandım adet oluyorum, galiba 1 haftaya kadar adet olcam çünkü benim 1 hafta öncesinde başlar adet belirtilerimaynı adet ağrısı gibi ağrım, bulantım, bacaklarımda genleşme,göğsümde ağrı ve acının artması başladı. alıştım artık bu adet belirtilerine... desenize bu ayda kuru sıkı çıktı:) eger adet olursam aşılama tam bi fiyasko... anlayacağınız zaman harcamak dicem...
dünkünden daha belliydi diyorsun ve ilk idrarım değil diyorsun bence artık senin içindeki minik bebek betahcg üretmeye başlamış olabilirGunaydin kizlarrrrr... ben bu sabah yinr test yaptim. Catlatma ignesinin 10. Gununun sonsaatlerinde asilamanin da 9. Gununde.. yine dunku gibi soluk pembe ama dunkunden az bisey daha belli bir cizgi cikti.. bide ben sabah cok cisim gelmisti 6 bucukta tuvalete kalkmistim.. testi sabah 8.30 da ikinci idrarimla yaptim. Catlatma ignesinin etkisi hala dewam ediyor yani... bilgilerinize :)))))))
anammm benimle aynı gün yaptıran biri çıktı yupiii
saat kaçta yaptırdın canım ? taaaa 3 şubatta mı yaptır dedi tey teyy ben eğer tutmadıysa o tarihe kadar çoktan adet olmuş ve adetim bile bitmiş olurben geç 31 inde yaptırırım zaten çıkmazsa o gün öğleden sonra oturur bizimkini beklerim
dünkünden daha belliydi diyorsun ve ilk idrarım değil diyorsun bence artık senin içindeki minik bebek betahcg üretmeye başlamış olabilir
alben tatlım annemi hastaneye götürdm btün gün ordaydım kemoterapi alıyo,yarında 2 tane film çekilcek ben hala regli olmadm akıntı devam ediyor
kızlar eğer istatistikler doğruysa yani aşılamada tutma oranı %20-%30 ise listede tam 21 kişi var ortalama olarak burada beklemede yazan 5-6 hatun hamile olmalı bu ay bakalım bu istatistikler palavramı ben istatistikçi olduğumdan merak ettim zamanda geçmek bilmiyor ki bir an önce sonuç alalım kızlardan
ben saat öğlen 12:00 de yaptırdım.tüp bebek merkezindeki hemşire ayın 30un da beta hcg yaptırabilirsin dedi ama dr.um çok erken doğru sonuç vermeyebilir 3'ünde yaptır dedi.o yüzden ben bekleyeceğim canım.yanlış sonuç almaktansa biraz daha beklerim ama garantili sonuç alırım.benimde gebelik yoksa adetimin 5 şubatta başlaması lazım.hepimize bol şans :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?