Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
parsen:28 Ocak 2014--------------????------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014--------????--------------------1.aşılama---------------beklemede
sewilay :18 Ocak 2014---------????--------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

tatlım seni de ekledim listeye ama bize mutlaka sonuç bildir ki bunları okuyanlarda bir fikir sahibi olsun insanlara bi faydamız dokunsun olur mu canım bu bizim görevimiz oldu artık hayırlı haberlerini bekliyorum 2 yada 3 gün sonra kan testinde senin sonucun çıkacaktır hamiş sonucunu görmek istiyorum

kızlar eğer istatistikler doğruysa yani aşılamada tutma oranı %20-%30 ise listede tam 21 kişi var ortalama olarak burada beklemede yazan 5-6 hatun hamile olmalı bu ay bakalım bu istatistikler palavramı ben istatistikçi olduğumdan merak ettim zamanda geçmek bilmiyor ki bir an önce sonuç alalım kızlardan

Albencim biz senle ayni gun asilama olmusuz yaa simdi dikkatimi cekti ayy iice kor oldum valah bu heyecanli bekleyisten :)) benim doktorum 21 sali gunuydu ya carsamba 1.gunu dedi asilamanin 4 subatta kan ver dedi sana kacinda kan ver dedi catlatma ignesini de pazartesi sabah 6:30 yapmistik bakalim cuma bi idrar testi yaparim neler var neler yok bi taraftanda korkuyorum o tek cizgiden 😞😞 ve hala deli gibi tavana bakiyom uyku yok (

ben 9 günü yaptırdım tam olarak 0.0 çıktı canım

anammm benimle aynı gün yaptıran biri çıktı yupiii
saat kaçta yaptırdın canım ? taaaa 3 şubatta mı yaptır dedi tey teyy ben eğer tutmadıysa o tarihe kadar çoktan adet olmuş ve adetim bile bitmiş olur ben geç 31 inde yaptırırım zaten çıkmazsa o gün öğleden sonra oturur bizimkini beklerim

ah ah kızlar sormayın bugün kasık ağrısıyla uyandım sandım adet oluyorum, galiba 1 haftaya kadar adet olcam çünkü benim 1 hafta öncesinde başlar adet belirtilerim aynı adet ağrısı gibi ağrım, bulantım, bacaklarımda genleşme,göğsümde ağrı ve acının artması başladı. alıştım artık bu adet belirtilerine... desenize bu ayda kuru sıkı çıktı:) eger adet olursam aşılama tam bi fiyasko... anlayacağınız zaman harcamak dicem...

Gunaydin tatlim... senin o bugun baslayan adet agrilarini 5 gundur cekiyorum benimde adetten cok once baslar agrilarim.. ben asilamayi 20 sinde oldum ve asilamadan sonraki 4 gun iliski olmadi benim koca cok hastaydi allaha kaldi isimiz .. ama niye vakit kaybi olsun ki bebeim bi sorununuz yoksa bence tekrar dene. Benim esimde problem olmasina karsi ben onumuzdeki ay yine deniycem ... hem ne biliyosun tutmadigini dun dr. Umla konustum bu agrilar normalmis dedi gebelik olsa bile bu agrilari yasicakmisiz...

Gunaydin kizlarrrrr... ben bu sabah yinr test yaptim. Catlatma ignesinin 10. Gununun sonsaatlerinde asilamanin da 9. Gununde.. yine dunku gibi soluk pembe ama dunkunden az bisey daha belli bir cizgi cikti.. bide ben sabah cok cisim gelmisti 6 bucukta tuvalete kalkmistim.. testi sabah 8.30 da ikinci idrarimla yaptim. Catlatma ignesinin etkisi hala dewam ediyor yani... bilgilerinize :)))))))

dünkünden daha belliydi diyorsun ve ilk idrarım değil diyorsun bence artık senin içindeki minik bebek betahcg üretmeye başlamış olabilir

tamam canım tabiki haber veririm.inşallah güzel haberler veririm.Allah bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.hamile kalan arkadaşlarada nazarlar değmesin sağlıkla hayırlı hamilelik geçirmelerini diliyorum.ben haziran ayında biyolojik düşük yaptım.(o da çatlatma iğnesiyle olmuştu)o zaman adet günümü bir gün geçmişti kan tahlili yaptırmıştım değerim 53 çıkmıştı ve bir hafta geçmediki düştü..sevincimde kursağımda kaldı.şimdi yine bu kadar düşük sayılara sevinmeyi düşünmüyorum hatta kendimi hamile bile saymayacağım taki kalp atışını duyana kadar..ama değerim kaç olursa olsun sizlerle paylaşacağım.

Son düzenleme:

ben saat öğlen 12:00 de yaptırdım.tüp bebek merkezindeki hemşire ayın 30un da beta hcg yaptırabilirsin dedi ama dr.um çok erken doğru sonuç vermeyebilir 3'ünde yaptır dedi.o yüzden ben bekleyeceğim canım.yanlış sonuç almaktansa biraz daha beklerim ama garantili sonuç alırım.benimde gebelik yoksa adetimin 5 şubatta başlaması lazım.hepimize bol şans :)

dünkünden daha belliydi diyorsun ve ilk idrarım değil diyorsun bence artık senin içindeki minik bebek betahcg üretmeye başlamış olabilir

Yok kuzum dunku test ile bugunku farkli markaydi. Bugunkunun hassasiyeti 25 di. Ondan dolayi daha belirgin cikmistir. Hem asilamanin 9. Gununde pozitif cikmasi icin 5 iz hamilelik olmasi lazim : )))))))

alben tatlım annemi hastaneye götürdm btün gün ordaydım kemoterapi alıyo,yarında 2 tane film çekilcek ben hala regli olmadm akıntı devam ediyor

lulum ben de seni merak etmiştim bu haftayı geçirdinmi tamamdır,inşallah tutar dualarımız seninle..

gunaydinnnn

catlatma ignesinin etkisi 12.gune kadar olabilir.tecrubeyle sabittir

bugun doktor randevum var.bakalim kist falan olusmusmu

benim dr.um bu oranın yüzde 10'la 15 arası olduğunu tüp bebeğinde yüzde 35 olduğunu söyledi

Gunaydin arkadaslar size tavsiyem gununuz gelmeden kan tahluli yaptirmayin ben asilamamin 10. Gunu yaptirdim 0.5 o 5de catlatma ignesinin etkisi diye dusunuyorum ben tum hamilelik belirtilerini yasamistim demek istedigim bosa beynimuzi yormayalum uzulen yine biz yine biiiizzz

günaydın sızlerı uzun zamandır takıp edıyorum .aşılama kervanına katılanlardanım bende yarın sabah 11 de aşılamam var içimde bir umut bu ay olacak dıyor .RABBİM emeklerimizi boşa cıkarmasın dualarınıza benıde alırsanız sevınırım

Bende saat 12:00 de yaptırmıştım ama şu saat itibariyle adet oldum :) sabah nöbetten çıkarken test yapacaktım iyi ki yapmamis kit zayi olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…