günaydın sızlerı uzun zamandır takıp edıyorum .aşılama kervanına katılanlardanım bende yarın sabah 11 de aşılamam var içimde bir umut bu ay olacak dıyor .RABBİM emeklerimizi boşa cıkarmasın dualarınıza benıde alırsanız sevınırım
Insallah olur canim asilamayi olurken dua et ya varis ya musavvir ya halik diye aklina ne gelirse hemende kalkma yarim saat yat en azindan benim olmadi insallah senin olur
inşallah dün dr nda odasında otururken bı bayan geldı 7 ay önce doğum yapmış ve 6 haftalık tekrar hamıle cok uzuldum rabbım kımıne ust uste verıyo kımınede aratıyo
Albencim biz senle ayni gun asilama olmusuz yaa simdi dikkatimi cekti ayy iice kor oldum valah bu heyecanli bekleyisten :)) benim doktorum 21 sali gunuydu ya carsamba 1.gunu dedi asilamanin 4 subatta kan ver dedi sana kacinda kan ver dedi catlatma ignesini de pazartesi sabah 6:30 yapmistik bakalim cuma bi idrar testi yaparim neler var neler yok bi taraftanda korkuyorum o tek cizgiden 😞😞 ve hala deli gibi tavana bakiyom uyku yok(
Gunaydin kizlarrrrr... ben bu sabah yinr test yaptim. Catlatma ignesinin 10. Gununun sonsaatlerinde asilamanin da 9. Gununde.. yine dunku gibi soluk pembe ama dunkunden az bisey daha belli bir cizgi cikti.. bide ben sabah cok cisim gelmisti 6 bucukta tuvalete kalkmistim.. testi sabah 8.30 da ikinci idrarimla yaptim. Catlatma ignesinin etkisi hala dewam ediyor yani... bilgilerinize :)))))))
günaydın sızlerı uzun zamandır takıp edıyorum .aşılama kervanına katılanlardanım bende yarın sabah 11 de aşılamam var içimde bir umut bu ay olacak dıyor .RABBİM emeklerimizi boşa cıkarmasın dualarınıza benıde alırsanız sevınırım
iğnenin etkisi etkisi diye diye hamile çıkacak haberi yok 10 gün olmuş daha yani bak sana diyorum eğer 2 gün sonrada böyle çifti görürsen sen hamilesin didoşum ben de bişey bilmem daha
Bende saat 12:00 de yaptırmıştım ama şu saat itibariyle adet oldum :) sabah nöbetten çıkarken test yapacaktım iyi ki yapmamis kit zayi olmadı :)
Ama yavrucum niye kiziyosun bana :))) bebeim bak arkadas 12. Gun bile pozitif gormus ve hamile deilmis demekki etkisi 12 gunu bulabilyor :))))))))))
ay ne bünyeymiş sizinkilerde ayol benimki 9.günümde geçti bitti ne biliyim ya belki de öyle inanmak istiyorum didem ya hamile olmanı istiyorum işte çift çizgi lafını duyuncada sevinçten ne dediğimi bilmiyorum ama aşılamanın 9.gününde çift görüp hamile olnaı dumyştum be o zaman haliyle iğne 11.günü oluyor ben yinede umudumu kaybetmiycem
Insallah olur canim asilamayi olurken dua et ya varis ya musavvir ya halik diye aklina ne gelirse hemende kalkma yarim saat yat en azindan benim olmadi insallah senin olur
Kuzummmm benimmm sende sabah idrariyla yapsaydin 2 cizgi gorurdun.. artik allaha kaldik bebeim hayirlisi hakkimizda
didoşum varya dün geceye kadar hiçbişeyim yoktu ne ağrı ne sancı ama gece 12 gibi bir kasık ağrısı bir bel ağrısı bacaklarıma vurdu yemin ederim ahanda dedim sabaha adetli kalkarım kesin ped bile koydum ama daha gelen yok beklemedeyiz
Canim benimmmm insallahhhh tutmustur hamilesindir... ilerde kocaman bi hamile olman dilegiyle :)))))))))))))))))))))))))))
kız ne tutması inşallah tutmuşturda ağrı diyom adet ağrılarım erken başladı diyom ilerde olurum hamiş bende öyle diyom
Aaaaaaaa kiz benim bi haftadir agrilarim var.. hem ilerde dedigim simdi hamilesin ya ( insallah yarabbim) 3-4 ay sonra kocaman olacak o gobegin :)))))
Kizim sizde birbirinize sunmayi birakin.ikinizde hamis olun issallah yaaa.aaa kizcam amaaaaaa.....
Gunaydin kizlar.sabah sabah bi uyandim adet olan arkadaslari okudum moralim bozuldu ya.uzulmeyin kizlar sizi cok iyi anliyorum.allah hayirli saglikli evlatlar versin hepimizi insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?