Olduuu o zaman yas sirasina gore gidelim . 32 ye girdim cok sukur :))))))))) napiyosun kuzucum?
Kizim sizde birbirinize sunmayi birakin.ikinizde hamis olun issallah yaaa.aaa kizcam amaaaaaa.....
bende 30 canım ekimde 30 bitti şimmdi 31 in içindeyim aramız 1 yıl aşılama aramız 1 gün aaaaaaaaa buu bir tesadüf mü acaba??:))))))))))))
Bende saat 12:00 de yaptırmıştım ama şu saat itibariyle adet oldum :) sabah nöbetten çıkarken test yapacaktım iyi ki yapmamis kit zayi olmadı :)
parsencim naber tatlım nerelerdesin senin yaş kaç hakkaten?
bende 30 canım ekimde 30 bitti şimmdi 31 in içindeyim aramız 1 yıl aşılama aramız 1 gün aaaaaaaaa buu bir tesadüf mü acaba??:))))))))))))
Yavrucummm sen ne zaman kan testi yada idrar yapican?
beni en başa yaz o zaman haftaya 35 oluyorum
arkadaş bu soğan suyu neiğrenç kokuyo bunun bi hapını falan yapan olsa yavv
benim tarçınlı çörekotlu balım vardı ondan kattım içine azcıktanapim yaa içemiyorum yoksa hiç içmemekten iyidir nefes almadan diktim kafaya
hay maşşalah kız hep peşpeşeyiz o zaman yaş listesi de mi yapsamo zaman en tecrübelimiz sensin tatlım sana danışıcaz
Oooo ben daha sizden kucukum 29 yasindayim hahahahahaha:)))))
ben severim soğan suyunu biliyomusun insanın için temziliyo bide gribi filan geciktiriyıo ayrıca faranjite de çok iyi geliyo içine limon atarak kaynat daha az kokuyo
Oooo ben daha sizden kucukum 29 yasindayim hahahahahaha:)))))
kızlar günaydın nasılsınız ben dün gece çatlatma iğnemi yaptım bugun seffaf akıntım oldu normal miş herhaldu bu ayrıca bişey sorucam aranızda zeynep kamilde aşılama olan ve yaptıracak olan varmı ?
En kucuk benim galiba 27 oldum :))
alben vazgeçtim yaş sırasına göre yazma yaa
ben sanki seni daha küçük hayal etmiştim köpükcüm çok güzel bir yaştasın umarım bu yaşta anne olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?