Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olduuu o zaman yas sirasina gore gidelim . 32 ye girdim cok sukur :))))))))) napiyosun kuzucum?

bende 30 canım ekimde 30 bitti şimmdi 31 in içindeyim aramız 1 yıl aşılama aramız 1 gün aaaaaaaaa buu bir tesadüf mü acaba??:))))))))))))

Bende saat 12:00 de yaptırmıştım ama şu saat itibariyle adet oldum :) sabah nöbetten çıkarken test yapacaktım iyi ki yapmamis kit zayi olmadı :)

canım hayırlısı olsun senin için.demek bu ay kısmet değilmiş.üzülmeye gerek moral çok önemli strese girmeden yola devam..inşallah bir dahakine olacak.

arkadaş bu soğan suyu neiğrenç kokuyo bunun bi hapını falan yapan olsa yavv
benim tarçınlı çörekotlu balım vardı ondan kattım içine azcıkta napim yaa içemiyorum yoksa hiç içmemekten iyidir nefes almadan diktim kafaya

Son düzenleme:
Yavrucummm sen ne zaman kan testi yada idrar yapican?

canım benim bana bişey demedi dr.şimdi 21 ocakta aşılama oldum son bat :4 ocaktı benim her 28 günde bir adet oluyosam 1 şubatta adet olmalıyım demektir eğer 2 şubatta adet olmamış olursam 3 şubatta kan test yaptırırım 2 şubatta da evde idrar testi yaparım çok mu karışık oldu:26::26::26::26:

ben severim soğan suyunu biliyomusun insanın için temziliyo bide gribi filan geciktiriyıo ayrıca faranjite de çok iyi geliyo içine limon atarak kaynat daha az kokuyo

hay maşşalah kız hep peşpeşeyiz o zaman yaş listesi de mi yapsam o zaman en tecrübelimiz sensin tatlım sana danışıcaz

valla tecrübe olarak aynıyız balım bende yeni başladım daha işte ilk aşılamamdı olmadı
ahhh ahh keşke 20 yaşında falan evleneydim bu kadar geç kalmayaydım kader işte

ben severim soğan suyunu biliyomusun insanın için temziliyo bide gribi filan geciktiriyıo ayrıca faranjite de çok iyi geliyo içine limon atarak kaynat daha az kokuyo

tadı değilde kokusu mahfediyo beni...akşamkini limonlu deneyeyim kahrolsun kistler

Oooo ben daha sizden kucukum 29 yasindayim hahahahahaha:)))))

yok güzelim çok da küçük değilsin 29 ideal bir yaş ama şu bebekler olsaydı daha ideal olacaktı giden hep ömürden bebek olsa doğsa büyüse en az 20 yaşında evlenicem dese ben 52 yaşında olucam biraz geç kaldık sanırım hayata ne dersiniz?

alben vazgeçtim yaş sırasına göre yazma yaa
kim açtı bu yaş konusunuuuu

Son düzenleme:

tatlım yumurtan çatlamış. benimde kontrole gideceğim gün yolda akıntım oldu, içimden dedim ki heralde yumurtam çatladı gerçekten de öyleymiş... ultrasyona girdiğimde aynısını doktorda da söyledi, yumurtalardan biri çatlamış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…