Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla tecrübe olarak aynıyız balım bende yeni başladım daha işte ilk aşılamamdı olmadı
ahhh ahh keşke 20 yaşında falan evleneydim bu kadar geç kalmayaydım kader işte

aman o da kısmet be güzelim ben 24 yaşında evlendim de noldu sanki 2 yıl korunduk sonra herifin askerliğiydi varikosel ameliyatıydı maddi sıkıntılardı iş yoğunluydu derken kıl tüy yün hep ertele ertele nasipten öte yol yok anlıycağın kuzu

22 ocakta 3. aşılamamı yaptırdım. sabırla beklemekteyim. rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin
:106:

amenna rabbimin takdiri herşey

22 ocakta 3. aşılamamı yaptırdım. sabırla beklemekteyim. rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin
:106:

hoşgeldin canım hayırlı olsun aşılaman Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ekleyelim mi seni de listeye eğer sürekli takip edeceksen sayfamızı sonucunu yazarım dersen seni de ekleyelim aramıza

tadı değilde kokusu mahfediyo beni...akşamkini limonlu deneyeyim kahrolsun kistler

tatlım benimde ilaçtan sonra 4cm kistim oluştu ilk ay soğan suyu içmeden 3 ayda attı ama aralıkda soğan suyu denedim o ay kuruttu kistimi bence cok yararlı burnunuzu tıkayıp için:)) bakalım hamile değilsem adetliyken kontrole gittiğimde doktor muhtemelen yine kistin var dicek ve ben bu ayda devam etcem ilacım olan soğan suyuna

amenna rabbimin takdiri herşey

kuzu bişey sorcam sana benim bugün aşılamanın 8.günü beklenen adetime de 3-4 gün var acaip bir kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu dünden bana bide bacaklarıma vurdu sancı ben adet sancısı yaşamam öyle gün öncesinden ya bir gün önce biraz kasıkalrım ağrır yada tam gününde olacağımı anlarım yaşadın mı sende bunları ?bu arada ben gebeli testi yaptım maşallah 2.çizginin yeri bembeyaz silik milik bişi yok yani

neremi tıkasam geliyo o koku yaa
artık içine bişiler katıp içicem napim hiç yoktan iyidir...
demiycek dr diyecek ki hamilesin

ben her adetime 10 gün öncesinden sancılandığım için bu seferde öyle olmuştu yani...ilaçlar yapabilir balımda gebelik belirtiside adette aynı gibi olurmuş ya millete diye diye müjdeyi sen vercen galiba

ya bende bunu anlamıyoum şekerim peki bu çatlaytma iğnesi ne işe yarıyo madem iğne oluyoruz ama yumurta çatlamıyo kiste dönüşüyo o zaman bu iğne bi b--ka yaramıyo???? bende dr.biri 2,5 cm kist oluşmuş demişti iğneden önce diğer de aşılamdan bir gün önce ben o kadar büyük bir yumurta göremedim 2,5 cm kadar demişti eeeeee adet olunca da izin alıp gidemem dr.a ben ne bilecem kisti?????

aynen gülüm yaa iki yumoşum vardı kist olmuş hayda bu ay bişi yok al yasmin

ben her adetime 10 gün öncesinden sancılandığım için bu seferde öyle olmuştu yani...ilaçlar yapabilir balımda gebelik belirtiside adette aynı gibi olurmuş ya millete diye diye müjdeyi sen vercen galiba

ay keşke kuzum keşke verebilsem o müjdeyi size ben progesteron kullanmıyorum bir klomen bir iğne başka ilaç kullanmadım sende didoş gibi 10 gün önce mi başlıyor sancıların ay kıyamam yakadınlık rezillik ne çektik beeeeeeeeee

canım ben biraz geriden geliyorum galiba konulara:) hamile olabilirmisin ki çünkü idrar testi kan testinden daha zor belli eder. benimde cuma 10.günüm olcak bende gidiyim bi test alıyım ozaman. kan testinden vazgeçtim ama insanın da siniri bozuluyor tek çizgiyi görünce

progestan yapıyomuş canım ağrı ...sorma yaa 10 gün öncesi olduğum günde yerleri tırmalarım o kadar çok ağrım olur ki kaç kere bayıldım ağrıdan...
ne çektik beee

4.16 cm*3.14 biri
2.59cm*1.88 cm de birinin boyutuymuş kistlerin
şimdi ultrasona tekrar baktımda
yaa şaka gibi bi önceki hastanın çıktısınıda vermiş bana hamile birinin minicik bi bebek var 6 cm yazıyo 8. ayın 11 doğum yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…