valla tecrübe olarak aynıyız balım bende yeni başladım daha işte ilk aşılamamdı olmadı
ahhh ahh keşke 20 yaşında falan evleneydim bu kadar geç kalmayaydımkader işte
ay kıyamam yok kız yazmıyorum daha yolun yarısındasın tatlım ağlama yaş 35 yolun yarısı bi bu kadar daha var yani
sanırım en küçük ben varım 23
aman o da kısmet be güzelim ben 24 yaşında evlendim de noldu sanki 2 yıl korunduk sonra herifin askerliğiydi varikosel ameliyatıydı maddi sıkıntılardı iş yoğunluydu derken kıl tüy yün hep ertele ertele nasipten öte yol yok anlıycağın kuzu
22 ocakta 3. aşılamamı yaptırdım. sabırla beklemekteyim. rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin
:106:
22 ocakta 3. aşılamamı yaptırdım. sabırla beklemekteyim. rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin
:106:
tadı değilde kokusu mahfediyo beni...akşamkini limonlu deneyeyim kahrolsun kistler
amenna rabbimin takdiri herşey
tatlım benimde ilaçtan sonra 4cm kistim oluştu ilk ay soğan suyu içmeden 3 ayda attı ama aralıkda soğan suyu denedim o ay kuruttu kistimi bence cok yararlı burnunuzu tıkayıp için:)) bakalım hamile değilsem adetliyken kontrole gittiğimde doktor muhtemelen yine kistin var dicek ve ben bu ayda devam etcem ilacım olan soğan suyuna
kuzu bişey sorcam sana benim bugün aşılamanın 8.günü beklenen adetime de 3-4 gün var acaip bir kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu dünden bana bide bacaklarıma vurdu sancı ben adet sancısı yaşamam öyle gün öncesinden ya bir gün önce biraz kasıkalrım ağrır yada tam gününde olacağımı anlarım yaşadın mı sende bunları ?bu arada ben gebeli testi yaptım maşallah 2.çizginin yeri bembeyaz silik milik bişi yok yani
tatlım benimde ilaçtan sonra 4cm kistim oluştu ilk ay soğan suyu içmeden 3 ayda attı ama aralıkda soğan suyu denedim o ay kuruttu kistimi bence cok yararlı burnunuzu tıkayıp için:)) bakalım hamile değilsem adetliyken kontrole gittiğimde doktor muhtemelen yine kistin var dicek ve ben bu ayda devam etcem ilacım olan soğan suyuna
ya bende bunu anlamıyoum şekerim peki bu çatlaytma iğnesi ne işe yarıyo madem iğne oluyoruz ama yumurta çatlamıyo kiste dönüşüyo o zaman bu iğne bi b--ka yaramıyo????bende dr.biri 2,5 cm kist oluşmuş demişti iğneden önce diğer de aşılamdan bir gün önce ben o kadar büyük bir yumurta göremedim 2,5 cm kadar demişti eeeeee adet olunca da izin alıp gidemem dr.a ben ne bilecem kisti?????
ben her adetime 10 gün öncesinden sancılandığım için bu seferde öyle olmuştu yani...ilaçlar yapabilir balımda gebelik belirtiside adette aynı gibi olurmuş ya millete diye diye müjdeyi sen vercen galiba
Gunaydin kizlarrrrr... ben bu sabah yinr test yaptim. Catlatma ignesinin 10. Gununun sonsaatlerinde asilamanin da 9. Gununde.. yine dunku gibi soluk pembe ama dunkunden az bisey daha belli bir cizgi cikti.. bide ben sabah cok cisim gelmisti 6 bucukta tuvalete kalkmistim.. testi sabah 8.30 da ikinci idrarimla yaptim. Catlatma ignesinin etkisi hala dewam ediyor yani... bilgilerinize :)))))))
ay keşke kuzum keşke verebilsem o müjdeyi size ben progesteron kullanmıyorum bir klomen bir iğne başka ilaç kullanmadım sende didoş gibi 10 gün önce mi başlıyor sancıların ay kıyamam yakadınlık rezillik ne çektik beeeeeeeeee
ayyyyyyyy ufaklık seni küçük anne mi olucaksın bakim sen hadi sen becerde şu işi utandır bu ablalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?