Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaşla da pek alakası olmadığının farkındayız..
Kısmet olmazsa,elden ne gelirrr ...

orası öyle de kuzum yaş çok önemli bir faktör gebelikte her ay yumurta rezevrlerin azalıyo yani gebelik şansın azalıyo sen erken evlenip erken başlamışsın çocuk işine bu da senin için artı bir avantaj

salaklarrrrrrrr ay sinir oldum inadına yapıyo gibi sende o sonucu al götür deki ben hamileymişim niye söylemiyosunuz de ödleri patlasın

Canim benim bendeki ignenin etkisi daha gecmedi o yuzden cift cizgi cikiyor.. yaniltmasin seni en iyisi 12. Gun fln yap en erken.. benim yapis amacim ignenin etkisi kac gunde geciyor onu merak ettigimden...

hiç farketmemiştim yaa ayy nasıl sinirim bozuldu

bunu güzel bir işaret olarak değerlendir tatlım bozma sinirini bir gün o şekilde bir ultrason raporun seninde olucak Rabbim daha erken göstermiş oldu sana kahve falı gibi düşün

tatlım senin oluşan ve çatlamaya hazır yumurtaların dışında minik minik folüküller oluşmaya devam ediyor. ben doktora gittiğimde gülerek 15 tane var demişti:) benim normalde de klomen içmesem de yumurtam en az 18 mm oluyor ve çatlıyor ama aşılamada yumurtladığın halde amaç tam gününde hesaplanarak gelmek o yüzden ilaç veriliyor. zaten sağlıklıyız yumurtamız oluşurken üzerine de ilaç içince bizim yumurtalar alıyor başını gidiyor ee çatlayamayanlarda kiste dönüyor. aslında bu kötü değil bizim için güzel bir şey şükret ki yumurtamız oluşuyor ben cok gördüm hastanade yumurtası büyümediği için tedaviyi o ay bırakanlar ağlayarak geri dönenler allah herşeyde sabır versin şunu unutma her şerde bir hayır vardır bunda da var bir hayır emin ol.

çok tatlısın sağol canım anladım güzel anlatmışsın doğru söylüyosun neyseki hala yumurtamlarımız var ve büyüyebiliyor hemde sadece klomenle çok öpüyorum seni sağol güzelim

hakkımızda hayırlısı cnm 20de evlendim 23te cocuk istiyoruz

parsen:28 Ocak 2014--------------????------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama tutmadı -----2.aşılamaya geçiyor
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014--------????--------------------1.aşılama tutmadı--------2.aşılamaya geçiyor
sewilay :18 Ocak 2014---------????--------------------1.aşılama---------------beklemede
like65 :22 Ocak 2014----------????--------------------3.aşılama----------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

hiç farketmemiştim yaa ayy nasıl sinirim bozuldu

yapma be güzelim hani moral bozmuycaktık salağın teki yapmış işte bir hata ama sabrın sınanıyo imtihanın bitmedi demek isyan edemeyiz ya kuzum benim hadi toparla kendini

insallah birgün orda hamiş yazarrr

çok tatlısın sağol canım anladım güzel anlatmışsın doğru söylüyosun neyseki hala yumurtamlarımız var ve büyüyebiliyor hemde sadece klomenle çok öpüyorum seni sağol güzelim

rica ederim tatlım ne demek hem kistin kuruması için 1-2 ay ara vermek de vücudumuz için iyi olur hem ilaca karşı bağışıklık kazanmamış oluruz hem de vücudumuz dinlenir ve sonradan oluşup atılan kistler rahmi güçlendirir. benim rahim duvarım kist oluşmadan tek çizgiydi 3 mm falandı. kisten sonraki ay 11 mm oldu ve bu bir bebeğin tutunması için harika bi değer doktoruma sordum en az 7mm olmalı diyor. ama yanıltıcı durumlarda görebiliyorlarmış.

çok ideal bir yaş seninki de aslında bu kadar uzun süreli korunduğumuz için Allah bize kızdı mı acaba diye düşünüyorum hep??:26::26::26::26:

bende eşime kızıyorum 2 yıl istemedin o yüzden şimdide bebişimiz bizi istemiyorrrrrr

Canim benim bendeki ignenin etkisi daha gecmedi o yuzden cift cizgi cikiyor.. yaniltmasin seni en iyisi 12. Gun fln yap en erken.. benim yapis amacim ignenin etkisi kac gunde geciyor onu merak ettigimden...

sende benim gibisin tatlım:) kendimizi denek yaptık. ben kan tahlilinde yaptım 10 günde atmıştı vücudum ilacı. ama bünyeye göre eminim değişiyordur.

çok ideal bir yaş seninki de aslında bu kadar uzun süreli korunduğumuz için Allah bize kızdı mı acaba diye düşünüyorum hep??:26::26::26::26:

hiç öyle düşünme bence. her şeyin hayırlısı vakti zamanı vardır. yüreğini ferah tut. demek ki o zaman şartlar uygun değildi şimdi uygun oldu.

kizlar oglen gittim doktora.vajinal ultrason yapti.ama cok uzuldu beni gorunce.bende dedimki bozuna zorluyoruz galiba.sagolsun teselli etti.catlayan yumoslarin yerleri bos.kist olusmamasi icin ve ignelerin etkisinin devam edecegini dusunerek bu ay tedavi olmayacak.inofolic ve glukofen icicem bi de duphaston.hayirlisi olsun hakkimizda

Arkadaşlar bu konuyu bilmem biliyormusunuz ben ek bilgi veriyim. adet döneminde ve yumurtlama kontrolüne gittiğinizde ultrasyondayken rahim duvarı kalınlığınızı doktorunuza sorun çünkü hamile kalmak için, bebeğimizin tutunabilmesi için o değer önemli

tabiki önerebilirsin tatlım memnun olurum ben bahçeciyi düşünüyrum mustafa bahçeciyi ama daha tam karar veremedim

tamm cnım senin için ismini adresini öğrenirim yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…