rica ederim tatlım ne demek hem kistin kuruması için 1-2 ay ara vermek de vücudumuz için iyi olur hem ilaca karşı bağışıklık kazanmamış oluruz hem de vücudumuz dinlenir ve sonradan oluşup atılan kistler rahmi güçlendirir. benim rahim duvarım kist oluşmadan tek çizgiydi 3 mm falandı. kisten sonraki ay 11 mm oldu ve bu bir bebeğin tutunması için harika bi değer doktoruma sordum en az 7mm olmalı diyor. ama yanıltıcı durumlarda görebiliyorlarmış.
Arkadaşlar bu konuyu bilmem biliyormusunuz ben ek bilgi veriyim. adet döneminde ve yumurtlama kontrolüne gittiğinizde ultrasyondayken rahim duvarı kalınlığınızı doktorunuza sorun çünkü hamile kalmak için, bebeğimizin tutunabilmesi için o değer önemli
bende eşime kızıyorum 2 yıl istemedin o yüzden şimdide bebişimiz bizi istemiyorrrrrr
tamm cnım senin için ismini adresini öğrenirim yazarım sana
inan bende hergün söyleniyorum üstelik bana bir prf.yüzüme bakarak sende pko var korunmayı bırak demişti bende yüümden nerden anladı ki diye eşime sormuştum o da boşver sallamış o ben istemiyorum demişti ah kocam ah
reyyancım senin kale düştümü şimdi yani adetlisin öylemi arkası geldi yani kısmet değilmiş yada zamanı gelmemiş tatlım elden ne gelir listeyi düzenliycem yeniden tutmadığını yazayım ozaman
hiç öyle düşünme bence. her şeyin hayırlısı vakti zamanı vardır. yüreğini ferah tut. demek ki o zaman şartlar uygun değildi şimdi uygun oldu.
Canim kirmizi gelmedi de ya cok kasik agrim var adet agrisindan daha fena hamile dwgilsem bu arilar niye anlamdim adetme de var 1inde hic erken olmam ben asilama benim bunyemide beynimide mahfetti inanin napacagimi bilmiorum
sağol canım inşallah hiç gerek kalmaz:44::44::44::44:
kizlar oglen gittim doktora.vajinal ultrason yapti.ama cok uzuldu beni gorunce.bende dedimki bozuna zorluyoruz galiba.sagolsun teselli etti.catlayan yumoslarin yerleri bos.kist olusmamasi icin ve ignelerin etkisinin devam edecegini dusunerek bu ay tedavi olmayacak.inofolic ve glukofen icicem bi de duphaston.hayirlisi olsun hakkimizda
ooff oofff bu erkeklerrr
2 yıl boşuna geçti,bu yılda böylelikle geçti ...
Allah Kerimm bee
çok kızdım eşinin bu düşüncesineeşimde bende çok istiyoruz evliliğimizin 6. ayında gittik doktora çünkü etrafta bi bebek görsek hemen abu cubu yapıp şapşal hareketlere bürünüyoruz:) ben özellikle de doğum iznine çıkmayı çok istiyorum:)iş yerindeki hamile arkadaşlarımın izine gidişini hayran hayran izlerim:) birde eşimle benim yaşımız büyük eşim 31 yaşında ben 29 eee daha biz istemeyelim de kim istesin, çocuğumuz bizim yaşımızdayken biz 60 olcagız, gecen eşimle torun sevebilcekmiyiz diyorduk ben torunu geçtim ortada daha çocuğumuz yok:)
hadi ya eeeee niye benimki olmadı inşallah seninki olur diye yazıyosun millete kuzubende listeye tutmadı yazdım iyi düzelteyim o zaman bekleyelim bakalım ne olacak
Canim kirmizi gelmedi de ya cok kasik agrim var adet agrisindan daha fena hamile dwgilsem bu arilar niye anlamdim adetme de var 1inde hic erken olmam ben asilama benim bunyemide beynimide mahfetti inanin napacagimi bilmiorum
bende de var o sancılar güzelim benimde 1 şubat öncesinde sancı ilk kez yaşıyorum bende elmeyecek inşallah o kırmızılar
Ayak ustu azari yedim bak :) canim o 0.5 grunce olmaz diyorum ben yaniliomuyum benim ilk asilamam bilmiorda neyin ne oldugunu kimse kimseden anlamio sadece sizler anliosunuz derdumden herkesin derdi bebek cunku beklemeyen bilmio ys
anladım ablacım,hayırlı vakitte insallah bebeklerimiz peşpeşe olur .. buralara anons ederiz ..
sorununuz edir abla sizin
inan bende hergün söyleniyorum üstelik bana bir prf.yüzüme bakarak sende pko var korunmayı bırak demişti bende yüümden nerden anladı ki diye eşime sormuştum o da boşver sallamış o ben istemiyorum demişti ah kocam ah
tatlım bizimiz herşeyimiz normal... eşimin değerleri çok yüksek benim yumurtalar iyi, sağlıklı, kocaman ve kanallar acık ama olmuyordoktorda sebebini bulamıyor. bence o zamanını bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?