Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aaaaaaa aynı ben ama eler çok farklı ende hep torunu sorarım eşime sanki ortada çocuk varda

estafirullah canım ne azarı ama kızdım daha erken değilmi kan tahlili için kaçıncı günün aşılamada senin daha 12 gün geçmiş olması lazım kanda çıkması için

Insallah ole olur ama bilmiorum cuma gel dedi doktor sizdede beyaz akinti var mi coj akintim var adete yaklasacam zaman azalirdi kadiklarim coook fena

Ayak ustu azari yedim bak :) canim o 0.5 grunce olmaz diyorum ben yaniliomuyum benim ilk asilamam bilmiorda neyin ne oldugunu kimse kimseden anlamio sadece sizler anliosunuz derdumden herkesin derdi bebek cunku beklemeyen bilmio ys

adetine kaç gün kala beta hcg yaptırdın canım? çok erken yaptırdıysan yanlış bir sonuç vermiş olabilir ama yeni yaptırdıysan sonuç 0,5 ise negatif.benim sana tavsiyem artık umutlanma,ama olur ya ALLAH büyük adetin bir hafta gecikir bir daha ölçtürürsün.

biz aynen ole yapiyoruz.doktorun bu ay ignenin etkisi devam eder dedi.tedavi olmicak

hayırlısı canım iyi bari kist oluşmamış sende bu da bişeydir yani tekrar mı aşılama yapılacak 1 ay sonra

martta ne olacagini bilmiyorum.o an yumuoslara gore karar veriyor doktorum

17ocakta saar 14 00 da asilama oldum 27 ocakta sabah kan verdim 0.5 cikti adetimde 1 subatta canum umutlanamiorum ki zaten

Canimsin ya.allah seni cok seviyor demekki.kiyamam sana bitanem....(((:(((

çok şükür canım ara ara akıntım devam ediyo yarın aşılamam olucak Allah'ın izniyle bakalım dr. ne dicek

Insallah ole olur ama bilmiorum cuma gel dedi doktor sizdede beyaz akinti var mi coj akintim var adete yaklasacam zaman azalirdi kadiklarim coook fena

akıntı ve kasık ağrısı hem adet hem gebelik belirtisidir tatlım inşallah hamişsindir

Merhaba kızlar inşallah hepimiz istediğimizi bebişlerimizi kucağımıza alırız !
Benimde 25 ocakta 2. Aşılamam yapıldı bugün 4. Günüm hayırlısıyla olur inşallah , bu bekleme süresi zor cidden hele ilki olmayınca insan 2. De çok kaptırmıo kendini olmama ihtimalini bildiği için ama ilkinde sanki kesin tutucak gibi hissediosunuz ! İnşallah kucaklarımız dolarr herkese dualar ediorum

sağol canım inşallah bu seferde tutturursun seni de ekledim listeye ozaman hep beraber bekleriz sonuçlarpozitifse hep beraber seviniriz yoksa hep beraber ağlarız burda bizi bizden başkası anlamaz bize yazmayı ihmal etme olurmu

Hep takipteyim sizi zaten :) yazmak bugüne kısmetmiş teşekkürmederim eklediğin için inşallah güzel haberler alırız hepimiz

canım hayırlısı olsun senin için.demek bu ay kısmet değilmiş.üzülmeye gerek moral çok önemli strese girmeden yola devam..inşallah bir dahakine olacak.
sağol canım inşallah dediğin gibi bir daha ki sefere kısmet olursa ve hayırlısı ise olur Rabbimin takdiri hep demişimdir çok şiükür hiç geçiktirip heveslendirmez benim zilli

ay yani tutması da başka bir dert mi diyosun üzüldüm bak şmdi aman neyse canım benim inşaşşalh tüp bebeklerin olur sen nerde yaptırıyosun tüp bebeği

bugün konseyden rapor aldım tüp bebeğe başlayabilir diye yarın tekrar tüp bebek bölümüne gidicem bakalım onlar ne zaman başlatırlarsa ozman başlıcam Ankara Etlik Zübeyde hanım hastanesinde tedavim oluyor canım inşallah ilk denemede olur artık çok yıprandım yoruldum son 3 aşılamam hiç ara vermeden yaptırdım ard arda ara vermeden tekrar tüp bebek tedavisine başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…