çok kızdım eşinin bu düşüncesineeşimde bende çok istiyoruz evliliğimizin 6. ayında gittik doktora çünkü etrafta bi bebek görsek hemen abu cubu yapıp şapşal hareketlere bürünüyoruz:) ben özellikle de doğum iznine çıkmayı çok istiyorum:)iş yerindeki hamile arkadaşlarımın izine gidişini hayran hayran izlerim:) birde eşimle benim yaşımız büyük eşim 31 yaşında ben 29 eee daha biz istemeyelim de kim istesin, çocuğumuz bizim yaşımızdayken biz 60 olcagız, gecen eşimle torun sevebilcekmiyiz diyorduk ben torunu geçtim ortada daha çocuğumuz yok:)
inan bende hergün söyleniyorum üstelik bana bir prf.yüzüme bakarak sende pko var korunmayı bırak demişti bende yüümden nerden anladı ki diye eşime sormuştum o da boşver sallamış o ben istemiyorum demişti ah kocam ah
estafirullah canım ne azarı ama kızdım daha erken değilmi kan tahlili için kaçıncı günün aşılamada senin daha 12 gün geçmiş olması lazım kanda çıkması için
Ayak ustu azari yedim bak :) canim o 0.5 grunce olmaz diyorum ben yaniliomuyum benim ilk asilamam bilmiorda neyin ne oldugunu kimse kimseden anlamio sadece sizler anliosunuz derdumden herkesin derdi bebek cunku beklemeyen bilmio ys
biz aynen ole yapiyoruz.doktorun bu ay ignenin etkisi devam eder dedi.tedavi olmicak1.aşılaması tutmayan bayanların dikkatine;
2.aşılamaya geçecekseniz ya da tüp bebeğe farketmez,bir ay ara verilmesi gerekirmiş.
doktorlarınız gel yapalım dese de kabul etmeyin zaten gel yapalım diyen bir doktorla bence devamda etmeyin.aldığımız ilaçların yani hormonların vücuttan atılması gerekir.2 ay üst üste ilaç aldığında kist oluşumu ihtimali yükselir.bir an önce bebeğim olsun diye heveslenip böyle bir hataya düşmeyin derim ben..
hayırlısı canım iyi bari kist oluşmamış sende bu da bişeydir yani tekrar mı aşılama yapılacak 1 ay sonra
alben seni umutlandırmak istemem ama normalde sancın olmuyosa hamile misin yoksa sennn
aaaaaaa aynı ben ama eler çok farklı ende hep torunu sorarım eşime sanki ortada çocuk varda
keşke kuzum keşke idrara yok bişey baktım bu sabah hoş daha 8.günüm bugün kısmet inşallah diyelim
yalnız farkettiniz mi çocuğumuz bizim yaşımızdayken eşimle ben 60 olcagız demişim:)) aptala malum olurmuş hamilemiyim neyim:)))
insallah hamişsindir tatlım
hepimiz tatlım, inşallah şubata kadar cümleten hamile olalım:)
adetine kaç gün kala beta hcg yaptırdın canım? çok erken yaptırdıysan yanlış bir sonuç vermiş olabilir ama yeni yaptırdıysan sonuç 0,5 ise negatif.benim sana tavsiyem artık umutlanma,ama olur ya ALLAH büyük adetin bir hafta gecikir bir daha ölçtürürsün.
4.16 cm*3.14 biri
2.59cm*1.88 cm de birinin boyutuymuş kistlerin
şimdi ultrasona tekrar baktımda
yaa şaka gibi bi önceki hastanın çıktısınıda vermiş bana hamile birinin minicik bi bebek var 6 cm yazıyo 8. ayın 11 doğum yazıyo
tatlım yumurtan çatlamış. benimde kontrole gideceğim gün yolda akıntım oldu, içimden dedim ki heralde yumurtam çatladı gerçekten de öyleymiş... ultrasyona girdiğimde aynısını doktorda da söyledi, yumurtalardan biri çatlamış dedi.
Insallah ole olur ama bilmiorum cuma gel dedi doktor sizdede beyaz akinti var mi coj akintim var adete yaklasacam zaman azalirdi kadiklarim coook fena
yalnız farkettiniz mi çocuğumuz bizim yaşımızdayken eşimle ben 60 olcagız demişim:)) aptala malum olurmuş hamilemiyim neyim:)))
Merhaba kızlar inşallah hepimiz istediğimizi bebişlerimizi kucağımıza alırız !
Benimde 25 ocakta 2. Aşılamam yapıldı bugün 4. Günüm hayırlısıyla olur inşallah , bu bekleme süresi zor cidden hele ilki olmayınca insan 2. De çok kaptırmıo kendini olmama ihtimalini bildiği içinama ilkinde sanki kesin tutucak gibi hissediosunuz ! İnşallah kucaklarımız dolarr herkese dualar ediorum
sağol canım inşallah bu seferde tutturursun seni de ekledim listeye ozaman hep beraber bekleriz sonuçlarpozitifse hep beraber seviniriz yoksa hep beraber ağlarız burda bizi bizden başkası anlamaz bize yazmayı ihmal etme olurmu
sağol canım inşallah dediğin gibi bir daha ki sefere kısmet olursa ve hayırlısı ise olur Rabbimin takdiri hep demişimdir çok şiükür hiç geçiktirip heveslendirmez benim zillicanım hayırlısı olsun senin için.demek bu ay kısmet değilmiş.üzülmeye gerek moral çok önemli strese girmeden yola devam..inşallah bir dahakine olacak.
ay yani tutması da başka bir dert mi diyosun üzüldüm bak şmdi aman neyse canım benim inşaşşalh tüp bebeklerin olur sen nerde yaptırıyosun tüp bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?