Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
parsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
BaSa86 : Şubat 2014 ----------------------2.aşılama------------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

haydi hayırlısı ya benimde 6,7.günüm yarın doktora gitcem sabah 8 bucukta

niye bu kadar erken çağrdı doktorun anlayamadım şekerim 7.gününde napıcakmış ki seni test desem daha erken 7.gün test çıkmaz :26::26::26::26::26:

ama kesinlikle 1 ay ara olmalı vücudunun o hormon ilaçlarını atması lazım zarar verir onlar sana canım benim bidaha ki aya başlasan bari tüp bebeğe hayırlsı olsun inşallah bu sefer oldu diyelim

sağol canım inşallah dediğin gibi bir daha ki sefere kısmet olursa ve hayırlısı ise olur Rabbimin takdiri hep demişimdir çok şiükür hiç geçiktirip heveslendirmez benim zilli

nptın kuzum baya adet oldun mu şimdi sen leke gibi yoksa senin zilli benim daha öyle 2 kereden fazla gecikmişliği yok günü gününe olurum bende 1- yada 2 şubat olmazsam kan vericem valla yoksa gitmem hastaneye filan bu ne be

:kızlar merhaba

çatlatma iğnesinden sonra kist oluşmuştu bugün doktora gittim kist için yasminn verdi bana kist gitmeden tedaviye başlayamam dedi yasminn hapı kisti giderir mi
bilgisi olan varmı ben bebek istiyorumm

Canim benim bendeki ignenin etkisi daha gecmedi o yuzden cift cizgi cikiyor.. yaniltmasin seni en iyisi 12. Gun fln yap en erken.. benim yapis amacim ignenin etkisi kac gunde geciyor onu merak ettigimden...

didoşum kuzum naptın ya gördün mü listeyi uzadı da uzadı dedim ya tüm Türkiye ve yavru vatan bu ay aşılanmış hayırlısı olsun ne diyelim beni sancılar bitti şuan gece yine olursa bilemiycem memelerde ise hala asayiş berkemal

ama kesinlikle 1 ay ara olmalı vücudunun o hormon ilaçlarını atması lazım zarar verir onlar sana canım benim bidaha ki aya başlasan bari tüp bebeğe hayırlsı olsun inşallah bu sefer oldu diyelim

ara vermek istemiyorum artık asıl o hormon ilaçları hazır vücudumdayken bu ilk tüp bebeği denicem olmazsa artık 3 ay ara vericem

tatlım hepimiz bebek istiyoruz Allah vericek inşallah bize bebek o çatlatma iğnesi denen arkadaşın Allah belasını versin evet yasmin doğum kontrol hapı ve kistleri eritmek için verir dr.lar muhtemelen eriyecektir o kistin endişelenme bi kaç ay sonra alırsın sende bebeğini kucağına canım olmaz mı hayırlısı olsun inşallah

nasıl yani?ara vermeden mi?her tedaviden sonra bir ay ara verilmesi gerekiyor.vücudun dinlenmesi ilaçları atması gerekiyor.arka arakaya yaptıkları için tutmamış olabilir aşılamaların.tüp bebek için bari bir ay bekle canım bence ve başka bir yere git.orası tırt belli..

inş. geçer canım ...Adetim geciktiğinde dr.a gittim. Progestan ilacı verdi. Onu 5 gün kullandım ve o biter bitmez adetim başladı. Adetimin de 3.gününde tekrar gittim kontrole. "Kist var" dedi. Yasmin diye bir ilaç verdi. Bunu kullandıktan sonra diğer adetimde yine gelmemi söyledi. Daha önce bu durumla karşılaşan var mı? Kist nedir, kötü bir şey mi? Dr.dan şimdi geldim ve hemen buraya girdim. İnternette araştırmadım henüz. Bilenler lütfen yardım etsin. Moralim çok bozuldu.

Yavrucumm neredeyse normal gebe kalan sayisi cok cok az :)) benim kasik agrim bugun yok ama belim kopuyor.. memelerdede yanma gibi bi agri basladi.. tatlim simdi benim kacinci gunum oluyor cat. Ignesinin? 19 ocak pzar sabah 10.30 oldum igenyi..

Hiç korkmaa yasminn verdiği doğum kontrol hapıyla atıcaksın kisti bendede oldu aslında her kadında olabilio ve bilmeden adetle atıoruz ! Bizdeki fark iğne ve ilaç kullandığımız için kontrol edilmeli ve sendede farkedilmiş Allahın izniyle bi dahaki adetle gidicek kist ! Kist dediğimizde çatlamayan fazla büyümüş yumurta canım :) korkmaa sakin oll gayet normal :)

yok yok sakın bozma moralini çoğu kişi aşılamadan sonra bebek tutmayınca kist yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyor ve çoğu zaman bir diğer adetinde kendiliğinden bile yok oluyor korkulacak bir durum yok yani kist içi sıvı dolu yumurta demek yani büyüyor çatlamadıı için de kist oluyor bide bu ay içinde ilacın yanında soğan suyu kaynat iç bir soğanı 4 e böl suya at yarım limon sık içine de 1 litre suda kaynat iç sabah akşam yumurtalık kistlerine bir birdir umarım yardımcı olabilmişimdir

Yavrucumm neredeyse normal gebe kalan sayisi cok cok az :)) benim kasik agrim bugun yok ama belim kopuyor.. memelerdede yanma gibi bi agri basladi.. tatlim simdi benim kacinci gunum oluyor cat. Ignesinin? 19 ocak pzar sabah 10.30 oldum igenyi..

tatlışım yarın sabah 10:30 itibariyle 10 gün bitmiş 11.gün olmuş olacak 2 doz dediğin için kafam karıştı cuma 12.gün cumartesi sabah 11 gibi gebelik testini tekrar yapıyosun ve eğer öifti görürsen hamileyiiiiiiiiim diye bağırıyosun önce sonrada kan tahliline gidiyosun anlaştık mı bitanem

hoşgeldin canım.benle seninle aynı durumdayım.üç aşılama sonuçları hep negatif.bende dün tüp bebek için gittim.adet olunca gidicem işte randevu gibi birşey oldu.bide dosyaları hazırlayıp daha kurula giricem.hayırlısı inşallah.senin içinde canım...

Bugun 10.30 da bitmis olmasi lazim canim 10. Gunun sanki... yarin sabah 10. 30 da da 11, gun bitmesi lazim yani su saatler 11. Gunun icindeyim benim hesabima gore oyle olmax mi.?

çok saol canım çok yardımcı oldun içim rahatladı kist gitmez diye korku var içimde inş. gider... insan ümitsizliğe kapanıyor ilk iğne kist yaptı 2 ay ara verdim tedaviye yasmin hapı inş. iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…