Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugun 10.30 da bitmis olmasi lazim canim 10. Gunun sanki... yarin sabah 10. 30 da da 11, gun bitmesi lazim yani su saatler 11. Gunun icindeyim benim hesabima gore oyle olmax mi.?

yarın sabah 10:30 da 11.gün bitmiş olucak evet canım haklısın ozaman cuma tekrarla 11 gibi gebelik testini sonrada kan vermey git ozaman muhtemelen sonucun çıkmış olacaktır ogün

çok saol canım çok yardımcı oldun içim rahatladı kist gitmez diye korku var içimde inş. gider... insan ümitsizliğe kapanıyor ilk iğne kist yaptı 2 ay ara verdim tedaviye yasmin hapı inş. iyi gelir

rica ederim tatlım sen daha önce yaşadın mı yani bu kist vakasını ?anlayamadım ben ilk kez başına geldi sanıyordum yasmin iyi gelecektir kaygı etme canım geçmiş olsun

kızlar benim çıkmam lazım kociş gelicek şimdi biraz da onunla ilgneyim parsencim gündüz benimsin demiştin ama bebeğim yoktun gündüz şimdi de ben kaçıyorum akaşam görüşürüz tekrar girerim öpüyorum sizi tatlı anne adayları

hayatım ben burdayım zaten ama laf atan olmayınca aranıza girmiyim dedim canım.

rica ederim tatlım sen daha önce yaşadın mı yani bu kist vakasını ?anlayamadım ben ilk kez başına geldi sanıyordum yasmin iyi gelecektir kaygı etme canım geçmiş olsun

yok yaşamadım cnm kasım ayında çatlatma iğnesi oldum tutmadı ondan sonra çıktı kist adet olamadm doktor progestan verdi 1 hafta sonra adet oldum ama kist gitmemş şimdide yasminn hapını verdi 21 gün kullan adetinin 2.günü gel dedi ilk defa yasmini kullanacagım yani

Canim benim yilda 1-2 kez olur catlamayan yumurtalar kist yapiyor. Bende yasminle bi ayda atiyor.. ama mide bulantin cok olursa dr.a sole ilacini degistirir cnm..

Canimcim bende burdayim ama telden girince online olanlari goremiyorum anca sizyazinca yaziyorum :))

bende öyle bazen telden.bazen bilgisayardan giriyorum.ama bak telefonunun ekranının altında full site diye birşey yazıyor.o zaman bu ekran böylece tel.gözüküyor.o zman herkesi görebiliyorsun..

oldum canım baya baya anavatan kan ağlıyor
ama şimdide doktoruma ulaşamıyorum yaa muayehanesinin telefonunu açan yok cep kapalı acaba toplanıp kaçtılarmı diyorum

bende öyle bazen telden.bazen bilgisayardan giriyorum.ama bak telefonunun ekranının altında full site diye birşey yazıyor.o zaman bu ekran böylece tel.gözüküyor.o zman herkesi görebiliyorsun..

Yaaaa harikasin sen yaaa.. hic bilmiyodum canim iyi oldu valla.. opuyorym seniiiii

oldum canım baya baya anavatan kan ağlıyor
ama şimdide doktoruma ulaşamıyorum yaa muayehanesinin telefonunu açan yok cep kapalı acaba toplanıp kaçtılarmı diyorum

belki de seninki tutmamış diye duydular kaçtılar galiba şekerim tekrar yaptıracak mısın aşılamayı peki?:26:

belki de seninki tutmamış diye duydular kaçtılar galiba şekerim tekrar yaptıracak mısın aşılamayı peki?:26:
kesiinnnn kaçtılar pislükler gerçi benim doktorum üniversitede dölüm başkanı belki konferansa falan gitmiştir ne biliyim
ben hiç istemiyorum aslında ama eşim bir kez daha deneylim dedi zaten şuan için ikimizde de sıkıntı yok olmaması için bir neden yok benim aşılamam geç kaldı bence ben zaten normladede 10. gün yumurtluyordum bu ay benim aşılamamı doktorum 12. gün yaptı ama benim yumoşlar yine 10. gün çatlamışlar bugün adet olduğuma göre

kızlar bugün gittim 6 tane test aldım eczacıda şaşırdı:)kadıncağıza ''benim doğurgan bir kişiliğim var napabilirim'' diyince şapşallaştı sonra bastı kahkayı:))) yarın 10.gün sabahtan yapcam, işteyken müsait olup girebilirsem size sonucu yazarım

Kizlar suan cok kotu bi kasik agrim var resmen kasiklarim zonkluyo sanki cevirip duruyolar ve karnima yayilan bi agri belimde cok agriyo ve az once aglama krizi geldi ya kirmizi gormek istemiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…