Bugun 10.30 da bitmis olmasi lazim canim 10. Gunun sanki... yarin sabah 10. 30 da da 11, gun bitmesi lazim yani su saatler 11. Gunun icindeyim benim hesabima gore oyle olmax mi.?
ben sanki seni daha küçük hayal etmiştim köpükcüm çok güzel bir yaştasın umarım bu yaşta anne olursun
çok saol canım çok yardımcı oldun içim rahatladı kist gitmez diye korku var içimde inş. gider... insan ümitsizliğe kapanıyor ilk iğne kist yaptı 2 ay ara verdim tedaviyeyasmin hapı inş. iyi gelir
yarın sabah 10:30 da 11.gün bitmiş olucak evet canım haklısın ozaman cuma tekrarla 11 gibi gebelik testini sonrada kan vermey git ozaman muhtemelen sonucun çıkmış olacaktır ogün
Tamam tatlimmm sen nedersen o :))))
Tamam tatlimmm sen nedersen o :))))
kızlar benim çıkmam lazım kociş gelicek şimdi biraz da onunla ilgneyim parsencim gündüz benimsin demiştin ama bebeğim yoktun gündüz şimdi de ben kaçıyorum akaşam görüşürüz tekrar girerim öpüyorum sizi tatlı anne adayları
rica ederim tatlım sen daha önce yaşadın mı yani bu kist vakasını ?anlayamadım ben ilk kez başına geldi sanıyordum yasmin iyi gelecektir kaygı etme canım geçmiş olsun
hayatım ben burdayım zaten ama laf atan olmayınca aranıza girmiyim dedim canım.
yok yaşamadım cnm kasım ayında çatlatma iğnesi oldum tutmadı ondan sonra çıktı kist adet olamadm doktor progestan verdi 1 hafta sonra adet oldum ama kist gitmemş şimdide yasminn hapını verdi 21 gün kullan adetinin 2.günü gel dedi ilk defa yasmini kullanacagım yani
Canimcim bende burdayim ama telden girince online olanlari goremiyorum anca sizyazinca yaziyorum :))
oldum canım baya baya anavatan kan ağlıyornptın kuzum baya adet oldun mu şimdi sen leke gibi yoksa senin zilli benim daha öyle 2 kereden fazla gecikmişliği yok günü gününe olurum bende 1- yada 2 şubat olmazsam kan vericem valla yoksa gitmem hastaneye filan bu ne be
bende öyle bazen telden.bazen bilgisayardan giriyorum.ama bak telefonunun ekranının altında full site diye birşey yazıyor.o zaman bu ekran böylece tel.gözüküyor.o zman herkesi görebiliyorsun..
Yaaaa harikasin sen yaaa.. hic bilmiyodum canim iyi oldu valla.. opuyorym seniiiii
hayatım ben burdayım zaten ama laf atan olmayınca aranıza girmiyim dedim canım.
oldum canım baya baya anavatan kan ağlıyor
ama şimdide doktoruma ulaşamıyorum yaa muayehanesinin telefonunu açan yok cep kapalı acaba toplanıp kaçtılarmı diyorum
kesiinnnn kaçtılar pislüklerbelki de seninki tutmamış diye duydular kaçtılar galiba şekerim tekrar yaptıracak mısın aşılamayı peki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?