Kizlar suan cok kotu bi kasik agrim var resmen kasiklarim zonkluyo sanki cevirip duruyolar ve karnima yayilan bi agri belimde cok agriyo ve az once aglama krizi geldi ya kirmizi gormek istemiyorum(
kızlar bugün gittim 6 tane test aldım eczacıda şaşırdı:)kadıncağıza ''benim doğurgan bir kişiliğim var napabilirim'' diyince şapşallaştı sonra bastı kahkayı:))) yarın 10.gün sabahtan yapcam, işteyken müsait olup girebilirsem size sonucu yazarım
kesiinnnn kaçtılar pislüklergerçi benim doktorum üniversitede dölüm başkanı belki konferansa falan gitmiştir ne biliyim
ben hiç istemiyorum aslında ama eşim bir kez daha deneylim dedi zaten şuan için ikimizde de sıkıntı yok olmaması için bir neden yok benim aşılamam geç kaldı bence ben zaten normladede 10. gün yumurtluyordum bu ay benim aşılamamı doktorum 12. gün yaptı ama benim yumoşlar yine 10. gün çatlamışlar bugün adet olduğuma göre
inşallah o ağrılar hamilelik belirtileridir hayatım bende de var sancı yaaaaaaa
peki sana çatlama iğnesini yapacağınız gün ultrasonla baktımı yumurtaların duruyormuydu ? benimkilere o gün hiiç bakılmadı birgün öncesinde bakmıştı bugünde iğneni yap yarın çatlama iğnesini yap dedi çarşamaba demişti bunu perşmebegünü gecesi çatlama iğnesi yapıldı ama benim normal yumurtalama tarihim perşembeydi yani perşebe gündüz çatladılar umarım seninkiler iğnenin etkisi ile çatlamıştır ve tutar.. bende şimdi doktorumla ilgili kafamda acaba diye soru işaretleri oluştu aslında kendisini seviyorum ama ben ona benim yumurtalarım 10 . gün çatlıyor dedim o beni pek dikkkate almadı buda benim canımı sıktıben anlayamadım çatlayıp çatlamadığını tatlım ya beni de geç çağırdı doktor ben 4 ocakta adet olmuştum 21 ocakta aşılama oldum yani bat ın 17.ünü halbuki ben 28 günde bir adet oluyrum o zaman 18 inde çatlamış olmalı ya uyduruk dr.ların elinde oyuncak olduk ha
peki sana çatlama iğnesini yapacağınız gün ultrasonla baktımı yumurtaların duruyormuydu ? benimkilere o gün hiiç bakılmadı birgün öncesinde bakmıştı bugünde iğneni yap yarın çatlama iğnesini yap dedi çarşamaba demişti bunu perşmebegünü gecesi çatlama iğnesi yapıldı ama benim normal yumurtalama tarihim perşembeydi yani perşebe gündüz çatladılar umarım seninkiler iğnenin etkisi ile çatlamıştır ve tutar.. bende şimdi doktorumla ilgili kafamda acaba diye soru işaretleri oluştu aslında kendisini seviyorum ama ben ona benim yumurtalarım 10 . gün çatlıyor dedim o beni pek dikkkate almadı buda benim canımı sıktı
hayırlısı olsun canım çok umutlanma tabiki de umudun olsun ama fazla kaptırma kendini yoksa hüsran olur sonu inşallah emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim bana da haber ver aşılamanın yapıldığı gün seni de listemize ekleyelim
yok canım o boyut doktordan doktora değişiyor bazıları 17 mm de yapıyor bazıları 20 mmde mesela benim en son çarbamda bakılmıştı 17 mm idi o gün doktorum bi doz daha ganol f yap dedi perşembe gecesi 12 de çatlama iğnesi yapıldı ama perşembe günü ben bir daha doktora bil egitmedim doktorun tahmini hesabına göre yapıldı ama o gün yumurtaların çatlamış olabileceği hesaba bile katılmadı amannn neyse zaten hiç umudum yoktu sırf adet yerini bulsun diye yaptırdım aşılamayı en umudumu geçen yıl bu zamanlar kaybettim artık işim mucizeye kaldıcanım,çatlatma iğnesi yapılacağı gün ultrasondan bakılmalı ki yumurtaların boyutu öğrenilsin.17 mm de yapılıyor çatlatma iğnesi.
canım,çatlatma iğnesi yapılacağı gün ultrasondan bakılmalı ki yumurtaların boyutu öğrenilsin.17 mm de yapılıyor çatlatma iğnesi.
yok canım o boyut doktordan doktora değişiyor bazıları 17 mm de yapıyor bazıları 20 mmde mesela benim en son çarbamda bakılmıştı 17 mm idi o gün doktorum bi doz daha ganol f yap dedi perşembe gecesi 12 de çatlama iğnesi yapıldı ama perşembe günü ben bir daha doktora bil egitmedim doktorun tahmini hesabına göre yapıldı ama o gün yumurtaların çatlamış olabileceği hesaba bile katılmadı amannn neyse zaten hiç umudum yoktu sırf adet yerini bulsun diye yaptırdım aşılamayı en umudumu geçen yıl bu zamanlar kaybettim artık işim mucizeye kaldı
anladım tatlım yani tüpten önce bir aşılama daha yapılacak hemi hadi hayırlısı inşallah gerek kalmaz tatlım
En kucuk benim galiba 27 oldum :))
canım pazar günü bakıldı ogün gece iğne yapıldı biri 18 mm diğeri 25 mm dedi bayan dr.ertesi günü bidaha gittim kendim dr.um baktı boyutlarını söylemedi yoooo ben o kadar büyük bir yumurta görmedim burda 25 mm filan değil dedi ne biliyim hangisine inanayım bilemedim zaten diğer sabahta aşılama yapıldı ama aşılama öncesi bakılmadı tekrar ultrasona
25 mm çok büyük tatlım zaten.o kadar büyüyen yumurta çatlamaz kist olur.22-23 mm de çatlar.o doktorun hatası vardır tatlım.
günaydın kızlar şimdi uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgi çıktıçok inciledim 2.çizgide biyerlerden çıkar diye gölgesi bile yoktu:) anlayacağınız ben hamile değilim umursamıyorum artık hastane değiştircem dünya tüp bebek merkezine gitcem belki ordan bişey çıkar:)
Gunaydinn tatlimm.. bende test yapti bugun asulamanin 10. Gunu veeeee testimmm negatiffff.... ignenin etkisi gecmisss artik.bende hamile deilim bebeim moral bozmak yok...
inşallah hayırlısı olur öğleden sonra tüp bebek konseyin vericeği ararla başlayıp başlamıcam belli olacak ultrasonla bakıldı kist ve çatlamamış yumurta var dedi herhalde başlatmazlar bu ay offffffhoşgeldin canım.benle seninle aynı durumdayım.üç aşılama sonuçları hep negatif.bende dün tüp bebek için gittim.adet olunca gidicem işte randevu gibi birşey oldu.bide dosyaları hazırlayıp daha kurula giricem.hayırlısı inşallah.senin içinde canım...
Napim hic bisey anlamadm cnm beklemedeyim ara sira agri sizi devam baska bir degisiklik yokkeşke canım keşke sen naptın
inşallah hayırlısı olur öğleden sonra tüp bebek konseyin vericeği ararla başlayıp başlamıcam belli olacak ultrasonla bakıldı kist ve çatlamamış yumurta var dedi herhalde başlatmazlar bu ay offffff
kızlar bugün gittim 6 tane test aldım eczacıda şaşırdı:)kadıncağıza ''benim doğurgan bir kişiliğim var napabilirim'' diyince şapşallaştı sonra bastı kahkayı:))) yarın 10.gün sabahtan yapcam, işteyken müsait olup girebilirsem size sonucu yazarım
Olsun moralini bozma kuruldan raporun cikar.bir ay dogum kpntrol hapi alirsin.sonra baslarsin.tertemiz bir vucutla.hem dinlenmis olursun canim.stres yapma.tamam mi.bende adet olmayi bekliyorum.daha var 17 18gun var.bende bi daha ki ay gidecem nasipse.senin baslarsa beni bilgilendirirmisin.ben bu tup hakkinda hic bir sey bilmiyorum ya.bi adetliyken cagiriyorlarmis bide adetin 21.gunu.haberin varmi boyle birseyden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?