Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar suan cok kotu bi kasik agrim var resmen kasiklarim zonkluyo sanki cevirip duruyolar ve karnima yayilan bi agri belimde cok agriyo ve az once aglama krizi geldi ya kirmizi gormek istemiyorum(

inşallah o ağrılar hamilelik belirtileridir hayatım bende de var sancı yaaaaaaa

ay güldürdün beni akşam akşam ya kız hadi güzel haberle ver bize 10.gün erken gibi ama yine de

ben anlayamadım çatlayıp çatlamadığını tatlım ya beni de geç çağırdı doktor ben 4 ocakta adet olmuştum 21 ocakta aşılama oldum yani bat ın 17.ünü halbuki ben 28 günde bir adet oluyrum o zaman 18 inde çatlamış olmalı ya uyduruk dr.ların elinde oyuncak olduk ha

peki sana çatlama iğnesini yapacağınız gün ultrasonla baktımı yumurtaların duruyormuydu ? benimkilere o gün hiiç bakılmadı birgün öncesinde bakmıştı bugünde iğneni yap yarın çatlama iğnesini yap dedi çarşamaba demişti bunu perşmebegünü gecesi çatlama iğnesi yapıldı ama benim normal yumurtalama tarihim perşembeydi yani perşebe gündüz çatladılar umarım seninkiler iğnenin etkisi ile çatlamıştır ve tutar.. bende şimdi doktorumla ilgili kafamda acaba diye soru işaretleri oluştu aslında kendisini seviyorum ama ben ona benim yumurtalarım 10 . gün çatlıyor dedim o beni pek dikkkate almadı buda benim canımı sıktı

canım,çatlatma iğnesi yapılacağı gün ultrasondan bakılmalı ki yumurtaların boyutu öğrenilsin.17 mm de yapılıyor çatlatma iğnesi.

canım,çatlatma iğnesi yapılacağı gün ultrasondan bakılmalı ki yumurtaların boyutu öğrenilsin.17 mm de yapılıyor çatlatma iğnesi.
yok canım o boyut doktordan doktora değişiyor bazıları 17 mm de yapıyor bazıları 20 mmde mesela benim en son çarbamda bakılmıştı 17 mm idi o gün doktorum bi doz daha ganol f yap dedi perşembe gecesi 12 de çatlama iğnesi yapıldı ama perşembe günü ben bir daha doktora bil egitmedim doktorun tahmini hesabına göre yapıldı ama o gün yumurtaların çatlamış olabileceği hesaba bile katılmadı amannn neyse zaten hiç umudum yoktu sırf adet yerini bulsun diye yaptırdım aşılamayı en umudumu geçen yıl bu zamanlar kaybettim artık işim mucizeye kaldı

canım pazar günü bakıldı ogün gece iğne yapıldı biri 18 mm diğeri 25 mm dedi bayan dr.ertesi günü bidaha gittim kendim dr.um baktı boyutlarını söylemedi yoooo ben o kadar büyük bir yumurta görmedim burda 25 mm filan değil dedi ne biliyim hangisine inanayım bilemedim zaten diğer sabahta aşılama yapıldı ama aşılama öncesi bakılmadı tekrar ultrasona

hah severim senin canını aynı benm gibi olmuş bende aşılamayı adet yerini bulsun Allah öyle itemiş vardır bir hayır diye yaptırdım bende de yok umut çok fazla ben direk tüpe geçiyorum ağustosta

anladım tatlım yani tüpten önce bir aşılama daha yapılacak hemi hadi hayırlısı inşallah gerek kalmaz tatlım

En kucuk benim galiba 27 oldum :))

25 mm çok büyük tatlım zaten.o kadar büyüyen yumurta çatlamaz kist olur.22-23 mm de çatlar.o doktorun hatası vardır tatlım.

25 mm çok büyük tatlım zaten.o kadar büyüyen yumurta çatlamaz kist olur.22-23 mm de çatlar.o doktorun hatası vardır tatlım.

bilemiyorum hayatım 2 dr.dan biri üçkağıtçı ama hangisi bilmem inşallah ilk söyleyen bayan dr.dur.çünkü kadın bakmadan 2 gün önce cuma günü biri 16 biri 14 2 taneydi pazar kadın baktı biri 18 biri 25 mm dedi nasıl büyüdüler o kadar anlayamadım erkek olansa asıl dr.pazartesi baktı ben 25 mm kadar büyük bi yumurta göremedim burda dedi ama kadın dr.vajinal bakmıştı erkek dr.pelvik baktı karından yani amaaaaaaaan ne biliyim ya valla ne zormuş başlarım ben böyle işe bidaha aşılamamı töbe töbe hele şu işi bir atlatayım olduysa oldu olmadısa da kist olmasın bari ben öyle zırt pırt izin alıp dr.a gidemem valla

günaydın kızlar şimdi uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgi çıktı çok inciledim 2.çizgide biyerlerden çıkar diye gölgesi bile yoktu:) anlayacağınız ben hamile değilim umursamıyorum artık hastane değiştircem dünya tüp bebek merkezine gitcem belki ordan bişey çıkar:)

Gunaydinn tatlimm.. bende test yapti bugun asulamanin 10. Gunu veeeee testimmm negatiffff.... ignenin etkisi gecmisss artik.bende hamile deilim bebeim moral bozmak yok...

Gunaydinn tatlimm.. bende test yapti bugun asulamanin 10. Gunu veeeee testimmm negatiffff.... ignenin etkisi gecmisss artik.bende hamile deilim bebeim moral bozmak yok...

yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama 10. günde idrar tahlilinde çıkması mümkün değil.en hassas testler bile beklenen adetin ilk günü yapılır.benim 13 gün oldu aşılama yaptırdığım dr.um kanda çıkmayabilir 3 şubatta yaptır dedi.kanda bile çıkma ihimali düşük olan bişe idrarda hiç çıkmaz.ben valla çok rahatım günümü bunları düşünerek test yaparak geçiremem günü geldimi yaparım varsa vardır yoksa yoktur.profosörden daha iyi bilcek halim yok ya..bu forumda çok dikkat ettiğim bişey var herkes inanılmaz panik ve sabırsız.bu sebepten bile psikolojik olarak bebekler gelmiyor olabilir.(bu son yazdığım cümleler herkese canım üstüne alınma) :)
ben 2 yıldan beri deniyorum,bir tane düşüğüm var onun dışındaki bütün aylar başarısızlıkla sonuçlanmış.aşılama denen şeyin oranıda yüzde 10-15. ve bu oranda hiç bir sorunu olmayan kişiler için..artı bu oranın içinde dr.un başarısıda var.yumurta takibi doğru zamanda çatlatma yumurtlama ve aşılama olması ve hatta aşılama sonrası tekrar kontrole çağırması vs. gibi titizlikle bu sorumluluğu ele alması gerekir,herşeyi takip etmesi gerekir.doktorlarınızı iyi seçin bayanlar.aşılama yaptırmakta kolay değil abuk subuk doktorlara giderek bu tedaviler sizin için bir zaman kaybına dönüşmesin.herkesin şansı açık olsun..

inşallah hayırlısı olur öğleden sonra tüp bebek konseyin vericeği ararla başlayıp başlamıcam belli olacak ultrasonla bakıldı kist ve çatlamamış yumurta var dedi herhalde başlatmazlar bu ay offffff

inşallah hayırlısı olur öğleden sonra tüp bebek konseyin vericeği ararla başlayıp başlamıcam belli olacak ultrasonla bakıldı kist ve çatlamamış yumurta var dedi herhalde başlatmazlar bu ay offffff

Olsun moralini bozma kuruldan raporun cikar.bir ay dogum kpntrol hapi alirsin.sonra baslarsin.tertemiz bir vucutla.hem dinlenmis olursun canim.stres yapma.tamam mi.bende adet olmayi bekliyorum.daha var 17 18gun var.bende bi daha ki ay gidecem nasipse.senin baslarsa beni bilgilendirirmisin.ben bu tup hakkinda hic bir sey bilmiyorum ya.bi adetliyken cagiriyorlarmis bide adetin 21.gunu.haberin varmi boyle birseyden....

Kiz allah seni sabah sabah guldurdun beni.evet yani bende eczaci olsam bende sasirirdim.acaba didem ne diyip aldi testleri.oda hergun test yapiyor ya :))))

inan hiç bilgim yok ne zman gidiliyor napıyolar hiç bilmiyorum bende ilk kez gidicem bakalım ne diyecekler herhalde bu ay yapmazlar dediğin gibi öbür ay başlatabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…