Evet evet bidahaki ay olabilir.olsun herseyde vardir bir hayir.sen hangi hasteneye gidiyosun canim.hastanedemisin suan...inan hiç bilgim yok ne zman gidiliyor napıyolar hiç bilmiyorum bende ilk kez gidicem bakalım ne diyecekler herhalde bu ay yapmazlar dediğin gibi öbür ay başlatabilirler
Ayyy benim kuzularim gelmissss.gunaydin kizlar....inşallah o ağrılar hamilelik belirtileridir hayatım bende de var sancı yaaaaaaa
Gunaydinn tatlimm.. bende test yapti bugun asulamanin 10. Gunu veeeee testimmm negatiffff.... ignenin etkisi gecmisss artik.bende hamile deilim bebeim moral bozmak yok...
Ayyy benim kuzularim gelmissss.gunaydin kizlar....
Evet evet bidahaki ay olabilir.olsun herseyde vardir bir hayir.sen hangi hasteneye gidiyosun canim.hastanedemisin suan...
günaydın tatlı anne adayı nasılsın bakalım bugün?benim son tatil günüm ya gerginim sabahın köründe uyandım
Ankara Etlik Zübeyde hanım sabah ultrasondan baktılar bitane kist ve çatlamamış umurta var dedi belki ondanada başlatmayabilirler
Iyiyim canim saol ya.evet sen benim bile aklima geliyosun.bugun sabah esimi ise gonderirken seni dusundum.yarin ise gidecek diye.ben bile gerildim yani.olsun olsun tatlim calismak iyidir.benimde bi isim olsa keske....
Kiz allah seni sabah sabah guldurdun beni.evet yani bende eczaci olsam bende sasirirdim.acaba didem ne diyip aldi testleri.oda hergun test yapiyor ya :))))
Evet sende benim gibi bir ay beklicen gibi.olsun ilk adimi attik ya gerisi gelir insallah canim.
günaydın kızlar
izlememeliyiz hiç bişey ya bizim derdimiz bize yeter zaten ama tüp bebek konusunda Türkiye ye ilk kez tüp bebeği getiren prof.dr.recai pabuççu var bilmem duydun mu ? aşkitom bugün 12 de tv8 de davetliymiş o adamı izlemek lazım ben ya ona ya bahçeciye gidicem hem fikir sahibi olmuş oluruz kızlar hepinize bu sözüm parsenim bitanem sen de izle hem tüp bebek hemde hoca hakkında bilgilenmiş oluruz
ah be bebeğim bende 3 yıl önce senin gibi düşünüyodum 3 yıl önce atandım kpssyle bu nalet kuruma ilk işe başaldığım gün eyvah dedim ama iş işten geçti bi kere puanım tercih yaptığım için yanmıştı zaten başladığımda bile çalışanlar hadi biz yaktık kendimizi sen niye araştırmadan geldin diye kızdılar bana hayır memur olunca da işi beğenmedim bırakıcam deme şansın yok millet nimet azgını gözüyle bakıyor şu an kadın erkek yaklaşık 20 kişiyiz burda 14 ü psikiyatriye gidiyor ayda bir ve hepimiz de ilç alıyoruz sakinleşmek için ne yapıcam bilmiyorum evde bile huzurum kalmadı beni eskiden tanıyanlar noldu sana niye değiştin bu kadar diyor kardeşim bile yani of bitanem of herşeyin hayırlısını dilemek lazımmış Allahtan illa memur oluyum dedim hayırlısını dilemedim şimdi hergün ağlademem o ki Allah evladında herşeyin de hayırlısı versin ölümün bile
duydum canım o dr u izlerim inşallah
Kizlarrrrr ben bugun bi catlatma ignesi daha yapmayi dusunuyorum guzeldi o pozitif testler yaaaaa :)))) dewam etsin biraz olmaz mi ?:)))))
Kuzuumm ben anama aldiriyorum yaziiiiiikkkkk :))))) soyleniyo annem 50 sunden sonra delimi bu kadin die guluyolardir bana diyor :)))))
Ayyyy bizimde sadece tv8 cekmiyor ya...arada bozuluyor.ne yapcaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?