Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inan hiç bilgim yok ne zman gidiliyor napıyolar hiç bilmiyorum bende ilk kez gidicem bakalım ne diyecekler herhalde bu ay yapmazlar dediğin gibi öbür ay başlatabilirler
Evet evet bidahaki ay olabilir.olsun herseyde vardir bir hayir.sen hangi hasteneye gidiyosun canim.hastanedemisin suan...

Gunaydinn tatlimm.. bende test yapti bugun asulamanin 10. Gunu veeeee testimmm negatiffff.... ignenin etkisi gecmisss artik.bende hamile deilim bebeim moral bozmak yok...

geçti mi demek iğneni etkisi olsun en azından hiç çift çizi görmedim demezsin tatlım ben 6,5 yıldır hiç görmedim daha tabiki de moral bozmak yok ben sewilaya katılıyorum sabırsızız fakat katılmadığım nokta da 6,5 yıldır sabrediyoruz ve bu listedeki çoğu kişi ya ilk kez aşılama yaptırıyor yada ilk tüp bebek denemesi ve yıllardır bu iş için sabredip bekliyor onun için insan psikolojisi bunları normak karşılamak lazım herkesin takatinin aynı seviyede olması beklemek yanlış olur dimi?

günaydın tatlı anne adayı nasılsın bakalım bugün?benim son tatil günüm ya gerginim sabahın köründe uyandım

Iyiyim canim saol ya.evet sen benim bile aklima geliyosun.bugun sabah esimi ise gonderirken seni dusundum.yarin ise gidecek diye.ben bile gerildim yani.olsun olsun tatlim calismak iyidir.benimde bi isim olsa keske....

parsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
BaSa86 : Şubat 2014 ----------------------2.aşılama------------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

Iyiyim canim saol ya.evet sen benim bile aklima geliyosun.bugun sabah esimi ise gonderirken seni dusundum.yarin ise gidecek diye.ben bile gerildim yani.olsun olsun tatlim calismak iyidir.benimde bi isim olsa keske....

ah be bebeğim bende 3 yıl önce senin gibi düşünüyodum 3 yıl önce atandım kpssyle bu nalet kuruma ilk işe başaldığım gün eyvah dedim ama iş işten geçti bi kere puanım tercih yaptığım için yanmıştı zaten başladığımda bile çalışanlar hadi biz yaktık kendimizi sen niye araştırmadan geldin diye kızdılar bana hayır memur olunca da işi beğenmedim bırakıcam deme şansın yok millet nimet azgını gözüyle bakıyor şu an kadın erkek yaklaşık 20 kişiyiz burda 14 ü psikiyatriye gidiyor ayda bir ve hepimiz de ilç alıyoruz sakinleşmek için ne yapıcam bilmiyorum evde bile huzurum kalmadı beni eskiden tanıyanlar noldu sana niye değiştin bu kadar diyor kardeşim bile yani of bitanem of herşeyin hayırlısını dilemek lazımmış Allahtan illa memur oluyum dedim hayırlısını dilemedim şimdi hergün ağla demem o ki Allah evladında herşeyin de hayırlısı versin ölümün bile

Kiz allah seni sabah sabah guldurdun beni.evet yani bende eczaci olsam bende sasirirdim.acaba didem ne diyip aldi testleri.oda hergun test yapiyor ya :))))

Kuzuumm ben anama aldiriyorum yaziiiiiikkkkk :))))) soyleniyo annem 50 sunden sonra delimi bu kadin die guluyolardir bana diyor :)))))

günaydın kızlar

izlememeliyiz hiç bişey ya bizim derdimiz bize yeter zaten ama tüp bebek konusunda Türkiye ye ilk kez tüp bebeği getiren prof.dr.recai pabuççu var bilmem duydun mu ? aşkitom bugün 12 de tv8 de davetliymiş o adamı izlemek lazım ben ya ona ya bahçeciye gidicem hem fikir sahibi olmuş oluruz kızlar hepinize bu sözüm parsenim bitanem sen de izle hem tüp bebek hemde hoca hakkında bilgilenmiş oluruz

Kizlarrrrr ben bugun bi catlatma ignesi daha yapmayi dusunuyorum guzeldi o pozitif testler yaaaaa :)))) dewam etsin biraz olmaz mi ?:)))))

duydum canım o dr u izlerim inşallah

Evet haklisin canim.neyse sende bozma moralini ne yapcan basa gelen cekilir.cok uzgunum.sanki cocugumuzun olmamasi dert degilmis gibi senin bide basinda bu is var.senin icin dua edicem.isleriniz duzelsin diye.yada hayirli bir yere tayin icin.bak gor duzelcek allahin izniyle canim.olumlu dusun.

Kizlarrrrr ben bugun bi catlatma ignesi daha yapmayi dusunuyorum guzeldi o pozitif testler yaaaaa :)))) dewam etsin biraz olmaz mi ?:)))))

hııııııııııı aynı sancıları bidaha çekerim mi diyosun yani yok arkadaş bidaha mı töbe valla benim bir ablam 26 ocakta ilişkiye giriyor ayın 10 u adet tarihi 11 inde yani adet günü 1 gün geçince idar testi yapıyor pozitif çıkıyor aynı gün kan testi yaptırdı 157 çıktı ordan hesapla işte sevgilim döllenmeden kaç gün sonra idrarda belli olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…