Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaslar bende bu aksam 17:45 te ilk asilamami oldum biraz agrim var ve kan geldi korktum bende yaa insallah hayirli sonuclar aliriz bende 6 senelik evliyim yasim 27 hayirlisi ile allahim
Kucagimizi doldurur insallah heyecanla 12 gun sonra doktorum kan testi yapicaz dedi bu cuma da bi daha goruseljm dedi napicakki acaba merak ettim bende

Benimde dun bugun cok akintim var.. aman ole dusunme nie catlamasinlar igneyi bunun icin yaptik :))

işte buluyorum takacak birşey.ayy canım inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ne kadar emek veriyoruz.hem maddi hem manevi yıpranıyoruz.Rabbim mükafatını versin hepimize...

Canim benide bu bekleme listesine ekler misin :))

Hayirlisi olsun tatlim... biraz kanama olmasi normal merak etme.. insallah pozitif sonuc alirsin sende bizde :)) sorun neydi canim neden asilama yapildi?

Canim benim 2tane dusugum oldu sonra genetik testler yapildi bende kan pihtilasmasi cikti dogum oncesi baslayip dogumdada gobekten kan sulandirici igne olucam sonra ben bi sure ara verdim sanirim dusuklerden sonra korktum simdi tekrar ayni doktoruma gittim ben dedim vakit kaybetmek istemiyom hemen asilama yapalim dedim :)) oda dur bi yaa dedi bisey yok neden asilama bende dedim cok vakit kaybettim yok dedi gecen ay klomen verdi ama istedigimiz yumurta buyuklugu olmadi kaldi bu ayda kendiliginden 28 gunde adet oldum tamda bugun adetimin 14.gunu asilama oldum :)) sagda 18 solda 19 ,18'lik yumurtam oldu pazartesi sabah 6:30 catlatma ignesi oldum oyle iste cnm sende mi asilama oldun beni listeye eklemeyi unutmayin kizlar :)

yok anacım akıntı filan yok bende sürekli konrol ediyorum yok tık yok çatlamıyo bu yumoşlar kocaman oldular yahu kullanayım tamam o zaman nolur ne olmaz en azından kist oluşmasın tutmuycaksada sağol tatlış

yok tatlım kanamam filan olmadı.bol miktarda akıntım var.10-12 yumurtam vardı,ya hepsi çatlamayıp kiste dönüşürse?Ayy Allah'ım sen koru...

korkma çatlama olmuş sende bende akıntı filan da yok zaten geri kalan da adetle atılıyo merak etme bebeğim asıl ben ne halt yiycem yok akıntı yahu

korkma çatlama olmuş sende bende akıntı filan da yok zaten geri kalan da adetle atılıyo merak etme bebeğim asıl ben ne halt yiycem yok akıntı yahu

senin kaç tane yumurtan vardı?

çatlatma iğnesi mutlaka çatlatmıştır canım.akıntı olması şart değil ki...

ekliyorum şekerim seni de hayırlı olsun aşılaman inşallah tutacak 2014 bize bebiş getirecek Allahın izniyle kan normal birazcık geldi bende de 2-3 saat filan sürdü ara ara damla şeklinde cuma günü mutlaka progesteron ölçülecektir ilaç verdimi hayatım sana

senin kaç tane yumurtan vardı?

çatlatma iğnesi mutlaka çatlatmıştır canım.akıntı olması şart değil ki...

canım bende 2 taneydi pazar günü ikisi de 19-23 mm arasındaydı iyi dedi doktor zaten pazar akşamı da iğne vurdum çatlasa akıntı oludu diyor parsen ama bende yok akıntı hiç yok hemde

canım bende 2 taneydi pazar günü ikisi de 19-23 mm arasındaydı iyi dedi doktor zaten pazar akşamı da iğne vurdum çatlasa akıntı oludu diyor parsen ama bende yok akıntı hiç yok hemde

canım çatlamaması mümkün değil,kafana takma sen...çatlatma iğnesinin görevi o...
bende - tane yumurta vardı o yzden kafama takıldı bir kaçı çatlamamış olabilir diye.sen takma kafana bebeğini etkileme:)))

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama----------beklemede

hay ağzına sağlık ne de güzel söyledin

Kopuuuuk hayirli olsun asilaman.insallah tutar...

ahh kızlar sayfalar ne kadar ilerlemiş.inşallah güzel haberlerle dolar sayfanız.olumlu sonuçlar alırsınız inşallah.ben 9 ocakta aşılama olmuştum.maalesef tutmadı.şimdi reglimi bekliyorum.bir sorun yoksa 2.aşılama için yol alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…