Benimde dun bugun cok akintim var.. aman ole dusunme nie catlamasinlar igneyi bunun icin yaptik :))
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama----------beklemede
Merhaba arkadaslar bende bu aksam 17:45 te ilk asilamami oldum biraz agrim var ve kan geldi korktum bende yaa insallah hayirli sonuclar aliriz bende 6 senelik evliyim yasim 27 hayirlisi ile allahim
Kucagimizi doldurur insallah heyecanla 12 gun sonra doktorum kan testi yapicaz dedi bu cuma da bi daha goruseljm dedi napicakki acaba merak ettim bende
Catladigini akintidan anlarsin.koyu beyaz akintin varsa catlamis demektir.ama merak etme igneler kesin catlatir.kendi psikolojini oyle etkileme.bence kullan bir sakincasi yok ama doktor neden vermedi acaba.genelde verilir. Hatta ben bu asi da ignesini vurulmustum.
yok tatlım kanamam filan olmadı.bol miktarda akıntım var.10-12 yumurtam vardı,ya hepsi çatlamayıp kiste dönüşürse?Ayy Allah'ım sen koru...
Benimde dun bugun cok akintim var.. aman ole dusunme nie catlamasinlar igneyi bunun icin yaptik :))
korkma çatlama olmuş sende bende akıntı filan da yok zaten geri kalan da adetle atılıyo merak etme bebeğim asıl ben ne halt yiycem yok akıntı yahu
Merhaba arkadaslar bende bu aksam 17:45 te ilk asilamami oldum biraz agrim var ve kan geldi korktum bende yaa insallah hayirli sonuclar aliriz bende 6 senelik evliyim yasim 27 hayirlisi ile allahim
Kucagimizi doldurur insallah heyecanla 12 gun sonra doktorum kan testi yapicaz dedi bu cuma da bi daha goruseljm dedi napicakki acaba merak ettim bende
senin kaç tane yumurtan vardı?
çatlatma iğnesi mutlaka çatlatmıştır canım.akıntı olması şart değil ki...
canım bende 2 taneydi pazar günü ikisi de 19-23 mm arasındaydı iyi dedi doktor zaten pazar akşamı da iğne vurdum çatlasa akıntı oludu diyor parsen ama bende yok akıntı hiç yok hemde
canım çatlamaması mümkün değil,kafana takma sen...çatlatma iğnesinin görevi o...
bende - tane yumurta vardı o yzden kafama takıldı bir kaçı çatlamamış olabilir diye.sen takma kafana bebeğini etkileme:)))
hay ağzına sağlık ne de güzel söyledin
Tesekkur ederim insallah cnm allahim isteyen herkese evlat nasip etsinKopuuuuk hayirli olsun asilaman.insallah tutar...
Tesekkur ederim insallah cnm allahim isteyen herkese evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?