asılama gununu sayarsak 14. gunum. sat:25 aralık ama 10. gunde kan testım 0.5 cıktı yanı negatıf....olmak uzereyımdr ama ınsan stres yapıyorcanım benim kaç gün geçti senin adetin idrar testi yaptın mı sen?
asılama gununu sayarsak 14. gunum. sat:25 aralık ama 10. gunde kan testım 0.5 cıktı yanı negatıf....olmak uzereyımdr ama ınsan stres yapıyor((
asılama gununu sayarsak 14. gunum. sat:25 aralık ama 10. gunde kan testım 0.5 cıktı yanı negatıf....olmak uzereyımdr ama ınsan stres yapıyor((
canım ağrın var değil mi?benim de acayip regl ağrım var tam 10 gündür.bu kadar ağrıya içim iyice bir temizlensebenim de aşılama günüyle 13.günüm.dün değerim 1,84 çıktı.
arkadaşlar aşılamada adetin 3. günü iğneye başlandığını biliyorum kendimiz mi iğneyi yapıyoruz.doktora giderken iğneleri yanımda götürmeli miyim?lütfen cevap
lulum : 15 Ocak 2014 ---------10:30----------------- 2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-----------11:50------------------1.aşılama---------- beklemede
kızlar bana öyle geliyor ki ikinizde hamilesiniz inşallah içimden gelen bu his beni yanıltmaz.canım ağrın var değil mi?benim de acayip regl ağrım var tam 10 gündür.bu kadar ağrıya içim iyice bir temizlensebenim de aşılama günüyle 13.günüm.dün değerim 1,84 çıktı.
alben canım dün yazdıklarınızın hepsini tek tek okudum çok tatlısınız sayenizde epey eğlendim stersimi atttım üzerimdem.canım dert ortaklarım girdim baktım kimsecikler yok şimdi çıkıyorum artık ben raporluyum ya yarın iş de yok ohhhh miss yatarım yarın öğlene kadar öğleyin başlarım yazmaya yine hepiniz çok seviyorum ne ilginç dimi yüzünüzü görmüyorum ama seviyorum çünkü kader ortağıyız ortak noktamız aynı bebeğimiz yok bak yine güldüm kendi kendime salak gibi hadi bye bye şimdilik
16. günüm ve reglim hafiften başladı püffffffffffffffff pozitif sonuç alan yokmu
kızlarr regl oldum bugun sonunda...çok uzulmedım aslında hazırlamısım kendımı....cuma doktordayım yıne
Canim yikamadan once ml de 40 milyon ileri hizlisi % 10 ileri yavas % 30.. toplam 10 milyon transfer edildi canim.. sizde nasildi sayialr...
canım ya senin eşinde varikoselmi vardı ? ameliyatmı oldu..bu değerler bizimkine yakın acaba bize de aşılama dermi doktor. nasıl bir süreç geçirdiniz anlatırmısın
canım ya senin eşinde varikoselmi vardı ? ameliyatmı oldu..bu değerler bizimkine yakın acaba bize de aşılama dermi doktor. nasıl bir süreç geçirdiniz anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?