Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
asılama gununu sayarsak 14. gunum. sat:25 aralık ama 10. gunde kan testım 0.5 cıktı yanı negatıf....olmak uzereyımdr ama ınsan stres yapıyor((

canım ağrın var değil mi?benim de acayip regl ağrım var tam 10 gündür.bu kadar ağrıya içim iyice bir temizlensebenim de aşılama günüyle 13.günüm.dün değerim 1,84 çıktı.

asılama gununu sayarsak 14. gunum. sat:25 aralık ama 10. gunde kan testım 0.5 cıktı yanı negatıf....olmak uzereyımdr ama ınsan stres yapıyor((

ya geç döllenme olmasın 15.günde kesinlikle çıkar idrar testinde benim arkadaş bir gün yaptırdı idrar kitiyle negatifti sonra kanda baktırdı 1,86 3 gün sonra adet olmayınc tekrar kan baktırdı 386 değeri vardı bence yarın sabah idrar testi yap adetin geçerse de kana baktır olmaz diye bişey yok

canım ağrın var değil mi?benim de acayip regl ağrım var tam 10 gündür.bu kadar ağrıya içim iyice bir temizlensebenim de aşılama günüyle 13.günüm.dün değerim 1,84 çıktı.

eeee kızlar yazdırsanıza listeye isminizi hadi merak ediyorum aşılama günü saati ve kaçıncı aşılama hadi bekliyorum

arkadaşlar aşılamada adetin 3. günü iğneye başlandığını biliyorum kendimiz mi iğneyi yapıyoruz.doktora giderken iğneleri yanımda götürmeli miyim?lütfen cevap

arkadaşlar aşılamada adetin 3. günü iğneye başlandığını biliyorum kendimiz mi iğneyi yapıyoruz.doktora giderken iğneleri yanımda götürmeli miyim?lütfen cevap

canım kendin yapabilirsin ben arkadaşımın iğneleri yapmıştım karnından kendim klomen kullandım ama doktora hergün 2 kere gidemezsin kendin yapıcan bence

canım dert ortaklarım girdim baktım kimsecikler yok şimdi çıkıyorum artık ben raporluyum ya yarın iş de yok ohhhh miss yatarım yarın öğlene kadar öğleyin başlarım yazmaya yine hepiniz çok seviyorum ne ilginç dimi yüzünüzü görmüyorum ama seviyorum çünkü kader ortağıyız ortak noktamız aynı bebeğimiz yok bak yine güldüm kendi kendime salak gibi hadi bye bye şimdilik

bende bu akşam aşılamaya karar verdim arkadaşlar benim sadece hormon sorunum var onlarda çok yüksek dğl ilaçla normale dönüyo ama malesef olmadı yumurtlama ilacıda çatlatma iğneside işe yaramadı.. ve bu ay dinlenip bidahaki aya aşılama olmak istiyorum çok zor mu ? bide süreç nasıl oluyo anlatrmısınız ?

lulum : 15 Ocak 2014 ---------10:30----------------- 2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-----------11:50------------------1.aşılama---------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00------------------1.aşılama----------beklemede [/QUOTE]
18 ocak 12.30 da yapıldı canım 1. aşılamam hayırlısı bakalım

kızlar bana öyle geliyor ki ikinizde hamilesiniz inşallah içimden gelen bu his beni yanıltmaz.
hatice canım zaten sen erken yaptırmışsın bazen yumurtalarımız geç çatlayabildiği için doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor bence testini tekrarla.
oceanshine seninde zaten sıfır çıkmamış ki bak mesela ben bugün 5 tane hastaye gebelik testi baktım 4 ün değerleri tam oalrak 0 çıktı birinin değeride 4000 lerde çıktı yani bence seninki kritik bir sonuçtu onu tekrar ettirmelisin beni delüü etmeyin yaaa meraktan çatladım hadi kızlar güzel haberler verin bizeeee umutsuz olmayın bu kadar

alben canım dün yazdıklarınızın hepsini tek tek okudum çok tatlısınız sayenizde epey eğlendim stersimi atttım üzerimdem.
bu arada biz seninle aynı durumdayız bende de hiiiç akıntı yok gonal f yi kullanırken daha çok akıntım vardı ne zaman ki çatlama iğnesii yaptırdım akıntı falan yok oldu. bende acaba erkenmi çatladılar diyorum çünkü benim normal döngüme göre 10 . günde çatlıyordu ama biz 12. günde yaptık aşılamayı umarım benim kendi hormoncularım bnların yapacağı yok iş bize kaldı diyim harekete geçmemişlerdir.
ayrıca bende progesteron kullanmıyorum ama çıkarken doktoruma özellikle sordum kullanmam gerekir mi diye aşılamada gerek görmüyoruz zaten yumurtalar çatladığı için vücudunuzda bulunuyor eğer tüp bebek olsaydı kullanman gerekirdi dedi. ( sonuçta orada yumrutalar vücuttan toplanıyor) mantıklı geldi bişey demedim.zaten internetten baktım kullanılması şart değilmiş her merkez kendisi karar veriyormuş. ama istersen progestan diye bir ilaç var alıp günde iki tane kullanabilirsin dedi bende gerek görmedim zaten çok şükür benim progesteron değerim iyi tekrar tekrar hormon alıp bünyeyi sapıtmamak lazım malum anne olunca bu dinçlik sıhhat bize lazım olacak
bende şimdi düşünüyorum da bizde akıntı yok onu kullananlarda var demek ki olarınki ilaçtan

16. günüm ve reglim hafiften başladı püffffffffffffffff pozitif sonuç alan yokmu

kızlarr regl oldum bugun sonunda...çok uzulmedım aslında hazırlamısım kendımı....cuma doktordayım yıne

günaydın kızlar
miskamber ve hatice hakkınızdan hayırlısı olsun arkadaşlar..
kızlar saraçoğlunun fatih sultan mehmet macunu diye bi tarifi varmış duyup okuyup deneyen var mı aranızda
Topkapı Sarayı arşivindeki bir yazıda her derde deva olan Fatih Sultan Mehmet Macunu için şu dizeler yazılıdır;

“ İşbu macun, padişah hazinesinden çıkmıştır ki Arap ve Acem hekimleri ittifakla Fatih Sultan Mehmet Han hazretlerine terkip edip yapmışlardır.

Cümleten nef”i budur ki bir kimse erlikten kalmış olsa, bir hatun doğurmasa veya bedeninde ne tür illetler varsa, kırksabah kırk akşam bu macunu yediği vakit 15-20 yaşında yiğit gibikadın ise çiçeği burnunda kız gibi olur.”

Son düzenleme:
Canim yikamadan once ml de 40 milyon ileri hizlisi % 10 ileri yavas % 30.. toplam 10 milyon transfer edildi canim.. sizde nasildi sayialr...

canım ya senin eşinde varikoselmi vardı ? ameliyatmı oldu..bu değerler bizimkine yakın acaba bize de aşılama dermi doktor. nasıl bir süreç geçirdiniz anlatırmısın

canım ya senin eşinde varikoselmi vardı ? ameliyatmı oldu..bu değerler bizimkine yakın acaba bize de aşılama dermi doktor. nasıl bir süreç geçirdiniz anlatırmısın

Ewet tatlim varikosel ameliyati oldu esim 9 ay once.. olmadan once ml de 7 milyondu sperm simdi 40 milyon.. kasim ayindaki teste gore dusus var yine cunku sigarayi cogaltti ve kolayi (

Bende sorun olmadigi icin 5 gun klomen kullandim sonra catlatma ignesi ve 35 saat sonra da asilmam oldu. Cok rahat kolay ve agrisiz bi islem canim.. sadece klomenden dolayi biraz psikolojim bozulmustu gergindim o kadar..

13 ocakta aşılama oldum hala beklemedeyi. Allahım hayırlısını versin hepimize inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…