Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende sorun olmadigi icin 5 gun klomen kullandim sonra catlatma ignesi ve 35 saat sonra da asilmam oldu. Cok rahat kolay ve agrisiz bi islem canim.. sadece klomenden dolayi biraz psikolojim bozulmustu gergindim o kadar..

Varikosel ameliyatından sonra tutmadı yani,bizim ilk sperm değerleri 22milyon ml sayısı 44 milyon total hareketlilik ise ileri hızlı hareket %5 ileri yavaş hareket %45 toplam %50 doktor ne der ya çok merake diyorum,direk aşılamamı der yani sizin değerlere bakınca aşılama der diye düşündüm.bu arada sen kıbrıstaymışsın.Başka bir topikte arkadaşım vardı kıbrıstan.o da 7 ay uğraştı.ve şuan bebeğini aldı kucağına.sabredin olacak diyor :)))

keşke bana da direk aşılama dese ameliyatla uğraşıp beklemek istemiyorum kızlar ya,1 yıl geçti zaten 1 yılda öyle geçecek yaş gidiyor (

keşke bana da direk aşılama dese ameliyatla uğraşıp beklemek istemiyorum kızlar ya,1 yıl geçti zaten 1 yılda öyle geçecek yaş gidiyor (

Canim ameliyat olmadan asilama mantikli deil.. kalitesi dusuk oluyor. Varikosel varsa once ameliyat sart canim.. bosa zaman harcamayin bence...

Canim ameliyat olmadan asilama mantikli deil.. kalitesi dusuk oluyor. Varikosel varsa once ameliyat sart canim.. bosa zaman harcamayin bence...

ne de zormuş valla bu varikosel,bu arada bilginiz olsun kızlar..benim dayımın oğlunda çıktı varikosel ameliyat oldu 8 ayda hamile kalabildi eşi..ve şimdi ikinci çocuğu düşünüyorlar yeniden tekrarlamış hastalık ve yeniden ameliyat..ne bir hastalıkmış püffff

:18:kızlar akşamdan beri ne sancım ne ağrım ne bulantım ne baş dönmem kalmadı sanki uçup gitti herşey
bugün 12. günüm aşılama şaşırdım kaldım..test yapsam mı ki

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00------------------1.aşılama----------beklemede
18 ocak 12.30 da yapıldı canım 1. aşılamam hayırlısı bakalım[/QUOTE]

ekledim hayatım hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım gelsin artık meleklerimiz listemiz bile hazır o beklemede yazanların hepsinin karşısına hamiş yazarım inşallahhhhhhhhhh

canım benim sağol çok aydınlatıcı olmuş yazın kendiliğinden de çatlasa bu yumoşlar akıntı olması lazım benim korkum hiç çatlamamış olması o zaman kist oluşuyomuş zaten ilacı da kullanmadım madem dr.öyle dedi ne dediyse yaptım bunu da yapayım bari dedim ne de olsa dr.vardır bir bildiği ama bana kan testide yapılmadı yani progesteron seviyemi de bilmiyolar yani okumuşsan yazılarımı görmüşsündür çok saçma bi aşılama oldu benimki Allaha havale ettik yani ama bugün çamaşırımdı beyaz bir sıvı gördüm heralde akıntıydı o süt olacak hali yok ya

ha ha hayy dinleyin dostlar galiba benimde artık bir akıntım var

18 ocak 12.30 da yapıldı canım 1. aşılamam hayırlısı bakalım

ekledim hayatım hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım gelsin artık meleklerimiz listemiz bile hazır o beklemede yazanların hepsinin karşısına hamiş yazarım inşallahhhhhhhhhh[/QUOTE]

merhaba bende yeni katildim bugün oldu asilama saat 11.00 de beni de ekleyebilirsin. 1. deneme.

canım merhaba yumurtlama ilacı dediğim serophene ya da klomendir heralde onları kullandığında 2 güne bir yumurta takibin yapıldı mı? yapılmadıysa süreç yine aydı ilacı kullanıyosun 2 güne bir yumurta takibi yapılıyo sonra iğne vuruluyo çatlatma iğnesi 36 saat sonrada eşinin spermelerini yumurtalıklarına fışkırtıyolar 3 dk sürüyo azıcık canın acıyo bitiyo hiç bir zorluğu yok yani

ekledim hayatım hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım gelsin artık meleklerimiz listemiz bile hazır o beklemede yazanların hepsinin karşısına hamiş yazarım inşallahhhhhhhhhh

merhaba bende yeni katildim bugün oldu asilama saat 11.00 de beni de ekleyebilirsin. 1. deneme.[/QUOTE]

hoşgeldin tatlımmm tabiki de eklerim hayırlı olsun aşılaman inşallah bebeğini alırsın 9 ay sonra kucağına sen neden aşılama oldun sorun neydi?

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede

sophie77 :22 Ocak 2014-------------11:00------------------1.aşılama-----------beklemede

evet canm serophone kullandmardındanda çatlatma iğnesi yapıldı iki defa tutmadı.. doktor benm yumurtlama sorunumun olmadğını söledi çok iyi durumdasn dedi ama olmuyo.. aşılama için kendm karar verdm teşekkür ederim cevabın için :) bide bişey sorucam aşılama da şansımız daha yüksek dmi ? eşimdede sorun yok bendede çok önmli bi sorun yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…