- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Bende sorun olmadigi icin 5 gun klomen kullandim sonra catlatma ignesi ve 35 saat sonra da asilmam oldu. Cok rahat kolay ve agrisiz bi islem canim.. sadece klomenden dolayi biraz psikolojim bozulmustu gergindim o kadar..
keşke bana da direk aşılama dese ameliyatla uğraşıp beklemek istemiyorum kızlar ya,1 yıl geçti zaten 1 yılda öyle geçecek yaş gidiyor(
Canim ameliyat olmadan asilama mantikli deil.. kalitesi dusuk oluyor. Varikosel varsa once ameliyat sart canim.. bosa zaman harcamayin bence...
:18:kızlar akşamdan beri ne sancım ne ağrım ne bulantım ne baş dönmem kalmadı sanki uçup gitti herşey
bugün 12. günüm aşılama şaşırdım kaldım..test yapsam mı ki
Hadi yap canim ay cok heycanlandim.. ins. Pozitiftir..
kocaman bi negatif
Tatlim idrar mi yaptin? Kan testi yap kuzum idrarda cikmayabilir..
18 ocak 12.30 da yapıldı canım 1. aşılamam hayırlısı bakalım[/QUOTE]dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00------------------1.aşılama----------beklemede
alben canım dün yazdıklarınızın hepsini tek tek okudum çok tatlısınız sayenizde epey eğlendim stersimi atttım üzerimdem.
bu arada biz seninle aynı durumdayız bende de hiiiç akıntı yok gonal f yi kullanırken daha çok akıntım vardı ne zaman ki çatlama iğnesii yaptırdım akıntı falan yok oldu. bende acaba erkenmi çatladılar diyorum çünkü benim normal döngüme göre 10 . günde çatlıyordu ama biz 12. günde yaptık aşılamayı umarım benim kendi hormoncularım bnların yapacağı yok iş bize kaldı diyim harekete geçmemişlerdir.
ayrıca bende progesteron kullanmıyorum ama çıkarken doktoruma özellikle sordum kullanmam gerekir mi diye aşılamada gerek görmüyoruz zaten yumurtalar çatladığı için vücudunuzda bulunuyor eğer tüp bebek olsaydı kullanman gerekirdi dedi. ( sonuçta orada yumrutalar vücuttan toplanıyor) mantıklı geldi bişey demedim.zaten internetten baktım kullanılması şart değilmiş her merkez kendisi karar veriyormuş. ama istersen progestan diye bir ilaç var alıp günde iki tane kullanabilirsin dedi bende gerek görmedim zaten çok şükür benim progesteron değerim iyi tekrar tekrar hormon alıp bünyeyi sapıtmamak lazım malum anne olunca bu dinçlik sıhhat bize lazım olacak
bende şimdi düşünüyorum da bizde akıntı yok onu kullananlarda var demek ki olarınki ilaçtan
kızlarr regl oldum bugun sonunda...çok uzulmedım aslında hazırlamısım kendımı....cuma doktordayım yıne
18 ocak 12.30 da yapıldı canım 1. aşılamam hayırlısı bakalım
bende bu akşam aşılamaya karar verdim arkadaşlar benim sadece hormon sorunum var onlarda çok yüksek dğl ilaçla normale dönüyo ama malesef olmadı yumurtlama ilacıda çatlatma iğneside işe yaramadı.. ve bu ay dinlenip bidahaki aya aşılama olmak istiyorum çok zor mu ? bide süreç nasıl oluyo anlatrmısınız ?
ekledim hayatım hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım gelsin artık meleklerimiz listemiz bile hazır o beklemede yazanların hepsinin karşısına hamiş yazarım inşallahhhhhhhhhh
Canim test yaptirmismiydin? Uzulme tatlim bi dahakine insallaahhhhh :))
canım merhaba yumurtlama ilacı dediğim serophene ya da klomendir heralde onları kullandığında 2 güne bir yumurta takibin yapıldı mı? yapılmadıysa süreç yine aydı ilacı kullanıyosun 2 güne bir yumurta takibi yapılıyo sonra iğne vuruluyo çatlatma iğnesi 36 saat sonrada eşinin spermelerini yumurtalıklarına fışkırtıyolar3 dk sürüyo azıcık canın acıyo bitiyo hiç bir zorluğu yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?