Amin...hepimiz birlikte insallh.......
ay kıyamammmmmm 17 olur iki günde 19 mm incir ye bu arada kuru incir sakın korkma 1 dk.canın acıycak o kadar oda ilişkikiye girdiğinden biraz fazla bir ağrı sonra 20 dk.yatıcaksın hareketsizce sonra kalkıp evine gidiceksin o kadar tatlım sakın korkma ve kasma kendini yoksa canın acır benimki kastığım için biraz acıdı sonra da böyle aralıklarla 5-6 damla filan kan geldi 2-3 saat sonraya kadar şimdi bitti iyiyim sadece kasık ağrım var mümkün olduğunca az hareket ediyorum banyo yok bide bugün aşılam oldum yarın akşam ilişki sonra gün aşırı başka derdim yok ya
evet canm serophone kullandmardındanda çatlatma iğnesi yapıldı iki defa tutmadı.. doktor benm yumurtlama sorunumun olmadğını söledi çok iyi durumdasn dedi ama olmuyo.. aşılama için kendm karar verdm teşekkür ederim cevabın için :) bide bişey sorucam aşılama da şansımız daha yüksek dmi ? eşimdede sorun yok bendede çok önmli bi sorun yok çünkü
ilahi eses07 heralde bebek için tatlım hepimiz bebek içinyani dr.neden gerek duydu aşılamaya sorun neydi demek istemiş dildidem biz hem pko hemde eşimde sperm sorunu olduğu için aşılama olduk mesela gzüelcim sen kaç yaşındasın bu arada
amanda aman kimler burdaymış parsen hanım nasılsınız bugün acep?
insallah kolay gecer cnm cookk korkuyorummm benn yaaaa((((
didemcim naber tatlım nasıl bakalım bugün?
cnm bende pko yarın asılamam var bakalımm.. 23 yasındayım.
tatlım eşin spermiyogram verdi mi burda en önemlisi eş faktörü çünkü benim eşim varikosel ameliyatı oldu şu an değerleri normal görünüyor ama ben hastaneme fazla güvnmiyorum değerleri çok yükselmiş çıktı çünkü tabiki aşılamada şans daha yüksek ama tüp bebek kadar da değil tabi aşılama her 10 kadında 2-yada 3 ünde tutuyor spermlerin işini kolaylaştırmak için yapılan bir işlem bu ama tüp bebek döllenmiş emriyonun işini kolaylaştırmak için yapılıyo denemeden bilemezsin dene bence
insallah kolay gecer cnm cookk korkuyorummm benn yaaaa((((
Iyiyim aşkisi sen nasilsin.yazilanlari okuyodum.doktordan yeni geldim.tahlil versim ogkeden sonra bi daha gitcem.
evet hayatım hormon yapıyolarrrrrr,gebelik yapıyoLAR.bu üçüncü herhalde tüp için rapor vercekler daha hocayla konuşamadık.saat 3 ten sonra..bende iyiyim bebeğim adetlisin tabi ormon tahlili yapıldı mutlaka ona bakıcaklar bidaha mı aşılama diycekler acep kaçıcıydı annem senin 3.oldu mu
Kuzum aksam oluyo nerelerdesin :))) tas gibiyimmm bennnn :))) akintida baslamis hadi gozun aydin :))
benim doktorumda benim progesteron seviyemi bilmiyor kicanım benim sağol çok aydınlatıcı olmuş yazın kendiliğinden de çatlasa bu yumoşlar akıntı olması lazım benim korkum hiç çatlamamış olması o zaman kist oluşuyomuş zaten ilacı da kullanmadım madem dr.öyle dedi ne dediyse yaptım bunu da yapayım bari dedim ne de olsa dr.vardır bir bildiği ama bana kan testide yapılmadı yani progesteron seviyemi de bilmiyolar yani okumuşsan yazılarımı görmüşsündür çok saçma bi aşılama oldu benimki Allaha havale ettik yani ama bugün çamaşırımdı beyaz bir sıvı gördüm heralde akıntıydı o süt olacak hali yok ya
evet eşimde sorun çıkmadı çok şükür.. evet öle tabi tüp bebek daha çok yüksek oluo ama bende birbuçuk senelik evliyim onu düşünmek için erken. aşılamayı bi yakınım yaptrdı hatta kendindede eşindede problem vardı tuttu şuan ikizlere hamile.. bakalım inşallah bende de tutar yani isteyen herkese versin allahm..
evet hayatım hormon yapıyolarrrrrr,gebelik yapıyoLAR.bu üçüncü herhalde tüp için rapor vercekler daha hocayla konuşamadık.saat 3 ten sonra..
18 ocak 12.30 da yapıldı canım 1. aşılamam hayırlısı bakalım
sağol canımın içi maşallah sana maşallah sigaradan naberay benim ki bi baskı yapıyor çocuğumuzu düşün diye ülmekten ölüyorum salağa bak sanki tuttu da karnımdaymış gibi çok saf kız benimki dün 4 tane içtim mucize gibi bişey benim için
ayyyyyy ne güzel bir haber bu hemde ikizlere hamile demek maşallah darısı başımıza bencede sana daha erken tüp bebeğe 1,5 yıl daha aşılamadır filan dene zaten sonra hem devlet de ödüyor artık tüp bebeği ozaman düşünürsün şekercim eşinde de sorun yokmuş ohhhhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?