Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

insallah kolay gecer cnm cookk korkuyorummm benn yaaaa ((((

tatlım eşin spermiyogram verdi mi burda en önemlisi eş faktörü çünkü benim eşim varikosel ameliyatı oldu şu an değerleri normal görünüyor ama ben hastaneme fazla güvnmiyorum değerleri çok yükselmiş çıktı çünkü tabiki aşılamada şans daha yüksek ama tüp bebek kadar da değil tabi aşılama her 10 kadında 2-yada 3 ünde tutuyor spermlerin işini kolaylaştırmak için yapılan bir işlem bu ama tüp bebek döllenmiş emriyonun işini kolaylaştırmak için yapılıyo denemeden bilemezsin dene bence

cnm bende pko yarın asılamam var bakalımm.. 23 yasındayım.

insallah kolay gecer cnm cookk korkuyorummm benn yaaaa ((((

sakın korkma valla çok kolay bir işlem öyle tüp bebekteki gibi anesteziyle yumurta filan toplanmıyo dedim ya ilişkiye normal şekile girebilen her kadın rahatlıkla aşılama olabilir hani vajinismus gibi sorunları olnala için zor belki ama bizler için 3 dk cık bir işlem acısı ise vücuduna iğne batırmak ve 2 dk.tutmak gibi yani

Topkapı Sarayı arşivindeki bir yazıda her derde deva olan Fatih Sultan Mehmet Macunu için şu dizeler yazılıdır;

“ İşbu macun, padişah hazinesinden çıkmıştır ki Arap ve Acem hekimleri ittifakla Fatih Sultan Mehmet Han hazretlerine terkip edip yapmışlardır.

Cümleten nef”i budur ki bir kimse erlikten kalmış olsa, bir hatun doğurmasa veya bedeninde ne tür illetler varsa, kırksabah kırk akşam bu macunu yediği vakit 15-20 yaşında yiğit gibikadın ise çiçeği burnunda kız gibi olur.”

bunu kullanan varmı kızlar duydunuz mu hiç

cnm bende pko yarın asılamam var bakalımm.. 23 yasındayım.

pko yu dert etme o zıkkım her 100 kadından 70 inde var çocuğun olmayınca dr.gidiyosun ve bi bakıyolar pko varmış diğer hatunların çocuğu olduğu için bilmiyolar bile pkolu olduklarını önemli olan eşin eşinin spermlerinde bir sıkıntı yoksa olur belki aşılamada ama illaki olacak diye de bişey yok bu bir tedavi neticede eşinin spermi ameliyatla alınanları biliyorum ben ikiz doğurdular hemde

evet eşimde sorun çıkmadı çok şükür.. evet öle tabi tüp bebek daha çok yüksek oluo ama bende birbuçuk senelik evliyim onu düşünmek için erken. aşılamayı bi yakınım yaptrdı hatta kendindede eşindede problem vardı tuttu şuan ikizlere hamile.. bakalım inşallah bende de tutar yani isteyen herkese versin allahm..

Iyiyim aşkisi sen nasilsin.yazilanlari okuyodum.doktordan yeni geldim.tahlil versim ogkeden sonra bi daha gitcem.

bende iyiyim bebeğim adetlisin tabi ormon tahlili yapıldı mutlaka ona bakıcaklar bidaha mı aşılama diycekler acep kaçıcıydı annem senin 3.oldu mu

bende iyiyim bebeğim adetlisin tabi ormon tahlili yapıldı mutlaka ona bakıcaklar bidaha mı aşılama diycekler acep kaçıcıydı annem senin 3.oldu mu
evet hayatım hormon yapıyolarrrrrr,gebelik yapıyoLAR.bu üçüncü herhalde tüp için rapor vercekler daha hocayla konuşamadık.saat 3 ten sonra..

Kuzum aksam oluyo nerelerdesin :))) tas gibiyimmm bennnn :))) akintida baslamis hadi gozun aydin :))

sağol canımın içi maşallah sana maşallah sigaradan naber ay benim ki bi baskı yapıyor çocuğumuzu düşün diye ülmekten ölüyorum salağa bak sanki tuttu da karnımdaymış gibi çok saf kız benimki dün 4 tane içtim mucize gibi bişey benim için

benim doktorumda benim progesteron seviyemi bilmiyor ki ben biliyorum
ayrıca benimkide gelirken kan tahlili yaptır dedi yaptırdım gittim elimdeydi sonuç kağıdıama bakmadı. gitmeden daha öncede arayıp rahim filmi çektireyim mi dedim (ben temmuzda laparoskop olmuştum laparoskopi sonrası da kapanabiliyor yaa) yok gerek yok dedi ameliyatta bakmıştık açık dedi. bazen hsgde kasılmalardan dolayı kapalı çıkabiliyor boş ytere tekrar lapasorkopi olaman gerekebilir dedi. yani seninleişlem olarak aynıyız ama benim doktorum hepsine mantıklı bir açıklamada bulunda bende çok ısrar etmedim. hani sen dün demiştin yaa belki meleklerimizin bize gelemsi için bu yollardan geçmemiz gerekiyor Rabbim nasip ederse her şekilde olur sıkma canını tatlım

ayyyyyy ne güzel bir haber bu hemde ikizlere hamile demek maşallah darısı başımıza bencede sana daha erken tüp bebeğe 1,5 yıl daha aşılamadır filan dene zaten sonra hem devlet de ödüyor artık tüp bebeği ozaman düşünürsün şekercim eşinde de sorun yokmuş ohhhhh miss

evet hayatım hormon yapıyolarrrrrr,gebelik yapıyoLAR.bu üçüncü herhalde tüp için rapor vercekler daha hocayla konuşamadık.saat 3 ten sonra..

versinler bi zahmet aman diyim peşini bırakma tatlım başlarından savamasınlar seni edepsizlik yap sonraya atmasınlar raporda 3 kadın doğum dr.bir üroloğun imzası olmalı unutma sakın gebelik yapıyolar derken kız bide betahcg de gebelik çıkarmış

18 ocak 12.30 da yapıldı canım 1. aşılamam hayırlısı bakalım

ekledim hayatım hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım gelsin artık meleklerimiz listemiz bile hazır o beklemede yazanların hepsinin karşısına hamiş yazarım inşallahhhhhhhhhh[/QUOTE]

swağol canım hadi bakalım hayırlısı

varya bende bıraktum ama şu anda olsa hayatta affetmemmmmm lannnn

aynen canım tabi nasip kısmet hakkıkmızda hayrlısı olsun :) sende aşılama yaptrmşsn galiba inşaallahhh tutar canmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…