Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sayfalar o kadar hızlı gidiyo ki aynı şeyi 2 kere sordum sabahtan beri

aynennnnnnnn süpersin canım evet yaklaşımımız bu olmalı Allah isterse herşey bahane olur zamanı geldiyse Allah istediyse vermeyi bişeyleri vesile kılacak ve verecek bebeklerimizi yok daha gelmediyse imtihana devam demektir

yok kızzzz ama adetliyıimmmmm:26:

ne sordun askım kusura bakma yaaaaaa...

Topkapı Sarayı arşivindeki bir yazıda her derde deva olan Fatih Sultan Mehmet Macunu için şu dizeler yazılıdır;

“ İşbu macun, padişah hazinesinden çıkmıştır ki Arap ve Acem hekimleri ittifakla Fatih Sultan Mehmet Han hazretlerine terkip edip yapmışlardır.

Cümleten nef”i budur ki bir kimse erlikten kalmış olsa, bir hatun doğurmasa veya bedeninde ne tür illetler varsa, kırksabah kırk akşam bu macunu yediği vakit 15-20 yaşında yiğit gibikadın ise çiçeği burnunda kız gibi olur.”

bunu duyan kullanan var mı diye sormuştum

eğer bırakalı çok olduysa sakın şeytanını defet yavrum ama daha yeniyse yani bıraktığın bişey diyemiycem

ne defetmesi kızım biz birlikte yaşıyoruz,seviyoruz birbirimizi sen aramıza girmesenehaziranda bıraktım yaaa.keşke bırakmayaydım.

Ohooo ben bu streste birakamam valla benimki de bisy demiyor kendide iciyor ama ben kiziyorum ona icme spermlerin yok olacak die :)))

evet hayatım ben okudum yazını ama öyle bir şey duymadıgım için cevap yazmadım..kızlarrrrrrrr duyan var mı.......

eeeee ne diye gebelik yapıyolar o zaman yerleşme kanaması filan diye mi bakıyolar acep :26:

valla bilmiyorum doktor yumurtalıgın içinde bişey var dedi anlamadım.çatlamış hersey güzel dedi.ama adet oldugumu duyunca üzüldü kız doktor...bizim bagımzda doktorla bu kadarbir yakuşuklumuz yokkkkkkkkk

Bu arada benim 2. Gunum ya hic kanama olmamisti asilamadan sonra ama az once pembeli beyaz akintim oldu.. bende jeton gec dustu heralde :))))

insallah kolay gecer cnm yaa.
istahım kesildi.basım uyusuyo korkudan buugun ((

yavrucum bende duymadım da neymiş peki macunun içindekiler bulabildin mi tarifini

Malzemeler

7 gram karanfil
7 gram kebabe
7 gram karabiber
4 gram tarçın
7 gram kereviz tohumu
7 gram anason tohumu
7 gram ısırgan tohumu
7 gram havuç tohumu

7 gram şalgam tohumu
7 gram turp tohumu
7 gram mastaki
7 gram sinameki
7 gram ak günlük
7 gram üzerlik tohumu
7 gram acı badem yağı
15 gram çörek otu
500 gram bal
1 çorba kaşığı Misk
50 gram şeker

Tüm malzemeler 50 gram olarak hazırlanmalıdır. Bir havanın içinde bütük baharatlar iyice dövülür ve toz haline getirilir. Bu baharatlara bal ilave edilir. Bal ile karıştırılan baharatlar macun kıvamına getirilir. Kuvvet macunu sabah ve akşamları aç karına tüketilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…