ne defetmesi kızım biz birlikte yaşıyoruz,seviyoruz birbirimizi sen aramıza girmesenehaziranda bıraktım yaaa.keşke bırakmayaydım.
doğru söylüyosun dur birazdan okuyum ben sağol melekcim
insallah kolay gecer cnm yaa.
istahım kesildi.basım uyusuyo korkudan buugun((
Ohooo ben bu streste birakamam valla benimki de bisy demiyor kendide iciyor ama ben kiziyorum ona icme spermlerin yok olacak die :)))
deli şey şeytanda mı seviler ay balamhaziranda bıraktıysan sakın elini sürme bak kızarım ha o kadar emeğini ziyan etme bebeğim sakın hem tüp bebiş süreci var daha bidaha bırakıcan o zaman ne gerek var hazır kurtulmuşsun lanetten
ay çok hoşşun ya o demiyomu peki sen bırak o zaman aşılıma oldun diye benimki kaynana gibi sürekli car car sigaranın zararlarını anlatıyo bana o her sigara deyişinde daha çok canım istiyo ay olsun günde5-6 razıyım ben tek o kadar içsem
valla bilmiyorum doktor yumurtalıgın içinde bişey var dedi anlamadım.çatlamış hersey güzel dedi.ama adet oldugumu duyunca üzüldü kız doktor...bizim bagımzda doktorla bu kadarbir yakuşuklumuz yokkkkkkkkk
alben canım seninde akıntın gelmeye başlamış gözün aydın akıntısı olmayan bir benim sanırımay çok hoşşun ya o demiyomu peki sen bırak o zaman aşılıma oldun diye benimki kaynana gibi sürekli car car sigaranın zararlarını anlatıyo bana o her sigara deyişinde daha çok canım istiyo ay olsun günde5-6 razıyım ben tek o kadar içsem
insallah kolay gecer cnm yaa.
istahım kesildi.basım uyusuyo korkudan buugun((
pko yu dert etme o zıkkım her 100 kadından 70 inde var çocuğun olmayınca dr.gidiyosun ve bi bakıyolar pko varmış diğer hatunların çocuğu olduğu için bilmiyolar bile pkolu olduklarını önemli olan eşin eşinin spermlerinde bir sıkıntı yoksa olur belki aşılamada ama illaki olacak diye de bişey yok bu bir tedavi neticede eşinin spermi ameliyatla alınanları biliyorum ben ikiz doğurdular hemde
Malzemeler
7 gram karanfil
7 gram kebabe
7 gram karabiber
4 gram tarçın
7 gram kereviz tohumu
7 gram anason tohumu
7 gram ısırgan tohumu
7 gram havuç tohumu
7 gram şalgam tohumu
7 gram turp tohumu
7 gram mastaki
7 gram sinameki
7 gram ak günlük
7 gram üzerlik tohumu
7 gram acı badem yağı
15 gram çörek otu
500 gram bal
1 çorba kaşığı Misk
50 gram şeker
Tüm malzemeler 50 gram olarak hazırlanmalıdır. Bir havanın içinde bütük baharatlar iyice dövülür ve toz haline getirilir. Bu baharatlara bal ilave edilir. Bal ile karıştırılan baharatlar macun kıvamına getirilir. Kuvvet macunu sabah ve akşamları aç karına tüketilir.
kız öldürdün beni sen yakışıklı olup napıcan evlenicek halimiz yok ya dr.larla bağınız kuvvetliymiş merak ettim bak şimdi ne olaki o yumurtalığın içindeki :26:
eses hiç korkma canım kendini kasma aynı ultrasonla alltan muayene gibi...benimki öyle oldu yani
Ama bende azaltsam cok iyi olacak valla neyse yarin denerim :))))
eşimin değerleri normal cnm..
Benimde yumos büyüdü,asılama yapılcak yarın..
insallah kolay gecer.korkudan bayılabilirim..
süpersin patikli aferim kız sana belki de çok büyük bir hyır işledin şu an bunu okuyanlara kızlar hep beraber yapıcaz ve yediricez heriflere bunu denemekten bişey olmaz çoooooooooooook teşekkür ederim sana bacı
alben canım seninde akıntın gelmeye başlamış gözün aydın akıntısı olmayan bir benim sanırım
hep yarin hep yarin azalt diyorum bırak demiyorum bırak dersem kendimi de ateşe atmış olucam çünkü
aaaaa saçmalama kuzum ben üç kere yaptırdım.bak hala yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?