Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne defetmesi kızım biz birlikte yaşıyoruz,seviyoruz birbirimizi sen aramıza girmesenehaziranda bıraktım yaaa.keşke bırakmayaydım.

deli şey şeytanda mı seviler ay balam haziranda bıraktıysan sakın elini sürme bak kızarım ha o kadar emeğini ziyan etme bebeğim sakın hem tüp bebiş süreci var daha bidaha bırakıcan o zaman ne gerek var hazır kurtulmuşsun lanetten

kızlar süpersiniz yaa o kadar hızlı akıyor ki sayfalar ben yetişemiyorum ancak okdum bitirdim

Ohooo ben bu streste birakamam valla benimki de bisy demiyor kendide iciyor ama ben kiziyorum ona icme spermlerin yok olacak die :)))

ay çok hoşşun ya o demiyomu peki sen bırak o zaman aşılıma oldun diye benimki kaynana gibi sürekli car car sigaranın zararlarını anlatıyo bana o her sigara deyişinde daha çok canım istiyo ay olsun günde5-6 razıyım ben tek o kadar içsem

aaaaaaaaaaaaa

Ama bende azaltsam cok iyi olacak valla neyse yarin denerim :))))

valla bilmiyorum doktor yumurtalıgın içinde bişey var dedi anlamadım.çatlamış hersey güzel dedi.ama adet oldugumu duyunca üzüldü kız doktor...bizim bagımzda doktorla bu kadarbir yakuşuklumuz yokkkkkkkkk

kız öldürdün beni sen yakışıklı olup napıcan evlenicek halimiz yok ya dr.larla bağınız kuvvetliymiş merak ettim bak şimdi ne olaki o yumurtalığın içindeki :26:

alben canım seninde akıntın gelmeye başlamış gözün aydın akıntısı olmayan bir benim sanırım

insallah kolay gecer cnm yaa.
istahım kesildi.basım uyusuyo korkudan buugun ((

yok yok yok sakın korkulacak bişey yok valla billa bak yemin ettim sende bana hak vericeksin olduktan sona hemen yaz buraya tamam mı ben sana demiştim diycem

eşimin değerleri normal cnm..
Benimde yumos büyüdü,asılama yapılcak yarın..
insallah kolay gecer.korkudan bayılabilirim..

süpersin patikli aferim kız sana belki de çok büyük bir hyır işledin şu an bunu okuyanlara kızlar hep beraber yapıcaz ve yediricez heriflere bunu denemekten bişey olmaz çoooooooooooook teşekkür ederim sana bacı

kız öldürdün beni sen yakışıklı olup napıcan evlenicek halimiz yok ya dr.larla bağınız kuvvetliymiş merak ettim bak şimdi ne olaki o yumurtalığın içindeki :26:

Yaww bende dr. Uma sordum o sirada altimda ugrasiyidu asiliyo beni.. bakmicakmisin yumurtalar catladi mi die o da bana dedi ki niye bakayim catlamis iste icin hep sumuk sumuk dedi haspammm..

eşimin değerleri normal cnm..
Benimde yumos büyüdü,asılama yapılcak yarın..
insallah kolay gecer.korkudan bayılabilirim..

Haahaa ayni ben.. dr cik catala diyo ben yok cikmam cok korkuyorum kalp krizi gecirecem bana bisey olacak diye 10 dk soylendim ama sonuc sifir aci :)))

inşallah canım yaa..şu tariften bi olsun daha ne isterim ki...sadece heriflere değil bizde yiycez kız..
bunu bence aktara verip hazırlatmak en güzeli .tanıdık güvenilir bi aktar bulup bende yaptırcam inşallah
yalnız bal çicek balı olacakmış iyi kalite

Son düzenleme:
alben canım seninde akıntın gelmeye başlamış gözün aydın akıntısı olmayan bir benim sanırım

valla tatlım öyle çok bişey değil beyaz bi sıvı gördüm sabah kalktığımda çamaşırımda o kadar bilmem ki odur heralde dedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…